Δήλωση "εναντίωσης"

Reaction score
1.844
Απάντηση: Δήλωση "εναντίωσης"

Σεβόμενος την επιθυμία του Stelexos, θα αναφέρω μόνο πως το προσωρινό κλείδωμα ενός θέματος, μέχρι να φύγουν τα κοινά δαιμόνια, είναι λύση που ακολουθείται συχνά πυκνά σε πολλά φόρα.
:happy_4:

Reaction score
0
XAXAXA!!!!!!! Εγώ θα έλεγα κάτι ποιο "Δημοκρατικό!" Δεν έχει και "δυνατό" λόγο ύπαρξης η ενότητα ΔΟΘ σε site σαν το AVsite!!!!!!! :)

Reaction score
0
XAXAXA!!!!!!! Εγώ θα έλεγα κάτι ποιο "Δημοκρατικό!" Δεν έχει και "δυνατό" λόγο ύπαρξης η ενότητα ΔΟΘ σε site σαν το AVsite!!!!!!! :)

έχεις απόλυτο δίκιο φυσικά... σκέψου ότι έχει όλα κι όλα 7.371 threads!!!!!!

Reaction score
0
έχεις απόλυτο δίκιο φυσικά... σκέψου ότι έχει όλα κι όλα 7.371 threads!!!!!!
Πράγματι! Τρομερό!!! Καλό ή κακό είναι αυτό για το forum? (Πάντως πέρυσι που ζευγάρωσε ο σκύλος μου ΔΕΝ έκανα νέο thread!!!!!!) :137::107::137: Και να σας πω και την αλήθεια αν δεν ήταν φίλος μου ο stelexos ΟΥΤΕ που θα είχα παρατηρήσει το όλο θέμα!!! (χεχεχε)

Ο καθένας βέβαια είναι στο forum για πολλαπλούς λόγους! Σωστό και αυτό!!!! :126:

Reaction score
0
Πράγματι! Τρομερό!!! Καλό ή κακό είναι αυτό για το forum? (Πάντως πέρυσι που ζευγάρωσε ο σκύλος μου ΔΕΝ έκανα νέο thread!!!!!!) :137::107::137: Και να σας πω και την αλήθεια αν δεν ήταν φίλος μου ο stelexos ΟΥΤΕ που θα είχα παρατηρήσει το όλο θέμα!!! (χεχεχε)

Ο καθένας βέβαια είναι στο forum για πολλαπλούς λόγους! Σωστό και αυτό!!!! :126:

κρατάω την τελευταία σου πρόταση!!!!!!! :615:

Reaction score
173

Σεβόμενος την επιθυμία του Stelexos, θα αναφέρω μόνο πως το προσωρινό κλείδωμα ενός θέματος, μέχρι να φύγουν τα κοινά δαιμόνια, είναι λύση που ακολουθείται συχνά πυκνά σε πολλά φόρα.
:happy_4:
Πας και σε αλλα φορα;
Για πιασε καποιος το δικανο:137:

Reaction score
1.844

Πας και σε αλλα φορα;
Για πιασε καποιος το δικανο:137:
Συγνώμη θείο Φάνη :119:, δεν θα επαναληφθεί. :601:

Δώσε τώρα ημιανάπαυση, μούδιασα ακίνητος! :119:

Στο σοβαρό μέρος, δεν θίγω θέματα ουσίας, για το λόγο που ανέφερα. :421:

Reaction score
1.213

Μεταδοτικες ασθενεις σαν να λεμε...:137:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Δήλωση "εναντίωσης"

Ε ναι λοιπον!
Εμεις γραφουμε στην ΔΟΘ για να βρουμε γκομενα!:121:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Δήλωση "εναντίωσης"

Ε ναι λοιπον!
Εμεις γραφουμε στην ΔΟΘ για να βρουμε γκομενα!:121:

Εγω παλι γραφτηκα για να διαπιστωσω αν ισχυει το '''η ελπιδα πεθαινει τελευταια''.....και οπως φαινεται για μερικους ειναι τροπος ζωης :204::204:

Ποσο θαυμαζω αυτους τους υπεραισιοδοξους ανθρωπους...:137:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.588
Members