"Δανειζετε" το κινητο σας?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και για οσους δεν καταλαβαν ρωταω εαν χτυπησει το κινητο σας μπορει να το απαντησει η συζυγος/ο συζυγος?
Προσωπικα το θεωρω εντελως ανεπιτρεπτο και απαγορευεται αυστηροτατα! :lol:
Και για να μην παει το μυαλο σας-απαραιτητα-στο πονηρο εξηγω πως θεωρω το κινητο κατι ιδιωτικο , κατι απο τα λιγα ακομα που θα επρεπε να εχουν απομεινει στην ζωη μας.
Ακομα και εαν μου ζητησει η συζυγος να απαντησω το δικο της δεν το κανω ποτε!
Εσεις?

Reaction score
802
Μερικες φορες την βαζω να κοιταξει ποιος παιρνει και αν ειναι καποιος φιλος λιγες φορες της λεω να το σηκωσει.Αν και μαλλον τις περισσοτερες φορες μου το φερνει για να ειμαι ειλικρινης.Εχει τυχει να σηκωσω το τηλ της αν ειναι καποια γνωστη φιλη της η η αδερφη της.

VG

Reaction score
0
Δεν σηκωνω το τηλεφωνο της,γιατι οποια γυναικα και να ναι στην αλλη μεριά, κατω απο 15 λεπτα δεν θα μιλήσει :lol:

Επισης απαγορευεται να σηκωσει το δικο μου,μπορει ομως να δει ποιος με παιρνει.

Reaction score
0
Δεν έχω πρόβλημα αν εκείνη την ώρα δεν μπορώ να απαντήσει... αν είναι κάτι που δεν την αφορά, θα μου πει σε πήρε ο/η τάδε...

Το ίδιο και για το δικό της... μόνο που αν είναι ο τάδε... βράζω!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σηκώσει το κινητό μου...

Με τόσο κόσμο που συναναστρέφομαι...
Αν ηθελες ας εκανες κι αλλιως :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Νομίζεις...

Απλά η καλύτερη τακτική είναι πάντα η low profile...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Νομίζεις...

Πες τα Χρηστο γιατι το παιζει ''primitive '' και μετα μετραει νυχιες :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Νομίζεις...

Πες τα Χρηστο γιατι το παιζει ''primitive '' και μετα μετραει νυχιες :lol:
Mόνο λόγια είναι...

Όπου ακούς πολλά κεράσια...

Reaction score
36
Αν και θεωρω το κινητο κατι ιδιωτικο, όπως λέει ο Ανδρέας, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το "σηκώσει" οποιοσδήποτε...
Εκεί που αφηνιάζω είναι αμα μου το πειράζουν :twisted: :twisted:.... ξέρετε...εντάσεις ακουστικού, ήχων, ρυθμίσεις γενικά.

V

VIDEOMIX

Guest
Ποτέ. Παρα μόνο με την συγκατάθεσή μου.
Το θεωρώ προσωπικό είδος.
Εκτός των περιπτώσεων βέβαια, που σε ενα σπίτι έχουμε το κινητό αντί για σταθερό ως βασικό τηλέφωνο.

Reaction score
14
κοίτα αν όλα σου τα πονηρά τηλεφωνα (λουντμίλλες και σία) είναι καταχωρημένα σαν "Κούλης Μηχανικός" "Ανδρέας Χοουμθίατερ" "Νεκτάριος Μπετατζής" "Λάμπης Τορναδόρος" "Περικλής Σωληνουργός", τότε δεν κινδυνέυεις απο τα missed calls... αλλά αν το σηκώσει και ακούσει τον Μήτσο με το Βυτίο να μιλάει Ντά και Νιέτ τότε τινα πείς ότι ήταν η Ρωσσίδα σεκρετέρι του Μήτσου με το βυτίο εκκενώσεων?

Αν εχεις καλό παραπέτασμα ας σηκώνει ότι θέλει... "opoios filaei ton Colon toy ton exei olokliron"

V

VIDEOMIX

Guest
dream_GR said:
κοίτα αν όλα σου τα πονηρά τηλεφωνα (λουντμίλλες και σία) είναι καταχωρημένα σαν "Κούλης Μηχανικός" "Ανδρέας Χοουμθίατερ" "Νεκτάριος Μπετατζής" "Λάμπης Τορναδόρος" "Περικλής Σωληνουργός", τότε δεν κινδυνέυεις απο τα missed calls... αλλά αν το σηκώσει και ακούσει τον Μήτσο με το Βυτίο να μιλάει Ντά και Νιέτ τότε τινα πείς ότι ήταν η Ρωσσίδα σεκρετέρι του Μήτσου με το βυτίο εκκενώσεων?

Αν εχεις καλό παραπέτασμα ας σηκώνει ότι θέλει... "opoios filaei ton Colon toy ton exei olokliron"
:D Σωστά. Το καλύτερο βέβαια ειναι μια δεύτερη γραμμή. Και πάντα στη.... δόνηση. :wink: :lol:

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
dream_GR said:

:D Σωστά. Το καλύτερο βέβαια ειναι μια δεύτερη γραμμή. Και πάντα στη.... δόνηση. :wink: :lol:
το καλίτερο είναι τηλεφωνικός θάλαμος... μπάινεις μέσα απλός ανθρωπος και μετά το ΚΟΝΕ, βγαινεις ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ?????

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
O κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και πετυχαίνει και το σεβασμό του άλλου έχει μια προσωπική σφαίρα, που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αναγκαστικά και "πονηρή". Το τηλέφωνό μου το σηκώνω μόνο εγώ, εκτός κι αν τύχει να είμαι απασχολημένη, το ακούσω και πω στο σύντροφό μου να δει ποιος είναι και να μου πει.
Αντίστοιχα, ποτέ δεν έχω απαντήσει όταν χτυπάει το δικό του. Αντίθετα, όταν καμιά φορά μιλάει και ο συνομιλητής του καταλάβω ότι είναι φίλος και όχι της δουλειάς, φεύγω κιόλας από δίπλα του για να μιλήσει με την ησυχία του. Δεν είμαι ζηλιάρα και δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Reaction score
164
Δεν σηκώνω το κινητό της γυναίκας μου, αν δεν μου το ζητήσει. Φυσικά δεν διαβάζω τα μηνύματά της. Εδώ δεν ανοίγω την τσάντα της. Μου λέει πχ να πάρω χρήματα από το πορτοφόλι της και της πάω την τσάντα μου δώσει μόνη της. Είναι απλά σεβασμός του ιδιωτικού χώρου του συντρόφου, χωρίς να μου το έχει ζητήσει κανένας. Αυτονόητο ότι την ιδια αντιμετώπιση έχω και από αυτή. Μόνο το πορτοφόλι μου "χεριάζει" με χαρακτηριστική άνεση! :lol: Αλλά πάντα μου το λέει. Εκ των υστέρων. :lol:

Reaction score
14
unforgiven said:
Μόνο το πορτοφόλι μου "χεριάζει" με χαρακτηριστική άνεση!  :lol: Αλλά πάντα μου το λέει. Εκ των υστέρων.  :lol:
εγραψες!  :D :D :D :D :D

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Βεβαιοτατα!!!Τι να κρυψωμεν αλλωστε??Ας χτυπαει το Z1plus οσο θελει και ας το σηκωνει οποιος θελει...
Υπαρχει και το...Νοκια.. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Reaction score
51
Ούτε δανείζω, ούτε δανείζομαι!
Απλά και ξάστερα......

Και δεν έχει να κάνει με κάτι το πονηρό. Απλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτά τα πολύ λίγα, καθαρά προσωπικά αντικείμενά μας!
Όπως απαιτούμε τον χώρο μας, τον χρόνο μας, το κινητό μας κ.ο.κ έτσι πρέπει να σεβόμαστε και τα αντίστοιχα των άλλων! 8)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead