Δείκτης WAF!!!

Reaction score
63
Φοβερός και τρομερός και είναι ο πιό σημαντικός τελικά, αν συμβιώνεις!!! Αλήθεια, ποιούς έχει επηρρεάσει στην τελική αγορά και πόσο ρόλο παίζει στη ζωή σας??? :D

VG

Reaction score
0
Η χρηση του waf εξαρταται και απο τις διαφορες που υπαρχουν αναμεσα σε ενα ζευγαρι.
Αν γινεται συχνη χρηση του ορου και τεσταρισμα των οριων του,ισως ειναι κακο σημαδι.

Reaction score
1
Η δικιά μου είναι πολύ cool και συγκαταβατική με το χομπυ μου.

Το μόνο πράγμα που προσέχω είναι στα καλώδια να είναι κάπως τακτοποιημένα και κρυμμένα.

Τώρα όσο αφορά την χρήση, ο σημαντικός παράγοντας είναι η ευκολία με την χρήση ενός και μόνο απλού Remote Control και η απουσία αλλαγών στον συνήθη τρόπο λειτουργίας.

Reaction score
0
AndreasL said:

Το μόνο πράγμα που προσέχω είναι στα καλώδια να είναι κάπως τακτοποιημένα και κρυμμένα.

Τώρα όσο αφορά την χρήση, ο σημαντικός παράγοντας είναι η ευκολία με την χρήση ενός και μόνο απλού Remote Control και η απουσία αλλαγών στον συνήθη τρόπο λειτουργίας.

Επειδή ουσιαστικά δεν κάνω τίποτα από τα παραπάνω, η σύζυγος έχει σχεδόν μηδενική ανοχή για οτιδήποτε ηλεκτρονικό... Εδώ κατέβαζα φωτο από το internet... "Αυτό το ηχείο σ'αρέσει καρδιά μου;"

Αυτά όμως που μου προσφέρει η συμβίωση, είναι τόσο σημαντικά, που λίγη (εώς πάρα πολλή) γκρίνια, δεν είναι τίποτα...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.658
To επομενο μοντελο -ας πουμε LCD-TV -που θα κανει θραυση ειναι αυτο που θα
περιεχει φερορμονες που θα την κανουν ελκυστικη στις γυναικες............ :p :p..
και οχι 1080 P...........

Reaction score
164
Δεν είχα κανένα πρόβλημα, μιας και είδε ότι ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Το μόνο που ζήτησε ήταν να είναι τα ηχεία μαύρα και να μην είναι τεράστια.
Ούτε όταν τα έχω πεταμένα κάτω μου γκρινιάζει, ούτε που έχω την οθόνη συνέχεια κατεβασμένη.
Το μόνο που τη νοιάζει είναι να μπορεί να βλέπει τηλεόραση χωρίς να μπλέκει με περίπλοκα πράγματα.
Και εγώ για να δείτε πόσο καλός είμαι, θα της αγοράσω έναν καινούριο PVR δέκτη γιατί αυτός που έχουμε κάνει νερά και δεν γράφει πάντα αυτό που τον προγραμματίζουμε.

Reaction score
164
Τι να κάνε βρε Σπύρο, είμαι αισθηματίας! (Μην σου πω ότι θα της πάρω και κανένα HD DVD για να ευχαριστιέται περισσότερο!) :lol:

Reaction score
63
kaizen said:
AndreasL said:

Επειδή ουσιαστικά δεν κάνω τίποτα από τα παραπάνω, η σύζυγος έχει σχεδόν μηδενική ανοχή για οτιδήποτε ηλεκτρονικό... Εδώ κατέβαζα φωτο από το internet... "Αυτό το ηχείο σ'αρέσει καρδιά μου;"

Αυτά όμως που μου προσφέρει η συμβίωση, είναι τόσο σημαντικά, που λίγη (εώς πάρα πολλή) γκρίνια, δεν είναι τίποτα...
Πότε θα βγούμε για καφέ να σου πώ τον πόνο μου περί συμβίωσης και συσκευών πότε...!!!! :lol: :lol: :lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Α η δικη μου ειναι παρα πολυ ανεκτικη ! Στο μονο που ΔΙΚΑΙΑ γκρινιαζει ειναι η ακαταστασια μου και τα απλωμενα καλωδια. Γι αυτο εφτιαξα ενα αλλο επιπλο εχωσα ολα τα μηχανηματα εκει και...ησυχασα. Η τιβι ειναι αε αλλη θεση κι οταν βλεπω σε προβολεα αποσυρεται διακριτικα! Ε, λιγο στην ενταση των ηχειων γκρινιαζει αλλα τα βρισκουμε. Βρε γμτ σαν πολυ βολικη δεν ειναι; χμ χμ χμ!!!

Reaction score
0
DIMITRIS K. said:
kaizen said:
AndreasL said:

Πότε θα βγούμε για καφέ να σου πώ τον πόνο μου περί συμβίωσης και συσκευών πότε...!!!! :lol: :lol: :lol:
Έχουμε και τον φίλο μας τον αγαπούλη που ήδη τα βρίσκει σκούρα με το θέμα... Θα πάμε μαζί στην έκθεση;

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.466