- Reaction score
- 63
Φοβερός και τρομερός και είναι ο πιό σημαντικός τελικά, αν συμβιώνεις!!! Αλήθεια, ποιούς έχει επηρρεάσει στην τελική αγορά και πόσο ρόλο παίζει στη ζωή σας??? 

AndreasL said:Η δικιά μου είναι πολύ cool και συγκαταβατική με το χομπυ μου.
Το μόνο πράγμα που προσέχω είναι στα καλώδια να είναι κάπως τακτοποιημένα και κρυμμένα.
Τώρα όσο αφορά την χρήση, ο σημαντικός παράγοντας είναι η ευκολία με την χρήση ενός και μόνο απλού Remote Control και η απουσία αλλαγών στον συνήθη τρόπο λειτουργίας.

Πότε θα βγούμε για καφέ να σου πώ τον πόνο μου περί συμβίωσης και συσκευών πότε...!!!!kaizen said:AndreasL said:Η δικιά μου είναι πολύ cool και συγκαταβατική με το χομπυ μου.
Το μόνο πράγμα που προσέχω είναι στα καλώδια να είναι κάπως τακτοποιημένα και κρυμμένα.
Τώρα όσο αφορά την χρήση, ο σημαντικός παράγοντας είναι η ευκολία με την χρήση ενός και μόνο απλού Remote Control και η απουσία αλλαγών στον συνήθη τρόπο λειτουργίας.
Επειδή ουσιαστικά δεν κάνω τίποτα από τα παραπάνω, η σύζυγος έχει σχεδόν μηδενική ανοχή για οτιδήποτε ηλεκτρονικό... Εδώ κατέβαζα φωτο από το internet... "Αυτό το ηχείο σ'αρέσει καρδιά μου;"
Αυτά όμως που μου προσφέρει η συμβίωση, είναι τόσο σημαντικά, που λίγη (εώς πάρα πολλή) γκρίνια, δεν είναι τίποτα...

Έχουμε και τον φίλο μας τον αγαπούλη που ήδη τα βρίσκει σκούρα με το θέμα... Θα πάμε μαζί στην έκθεση;DIMITRIS K. said:Πότε θα βγούμε για καφέ να σου πώ τον πόνο μου περί συμβίωσης και συσκευών πότε...!!!!kaizen said:AndreasL said:Η δικιά μου είναι πολύ cool και συγκαταβατική με το χομπυ μου.
Επειδή ουσιαστικά δεν κάνω τίποτα από τα παραπάνω, η σύζυγος έχει σχεδόν μηδενική ανοχή για οτιδήποτε ηλεκτρονικό... Εδώ κατέβαζα φωτο από το internet... "Αυτό το ηχείο σ'αρέσει καρδιά μου;"
Αυτά όμως που μου προσφέρει η συμβίωση, είναι τόσο σημαντικά, που λίγη (εώς πάρα πολλή) γκρίνια, δεν είναι τίποτα...![]()
![]()
![]()