Δειλα βήμματα αγοράς TV

Reaction score
0
Απάντηση: Δειλα βήμματα αγοράς TV

πραγματικα δεν ειχα και πολυ υποψην μου τις plasma γιατι ολη την ωρα βομβαρδιζομαστε απο διαφιμησεις τυπου lcd led κτλ, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποσο χρισιμη και ευχρηστη ειναι η εγκατασταση ιντερνετ σε μια tv . Ημαστε ακομα πολυ πισω σε τετοια θεματα στην Ελλαδα , μηπως τζαμπα λεφτα ?
Επισης πες πως εχει νετ η tv αν ειναι πλασμα και μπαινεις ιντερνετ με στατικες εικονες κτλ υπαρχει και παλυ φοβος με το φαινομενο burn in ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433

Το ιντερνετ στην tv δεν είναι όπως στον υπολογιστή,τουλάχιστον σε όσα μοντέλα έχω δει.
Κάθε εταιρία έχει τις διαδυκτιακές της υπηρεσίες-σε στυλ widget-στις οποίες έχει πρόσβαση το εκάστωτε μοντέλο καθώς και πρόσβαση στο youtube(κυρίως) για να δει κάποιος βιντεάκια.
Αν υπάρχει κάτι άλλο ας μας ενημερώσει κάποιος που κάνει χρήση αυτών των υπηρεσιών.

Reaction score
0

Δύο στοιχεία για τις Plasma που αν δεν τα βλέπεις είσαι -συγνώμη, στη σειρά για οφλαμίατρο...

1.ΟΤΙ και να πει κανείς, τα pixel φαίνονται, και είναι ενοχλητικό...

2. Πάσχουν σε φωτεινότητα και η όποια σύγκριση -σε πραγματικές συνθήκες, το δείχνει εύκολα...

Επιπλέον αυτό που θα με απέτρεπε από τις Panasonic -υποκειμενικό αλλά είναι μια βασική συσκευή σε οποιονδήποτε χώρο και στις 40+ ίντσες κυριαρχεί, είναι η ΠΟΛΥ άσχημη made for US κακομουτσουνοσχεδίαση τους...

Στο δε κόστος φυσικά έχουν ένα edge... δεν το αρνούμαι, και αν άνοιγα κανένα καφέ μια 50άρα ή 60αρα θα ήταν η επιλογή μου αφού μια διαφορά σε κόστος υπάρχει ακόμη σε σύγκριση με τις LCD...

Αυτά...

Και για τα χρήματα του φίλου θα έβλεπα Sony 40NX700 στις και Samsung 40C650...

Αν και το αγαπημένο μου (φυσικά... σήμερα!) στα 1500 περίπου μηχανάκι --sweet spot σε μέγεθος/panel/τιμή/σχεδίαση -- είναι η 46ΝΧ700...

Σε κάθε περίπτωση...

Καλό κυνήγι! :139:

Reaction score
0

χμμμ σωστο και αυτο ....σημερα που πηγα να ριξω μια ματια στο Saturn τις Θεσσαλονικης δεν βρηκα την panasonic g20 μ ειπαν ειναι νεο κομματι και ακομα δεν ηρθε , τους λεω μα οι αλλοι πως το εχουν ?και με κοιθτουσε σαν alien , τεσπα απο αυτες που ειδα δεν με συγκινησε καποια ιδιαιτερα εκτος απο 1 SHARP καλα ακουσατε τι παιζουν αυτες ρε παιδια αξιζουν ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON