Δεκτης Nova....reset

Reaction score
1
Καλημερα παιδια...προσφατα εγινα συνδρομητης forthent και μαζι με το ιντερνετ μου εδωσαν και δωρο τον εηοπλισμο για nova...Δεν λεω ολα καλα μεχρι εδω συνδεσμολογια ολα οκ...
Απο τοτε που αρχισε να παιζει ομως ο δεκτης καθε τοσο κανει reset μοναχος του...
εκει που καθετε...ελεος πια! μεσα σε 20 λεπτα μπορει να κανει και 5 φορες...τι να κανω;;

Reaction score
32
Να τηλεφωνήσεις στην ΝOVA, να τους πεις το προβλημα σου και να ζητήσεις να σου βρούνε λύση. Τοσο απλά !!!!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.984
Απάντηση: Δεκτης Nova....reset

Καλημερα παιδια...προσφατα εγινα συνδρομητης forthent και μαζι με το ιντερνετ μου εδωσαν και δωρο τον εηοπλισμο για nova..

Πώς το άντεξες αδερφέ 2 κακά μαζί, σε 1 προσφορά? :107:

Τους τηλεφωνείς, τους λες να τον βάλουν...., τέλος πάντων ξέρουν αυτοί πού, και σου στέλνουν άλλο, καινούριο. Δεν μου λες, ο καινούριος HD είναι ή ο γνωστός..... καταπληκτικός Patatasat SD? :116:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.772

Ο δέκτης σου είναι ο HD Pace 831;
Αν ναι, τα reboots είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, όχι βέβαια στον ρυθμό που αναφέρεις.
Δες αν βρίσκεται στην τελευταία έκδοση. Αν όχι, κάνε μια αναβάθμιση.

Reaction score
1

O Δεκτης που εχω ειναι αυτος που μου δωσανε...ειναι το NOVA IN A BOX

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.705114

Μαλλον θα καουλουθησω την συμβουλη του φιλου να τους παρω τηλεφωνο και να τους ξεχεσω....(sorry κιολας) αλλα στο τελος θα μου χαλασει και η τηλεοραση και αντε να την ξαναπρω εγω μετα...μερικες χιλιασες ευρω...

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound