Δεν έχω δεί τίποτα ακόμα....

Reaction score
1.988
......και δεν θέλω να πάω να δώ αν δεν έχω κατασταλάξει στα κριτήρια με τα οποία πρέπει να διαλέξω καινούργια TV...!!!

Από το 2006 μέχρι και σήμερα η Philips PW9520 32'' CRT P+2 μου έχει χαρίσει πολλές ώρες ευχάριστης/ποιοτικής θέασης. Επεδή όμως τώρα τελευταία μου κάνει κάποια ''νερά'' λέω να την στείλω στο χωριο και να πάρω καινούργια...

Λοιπόν....τα δεδομένα είναι τα εξής:
Απόσταση 2,20-2,50 μετρα από την κεντρική θέση.
Χώρος καθιστικό=> φως!
Υλικο. 65% TV και παιδικά προγράμματα, 35% DVD's και movies απο download.
Φράγκα: 1000-1200 eur
Extra χαρακτηριστικά: Δεν είναι πρωτεύον να έχει θύρα δικτύου και εξελιγμένες δυνατότηες media player. Έχω ήδη Xtreamer και είμαι μια χαρά.
Με ενδιαφέρει (κυρίως) η ποιότητα της εικόνας και όχι τα γύρω-γύρω...

Επειδή δεν με είχε απασχολήσει καθόλου το θέμα μέχρι σήμερα, δεν έχω κ ιδέα τι παίζει στην αγορά. Θα βγώ να ρίξω μια ματιά αλλά πρέπει να έχω έναν μπούσουλα πάνω στα δικα μου δεδομένα......
Ευχαριστιόμαστε....!!!:116:

ΥΓ: Μην μου πείτε για τίποτα 50'' κ τέτοια...το θέμα δεν έιναι χρηματικό....είναι WAF...!!!
Μπορεί το κάδρο των 50'' να έιναι εντυπωσιακό...αλλά δεν θα ''κουμπόσει'' σωστά με το κεφάλι μου.....if you know what I mean....!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Δεν έχω δεί τίποτα ακόμα....

Δδλ μέχρι πόσες ίντσες;

Reaction score
249

ε παρε 46" βρε αδερφε που ειναι και μικρη
πχ samsung c750
δες την πρωτα

Reaction score
1.988

Δδλ μέχρι πόσες ίντσες;
Έλα μου ντε...!!!
Εγω θα ήθελα....πολλές...!!!
Αλλά λόγω....λογοκρισίας (το πολύ 42...ζήτησε το αλλο μου μισο...)....με βλέπω για πιο κάτω απο 50...(46-47 max..)

ε παρε 46" βρε αδερφε που ειναι και μικρη
πχ samsung c750
δες την πρωτα
Οπωσδήποτε θα την δω, αν είναι εύκολο βέβαια.

Reaction score
173

Παρε 47 και πες (αν σε ρωτησει κανεις) πως τα νεα μοντελα σε 42αρες δειχνουν μεγαλυτερες λογω πανελ :116:

Πιανει το κολπο.

Reaction score
1.988

Παρε 47 και πες (αν σε ρωτησει κανεις) πως τα νεα μοντελα σε 42αρες δειχνουν μεγαλυτερες λογω πανελ :116:

Πιανει το κολπο.
:116::116:
Βαλτε με στα κόλπα μωρε μωρε...!!!!
Μι λαϊκ ιτ!!!

Reaction score
152

panasonic s20 46αρα στο ΜΜ Λαρισας,μονο 650ε...
προλαβετε...

Reaction score
1.988

Λοιπον.....ρίχνωντας μια γρηγορη ματιά σε ενα μαγαζί εδώ στην Σαλαμίνα,
μπορώ να πώ ότι όσο και να μου άρεσε περισσότερο η είκόνα στις πλάσμα μάλλον απορίπτονται λόγο
αντανακλάσεων. Ειδικα στο καθιστικό μου με 2 μπαλκονόπορτες (η μία 3μετρη) και νότιο προσανατολισμό, το φώς είναι άπλετο χειμώνα καλοκαίρι.

Η samsung c750 που πρότεινς ο φίλος Βαγγέλης μου κίνησε το ενδιαφέρον, και (χωρίς να την έχω δεί ακόμα απο κοντά), νομίζω ότι είναι μια καλή περίπτωση....

Αφού έχω καταλήξει σε ιντσες (46-47) και έχω αποκλείσει τα πλάσματα.....ακούω λοιπές προτάσεις σε lcd-led στην κατηγορία των 1000-1200 ευρω.....!!!

Reaction score
1.988

Φίλε μου spilegou (Σπύρος...σωστα;) έτσι οπως έχουν πάει τα διόδια, το φερυ και οι βενζίνες......μια περιουσία θα κοστίσει να έρθω απο Σαλαμινα Λάρισα για να αγοράσω tv.........!!!

Reaction score
173

Reaction score
1.988

Στις 42'' το αντιστοιχο μοντέλο (7500) αλλά και η 42LE8500 αξίζουν?......
Δυστυχώς η Samsung βγάζει μόνο 40''....οπότε οι 46c750 είναι μονόδρομος αν πάω σε samsung.
(Εγώ κατέληξα σε ίντσες.....κάποιος αλλος όμως :442: ....όχι ακόμα...)

Ερωτηση: Γνωρίζω ότι όλες οι νέες τηλεωράσεις εκπέμπουν λιγότερη ακτινοβολία απο τις παλλιές crt.
Ποιά σύγχρονη τχνολογία όμως εκπέμπει την λιγότερη ακτινοβολία απο όλες; Και πως αναφέρεται αυτό στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους;

Reaction score
1.988

Το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει (και ότι είμαι πολύ σταθερός στα θέλω μου.....:609::609:) αλλά
αλλάζουν κ τα δεδομένα....
Την Παρασκευή μου προέκυψε δρομολόγιο για το χωριό, οπότε είναι ευκαιρία να πάρω μαζί και το μπαούλο....οπότε η αγορά νέας TV θα γίνει πλέον άμεσα...
Η σύζυγος κέρδισε την μάχη με τις ιντσες...οπότε πάμε για τις 42''. Να σας πω ότι δεν με χαλάει τοσο πολυ γιατί με τα 200 περίπου ευρόπουλα που ''κερδίζω'' θα μπορέσω να πάρω και έναν HD δορυφορικό δέκτη ή ένα BD player (αλλά αυτά είναι συζητήσεις για άλλες ενότητες...)

Με βάση λοιπόν τις προτάσεις σας ( και το απαραίτητο ψάξιμο απο μεριά μου...) έχω καταλήξει στην LG 42LE8500....ΑΛΛΑ πουθενα δεν την έχω δεί με τηλεοπτικό σήμα.....:130:.....Θα κάνω άλλη μια γύρα σήμερα...αλλά χλωμό....Οποιος καλός άνθρωπος θέλει να πεί την γνώμη του.....ευπρόσδεκτη...!!!

Reaction score
1.988

Δεν πειράζει που δεν μου είπατε την γνώμη σας.... :p
Εχτες παρείγγειλα την 42le8500 αφού την ειδα πρωτα να παίζει κ τηλεοπτικό σήμα και μου άφησε καλές εντυπώσεις.
Το αστείο είναι ότι η βιασύνη προέκυψε γιατί σήμερα θα έφευγα για το χωριό και θα κατέβαζα και την 32αρα μαζί....οπότε θα μέναμε χωρίς τν.....έλα όμως που είμαι άρρωστος απο εχθές το βράδυ και δεν πήγα πουθενα......!!!
Τεσπα.....λογικά σήμερα το απόγευμα θα παραλάβω.,....

Reaction score
1.988

Η TV ήρθε και πήρε την θέση της την Παρασκευή το βράδυ,
Μέσα σε αυτές τις 2 μέρες μπορώ να πώ τα εξής:

-HD & DVD υλικό είναι εξαιρετική, με μεγάλο πλεονέκτημα για την κατηγορία της το μαύρο.

-Τηλεοπτικό σήμα αποδείχθηκε καλύτερη απο ότι την περίμενα, ειδικά στα ψηφιακά. Στα επίγεια έχω έτσι και αλλιώς ένα θέμα λόγω αντανακλάσεων στο βουνο που έχω ακριβως στο πλάΐ μου.

-Εκεί που έμεινα με το στόμα ανοιχτό και δεν περίμενα τέτοια απόδοση είναι το κομάτι των φωτογραφιών. Πραγματικά πολύ καλή απεικόνιση....

-Αυτη την στιγμή γράφω από το laptop μου που έχει συνδεθεί με την lg με hdmi (1080p, 60Hz).
Blaco Ops kai MoH διέπρεψαν στις 42'' και αν δεν είχα την μικρή να φοβάμε ότι θα ανακατευτεί και θα μου κάνει ''ζημιά'', άνετα αγόραζα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκη για να κάνω την lg monitor..!!!

-Συνδέεται έυκολα στο οικιακό δίκτυο και οι ''ευκολίες'' των FaceBook, Youtube, Picassa, Tweeter, AcuWheather, Internet Radio (πλήρες σε ελληνικούς σταθμούς) κλπ δεν σε αφήνουν αδιάφορο.
Από λειτουργία media player δεν ασχολήθηκα, γιατί θεωρώ ότι το Xtreamer έχει να μου δώσει πιο πολλά σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν αποκωδικοποιεί DTS.

-Όπου την είχα δεί είχα εντοπίσει της αντανακλάσεις στην γυάλινη επιφάνεια της, αλλά μπορώ να πώ ότι στον χώρο μου είναι παραπάνω από ότι περίμενα.....(δλδ με μια πλάσμα τί θα γινόταν...;;;)
Αν κάποιος θέλει να βλέπει πολλές ώρες με φυσικό φως.....μάλλον θα κουραστει...!

-Οι 42'' είναι καλές, θα μου έκαναν και οι 47'' βεβαια, αλλά δεν μου φαινεται μικρή στον χώρο μου....(και είναι και οκ η σύζυγος..... :102: )

-Τέλος, παρατήρησα εχτές στο τέλος μια ταινίας, ότι καθώς σκρόλαραν οι υπότιτλοι φώτιζαν ολόκληρα κομάτια-πλακάκια της οθόνης. Διαβάζωντας δεξιά και αριστερά, έμαθα πώς είναι μειονέκτημα του μοντέλου, και από πολλούς θεωρείται αιτία για αλλαγή-επιστροφή της tv....:122:
Εγώ πάντως ΔΕΝ το είδα πουθενά αλλού ή δεν με ενόχλησε....οπότε θεωρώ ότι αν μείνει εκέι το θέμα ....όλα καλα!!!

Αυτά τα λίγα......και έδω είμαστε!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλοθέατη Γιώργο!!

Reaction score
173

(και είναι και οκ η σύζυγος..... :102: )

Ολες οκ ειναι μεχρι να γινουν συζυγοι μετα δεν υπαρχει οκ φιλε :116:

Καλοθεατο το κοσμημα!

Reaction score
1.988

Καλοθέατη Γιώργο!!
Euxaristo poly George!

Ολες οκ ειναι μεχρι να γινουν συζυγοι μετα δεν υπαρχει οκ φιλε :116:

Καλοθεατο το κοσμημα!
Ena dikio to exeis....den mporw na pw...!!!
Eyxaristo!

PS: Sorry gia ta greeklish, alla to pc pou kathome stin douleia simera den exei ellinika..... :104:

Reaction score
0

Γιωργο καλοριζικη ευχομαι πολλες και καλες ωρες ψυχαγωγιας...

Σευχαριστω για το μινι-review και για το λινκ που εβαλες στο δικο μου θεμα.

Εχω καταληξει κι εγω στην ιδια τιβι την ειδα κ χτες live και επαθα...τωρα ειμαι στη φαση που ψαχνω τιμες να δω ποιος καλος ανθρωπος θα παρει το 1000ρικακι μου... :116:

Οσο για αυτο με τα πλακακια που λες οτι παρατηρησες στους υποτιτλους ειναι γνωστο για τη συγκεκριμενη τηλεοραση, φαινομενο halo.

Εαν θες τη δικη μου ταπεινη γνωμη ειναι μικρο το τιμημα που πληρωνεις γιαυτο που περνεις και θα εξηγησω το γιατι.
Στο θεμα φωτισμου των lcd οσες ειναι led με μονο edge-leds το 99% αυτων θα εχουν clouding και ανομοιομορφια στο φωτισμο τους. οι ccfl φωτιζομενες lcd συνηθως για να μη πω παντα εχουν χαλια μαυρα οποτε πιστευω οτι το φαινομενο halo στις τηλεορασεις αυτες ειναι κατ'εμε το μικροτερο τιμημα που πληρωνεις για αυτο που περνεις, συγκριτικα με τα αλλα που ειναι χειροτερα και περισσοτερο και συχνοτερα αντιληπτα στο ματι απ'το hallo effect.
Επειδη το εψαξα κι εγω, η αμεσως καλυτερη περιπτωση σε full led array backlighting tv ειναι ενα μοντελο που εβγαλε η PHilips οπου τραβηξε πιω πισω τα led με αποτελεσμα να την κανει πιο παχια σαν design και εβαλε περισσοτερα ledακια πισω... και ξεκιναει στο skroutz απο 1800+ οποτε την απερριψα κατευθειαν... :103: ασε που διαβαζω αναφορες που και που για halo effect και σε αυτη απλα σε πολυ μικροτερο βαθμο...

Μιας και ειπαμε ολα αυτα.. :114: να πω επισης οτι λενε καποιοι οτι το φαινομενο αυτο θα εξαληφθει οριστικα οταν φτασει η τεχνολογια σε σημειο καθε pixel να εχει το δικο του αυτονομο led...

Reaction score
1.988

Γιωργο καλοριζικη ευχομαι πολλες και καλες ωρες ψυχαγωγιας...

Σευχαριστω για το μινι-review και για το λινκ που εβαλες στο δικο μου θεμα.

Εχω καταληξει κι εγω στην ιδια τιβι την ειδα κ χτες live και επαθα...τωρα ειμαι στη φαση που ψαχνω τιμες να δω ποιος καλος ανθρωπος θα παρει το 1000ρικακι μου... :116:

Οσο για αυτο με τα πλακακια που λες οτι παρατηρησες στους υποτιτλους ειναι γνωστο για τη συγκεκριμενη τηλεοραση, φαινομενο halo.

Εαν θες τη δικη μου ταπεινη γνωμη ειναι μικρο το τιμημα που πληρωνεις γιαυτο που περνεις και θα εξηγησω το γιατι.
Στο θεμα φωτισμου των lcd οσες ειναι led με μονο edge-leds το 99% αυτων θα εχουν clouding και ανομοιομορφια στο φωτισμο τους. οι ccfl φωτιζομενες lcd συνηθως για να μη πω παντα εχουν χαλια μαυρα οποτε πιστευω οτι το φαινομενο halo στις τηλεορασεις αυτες ειναι κατ'εμε το μικροτερο τιμημα που πληρωνεις για αυτο που περνεις, συγκριτικα με τα αλλα που ειναι χειροτερα και περισσοτερο και συχνοτερα αντιληπτα στο ματι απ'το hallo effect.
Επειδη το εψαξα κι εγω, η αμεσως καλυτερη περιπτωση σε full led array backlighting tv ειναι ενα μοντελο που εβγαλε η PHilips οπου τραβηξε πιω πισω τα led με αποτελεσμα να την κανει πιο παχια σαν design και εβαλε περισσοτερα ledακια πισω... και ξεκιναει στο skroutz απο 1800+ οποτε την απερριψα κατευθειαν... :103: ασε που διαβαζω αναφορες που και που για halo effect και σε αυτη απλα σε πολυ μικροτερο βαθμο...

Μιας και ειπαμε ολα αυτα.. :114: να πω επισης οτι λενε καποιοι οτι το φαινομενο αυτο θα εξαληφθει οριστικα οταν φτασει η τεχνολογια σε σημειο καθε pixel να εχει το δικο του αυτονομο led...
Μακάρι να ήμασταν πιο κοντά και να ερχόσουν να ρίξεις μια ματιά, και γιατί όχι να έφερνες και το ΠιΣι σου ακόμα να το συνδέαμε για να έχεις ξεκάθαρη άποψη....:102:

Πάντως αν δεν είσαι ο φουλ απαιτητικός χρήστης στο gaming, και δεν σε νοιάζει το απειροελάχιστο lag....θα εκπλαγεις ευχάριστα. Εγώ άνετα την έκανα monitor για να παίζω παιχνίδια ....!!!

Όσο για το halo κλπ....ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Reaction score
0

Μακάρι να ήμασταν πιο κοντά και να ερχόσουν να ρίξεις μια ματιά, και γιατί όχι να έφερνες και το ΠιΣι σου ακόμα να το συνδέαμε για να έχεις ξεκάθαρη άποψη.... :102:

Πάντως αν δεν είσαι ο φουλ απαιτητικός χρήστης στο gaming, και δεν σε νοιάζει το απειροελάχιστο lag....θα εκπλαγεις ευχάριστα. Εγώ άνετα την έκανα monitor για να παίζω παιχνίδια ....!!!

Όσο για το halo κλπ....ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Μπα δεν ειμαι hardcore gamer για να τρομαζω μονο και στην ιδεα του ψιλοlag... πλεον και λογω "στενοτητας" ελευθερου χρονου παιζω ψιλοσυγκεκριμενα παιχνιδια και ψιλοκαιγομαι για κανα 2 βδομαδες... δεν ειναι οτι περνουν φωτια τα χειριστηρια καθε μερα μη φανταστεις... :119:
Μη σου πω οτι το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα παρατηρησω καν αυτο το περιβοητο input lag παρα μονο μια στο τοσο αν "ψαξω να το βρω"...
Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι δεν θα κοιταξω να παρω οτι καλυτερο μπορω απο αποψη χαρακτηριστικων στα λεφτα που διαθετω...

Επισης σ'ευχαριστω για την προταση να ανοιξεις το σπιτι σου να βαλεις εναν καμενο geek να χαζεψει το μωρο σου κι ας μην ειμαστε κοντα..η κινηση κ μονο μετραει. :619:

Κλεινοντας να σου πω πως χαιρομαι που βοηθησα εστω και λιγο με αυτες τις λιγες πληροφοριες που κι εγω εχω αποσπασει με πολυ διαβασμα κλπ κλπ...

PS: σχετικα με το προ προ post, ξεχασα να σου πω οτι στο συγκεκριμενο μοντελο αυτο το εφε αυτο "του φωτοστεφανου" (ελληνιστι) συμβαινει γιατι ναι μεν λειτουργουν αυτονομα τα πισω led του φωτισμου, για το local dimming, ομως "αναβοσβηνουν" ανα πακετακια των 4-6-8-10 δε ξερω ανα ποσα συγκεκριμενα ξερω ομως οτι αυτο ειναι θεμα κοστους του κατασκευαστη γιατι αν καθε led ειχε το δικο του αυτονομο controller θα ειχε αλλο κοστος η lg να βαζει 50-60-70 controllers και αλλο εχει τωρα βαζοντας 10-15-20 κλπ (τα νουμερα ειναι τυχαια). Ετσι για να φωτιστει μια τελιτσα ασπρη σε μια μαυρη οθονη δε γινετε να αναψει ενα led πισω..αναγκαστικα αναβουν 4-5-6 κλπ κλπ...

ελπιζω να κουρασα επικοδομητικα... :609:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494