Δεν βρίσκουν το FAX (αίτηση) στη ΤΕΛΛΑΣ με τίποτε!!!!!!!!!!!

Reaction score
47
Καλημέρα σε όλους για να μην κουράσω γράφω με συντομία το πρόβλημα μου.
Είμαι πελάτης της Τελλας εδώ και 3.5 χρόνια με προεπιλογη φορέα τηλέφωνο, και ιντερνετ (και μέχρι τώρα ευχαριστημένος)
Αποφάσισα να φύγω από τελλάς στην προεπιλογή φορέα και να γυρίσω οτε με 24/7 και να συνεχίσω για το tellas dsl 12/1 ως προς το internet με 18.95 euro
Στις 7 του νοέμβρη πρώτο Fax στην 14 νοέμβρη δεύτερο fax και στις 21 νοεμβρη τρίτο fax kai email sto [email protected]
Οι απαντήσεις των δεκάδων υπαλλήλων που έχω συνομιλήσει είναι του τύπου: μπορεί να μας τελείωσε το χαρτί, μπορεί να έβγαλε μαυρη σελίδα μπορεί.... μπορεί..... μπορεί.........
Και πουθενά το fax !!!!!!!!!!!!!!
Υπόψιν στέλνω όλα τα δικαιολογητικά, αίτηση ταυτότητες και λογαριασμός ΟΤΕ
Υποψιάζομαι ότι θέλουν να μας σπρώξουν στο zisto και "χάνουν τις αιτήσεις" διότι σε κάθε συνομιλία με ρωτάνε γιατί δεν βάζω zisto , Και αυτή την εντύπωση θα έχω μεχρι να μου αποδείξουν κάτι αντίθετο!!!!!!!!!Υπόψιν όσες φορές και αν συνομίλησα ο καθένας μου δίνει διαφορετική απάντηση και προσέγγιση!!! Επιεικώς απαράδεκτοι
Ελπίζω την τρίτη και τελευταία φορά μου έστειλα χθες να την βρουν την αίτηση διότι μετά θα ακολουθήσω το γνωστό δρόμο που γνωίζουμε όλοι.

Υ.Σ. την καλή εικόνα που μου έχουν φτιάξει εδώ και τριάμιση χρόνια πάνε να μου την γκρεμίσουν σε 2.5 βδομάδες , δεν ξέρω τι άλλο να πω
Τα συμπεράσματα δικά σας, ευχαριστώ για το χρόνο σας

Φώτης Μπουγαδάκης

Reaction score
47
πριν από λιγο που πήρα για να μιλήσω με κάποιο προϊσταμενο με ενημέρωσαν ότι έλαβαν το fax και οτι σε 13 εργάσιμες μέρες θα ενεργοποιηθεί
Περιμένω με ανυπομονησία, ίσως ο φόβος της καταγγελίας καμιά φορά αποφέρει καρπούς

Reaction score
0
Επειδή κάτι τέτοιες εξυπνάδες τις εφαρμόζουν τελικά λίγο-πολύ όλοι οι εναλλακτικοί, άκουσε τι έκανα εγώ σε ανάλογη περίπτωση:
στέλνεις το φαξ και το email που ζητάς την αλλαγή του πακέτου και κρατάς την απόδειξη αποστολής του φαξ. Παράλληλα κάνεις αίτηση για το 24/7 του ΟΤΕ οπότε σου γυρνάει από μόνος του την προεπιλογή φορέα σε ΟΤΕ αντί Τελλάς, χωρίς να μπορεί να το εμποδίσει η Τελλάς.
Στον επόμενο λογαριασμό που θα σου στείλει η Τελλάς και θα σε χρεώνουν με κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις ζητήσει, τους στέλνεις έγγραφη καταγγελία με κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και Γεν.Γραμματεία Καταναλωτή, ότι τους έχεις ειδοποιήσει και συνεχίζουν ΜΕ ΔΟΛΟ να σε χρεώνουν για άλλα αντί άλλων. Πίστεψέ με σε μια βδομάδα θα κάνουν κωλοτούμπες, μπορείς να ρωτήσεις Vivodi και Forthnet που ακόμα μου ζητάνε συγγνώμη...
Το αν ο κάθε εναλλακτικός "χάνει το φαξ, του τελειώνει το χάρτι, έβγαλε μάυρη σελίδα το μηχάνημα" κλπ αηδίες που σκαρφίζονται για να λένε τις θεωρεί σοβαρές, το πρόβλημα είναι δικό δικό τους και όχι δικό μας. Αν το μηχάνημά του δεν είχε χαρτί ή χάσανε το φαξ ας λουστούνε την μαλ**ια τους και ας χρεωθούν αυτοί τα παραπάνω. Μην κάθεσαι να κάνουν το δικό τους πρόβλημα δικό σου...Θέλει τσαμουκά.

Reaction score
47
Επειδή κάτι τέτοιες εξυπνάδες τις εφαρμόζουν τελικά λίγο-πολύ όλοι οι εναλλακτικοί, άκουσε τι έκανα εγώ σε ανάλογη περίπτωση:
στέλνεις το φαξ και το email που ζητάς την αλλαγή του πακέτου και κρατάς την απόδειξη αποστολής του φαξ. Παράλληλα κάνεις αίτηση για το 24/7 του ΟΤΕ οπότε σου γυρνάει από μόνος του την προεπιλογή φορέα σε ΟΤΕ αντί Τελλάς, χωρίς να μπορεί να το εμποδίσει η Τελλάς.
Στον επόμενο λογαριασμό που θα σου στείλει η Τελλάς και θα σε χρεώνουν με κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις ζητήσει, τους στέλνεις έγγραφη καταγγελία με κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και Γεν.Γραμματεία Καταναλωτή, ότι τους έχεις ειδοποιήσει και συνεχίζουν ΜΕ ΔΟΛΟ να σε χρεώνουν για άλλα αντί άλλων. Πίστεψέ με σε μια βδομάδα θα κάνουν κωλοτούμπες, μπορείς να ρωτήσεις Vivodi και Forthnet που ακόμα μου ζητάνε συγγνώμη...
Το αν ο κάθε εναλλακτικός "χάνει το φαξ, του τελειώνει το χάρτι, έβγαλε μάυρη σελίδα το μηχάνημα" κλπ αηδίες που σκαρφίζονται για να λένε τις θεωρεί σοβαρές, το πρόβλημα είναι δικό δικό τους και όχι δικό μας. Αν το μηχάνημά του δεν είχε χαρτί ή χάσανε το φαξ ας λουστούνε την μαλ**ια τους και ας χρεωθούν αυτοί τα παραπάνω. Μην κάθεσαι να κάνουν το δικό τους πρόβλημα δικό σου...Θέλει τσαμουκά.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, να σου πω ότι ο 24/7 το έχω κάνει ήδη (με έχουν ενεργοποιήσει) και όπως είπα και πιο πάνω αλλά προφανώς δεν είχες διαβάσει, με ενημέρωσαν ότι το έλαβαν το φαξ
και όπως λες και εσυ πολύ σωστά και ο άγιος φοβέρα θέλει

Reaction score
4
Τελείωσε το χαρτί? χαχαχαχα ωραίο! καλό!!!

Αν αποφάσιζες πάντως να το κάνεις πριν απο κανα εξάμηνο, θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Οχι πλέον....

Πάντως, δικαιολογίες του στύλ χαρτί κτλ κτλ, πολύ απλά δεν παίζουν. Υπάρχει ολόκληρη υποδομή που δέχετε FAX, υπάρχει άνθρωπος που τα διαχειρίζετε και τα επισυνάπτει στην καρτέλα του πελάτη. Ολα αυτά ηλεκτρονικά, δεν χρησιμοποιείτε καθόλου χαρτί σε καμμία περίπτωση.

Πολύ πιθανόν να μην ήρθε ενα FAX σωστά, μιας και το ότι δεν συμετέχει χαρτί στην διαδικασία δεν σημαίνει ότι η μετάδοση θα γίνει σωστά και χωρίς παράσιτα....

Θεωρώ δεδομένο ότι η κάθε εταιρεία προσπαθεί να εξυπηρετήσει ένα πελάτη όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί. Οπότε φωνές και απειλές, δεν βοηθούν σε τίποτα. Ειδικά τώρα που η αγορά του FullLLU έχει οριμάσει και οι όποιες δυσκολίες και αστοχίες στις διαδικασίες (τόσο εσωτερικές όσο και μεταξύ παρόχων) έχουν ξεπεραστεί.

Στο θέμα τώρα... Το 12/1 είναι Shared LLU πρόγραμμα?

Reaction score
47
Τελείωσε το χαρτί? χαχαχαχα ωραίο! καλό!!!

Αν αποφάσιζες πάντως να το κάνεις πριν απο κανα εξάμηνο, θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Οχι πλέον....

Πάντως, δικαιολογίες του στύλ χαρτί κτλ κτλ, πολύ απλά δεν παίζουν. Υπάρχει ολόκληρη υποδομή που δέχετε FAX, υπάρχει άνθρωπος που τα διαχειρίζετε και τα επισυνάπτει στην καρτέλα του πελάτη. Ολα αυτά ηλεκτρονικά, δεν χρησιμοποιείτε καθόλου χαρτί σε καμμία περίπτωση.

Πολύ πιθανόν να μην ήρθε ενα FAX σωστά, μιας και το ότι δεν συμετέχει χαρτί στην διαδικασία δεν σημαίνει ότι η μετάδοση θα γίνει σωστά και χωρίς παράσιτα....

Θεωρώ δεδομένο ότι η κάθε εταιρεία προσπαθεί να εξυπηρετήσει ένα πελάτη όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί. Οπότε φωνές και απειλές, δεν βοηθούν σε τίποτα. Ειδικά τώρα που η αγορά του FullLLU έχει οριμάσει και οι όποιες δυσκολίες και αστοχίες στις διαδικασίες (τόσο εσωτερικές όσο και μεταξύ παρόχων) έχουν ξεπεραστεί.

Στο θέμα τώρα... Το 12/1 είναι Shared LLU πρόγραμμα?
κρατάω οτε αλλά το ιντερνετ περνάει στο ιδιόκτητο της τελλας, είναι αν το λέω σωστα σε μεριζόμενη πρόσβαση

Reaction score
0
@NikosK
Η εμπειρία μου με τους εναλλακτικούς ξεκίνησε το 2003. Από τότε μέχρι σήμερα έχω ακούσει τα απίστευτα. Η Vivodi με χρέωνε για 2048/640 ενώ είχα ζητήσει 2048/256. Ευτυχώς είχα κρατήσει το fax και την απόδειξη και την λύση έδωσε η ΕΕΤΤ.
Επίσης η Vivodi διέκοψε την σύνδεσή μου στις 12 Ιουνίου αλλά με χρέωνε μέχρι τέλος του μήνα. Πάλι ευτυχώς που είχα κρατήσει το φαξ και το email που τους είχα στείλει στις 13 του μήνα, την επόμενη μέρα δηλαδή. Πάλι η ΕΕΤΤ έδωσε την λύση.
Τέλος, η Forthnet μέχρι σήμερα συνεχίζει και με χρεώνει με το πάγιο της υπηρεσίας Εθνικά12 (απεριόριστες κλήσεις για 12 ώρες κάθε μέρα), μολονότι έχει λάβει φαξ από τα μέσα Αυγούστου που έχω αιτηθεί διακοπή της υπηρεσίας. Και σε αυτή την περίπτωση λένε ότι έχουν χάσει το φαξ. Και εδώ έχω απευθυνθεί στην ΕΕΤΤ για λύση.

Είναι σύμπτωση ότι κάθε φορά που κάποιος ζητάει διακοπή υπηρεσίας ή υποβάθμιση (άρα λιγότερη χρέωση) τα φαξ χάνονται? Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη λέει μια παροιμία....Anyway, αν τα χάνουν, ας λουστούν τα λάθη τους! Αυτό μόνο με φοβέρα το πετυχαίνεις.

Reaction score
4
@Θοδωρή

Το θέμα με τα FAX είναι μεγάλο. Μην ξεχνάς ότι δεν μιλάς για 1-2 άτομα αλλά για τεράστιο αριθμό agents. Ολοι πρέπει να ξέρουν για κάποιο FAX ή την κίνηση ή το τι ζήτησε ο συνδρομητής.
Το ότι ένα FAX δεν μπορεί να βρεθεί, είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων:
α) μη σωστή μετάδοση. Συμφωνώ ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει μετα απο 2 ή 3 επαναλήψεις
β) οι ενασχολούμενοι με τα fax να μην έχουν περάσει το Fax στην καρτέλα του πελάτη και αντίστοιχα να μην έχουν περαστεί οι εντολές του στο CRM σύστημα.
γ) να έχει πρόβλημα ο Fax server και είτε να χαθούν Fax είτε να μείνουν στην ουρά επ' άπειρο μέχρι να ανακαλυφθεί το πρόβλημα. Συχνά υπήρχαν περιπτώσεις στον προηγούμενο εργοδότη μου, που αναγκαζόμασταν να επανεκκινήσουμε τον Fax server με διάφορα Fax στην ουρά. Αυτά χάνονταν δυστηχώς.
δ) διάφορα προβλήματα τεχνικής φύσεως, πχ πρόσφατα υπήρχε ένα ρπόβλημα και όλα τα FAX έρχονταν με το μισό πάνω μιας γραμμής τυπωμένο. Φυσικά δεν μπορούσες να διαβάσεις τίποτα, ούτε και ήξερες ποιος το είχε στείλει....
ε) λάθος FAX. Ξέρεις πόσα αιτήματα έρχονταν στο FAX του γραφείου μου, αντί να πάνε στο CRM? Εγω σαν καλός άνθρωπος τα κατέβαζα και τα έδινα στο κατάλληλο τμήμα... ρωτάς άν άλλοι συνάδελφοι είχαν την διάθεση ή το χρόνο να το κάνουν?

Απο την άλλη, επειδή λές ότι τα φαξ χάνονται μόνο όταν είναι για διακοπή ή μείωση υπηρεσίας, εμένα προσωπικά τουλάχιστον μονο σε τέτοιες περιπτώσεις μου έχουν ζητήσει φαξ. Σε όλες τις υπόλοιπες με μια απλή τηλεφωνική αίτηση, ξεμπέρδευα! Οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης!

Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχεις δίκιο, εσύ/εγώ σαν καταναλωτής δεν φταίμε σε τίποτε. Ας οργανωθούν καλύτερα οι εταιρείες για να μας εξυπηρετήσουν καλύτερα...

Reaction score
0
Ρε'συ Νίκο, όσο καλή διάθεση και να έχει κάποιος για να τους πιστέψει, μερικά πράγματα απλά δεν γίνονται. Ξέρεις γιατί δεν χάνουν φαξ που να ζητάνε ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας? Γιατί δεν υπάρχουν τέτοια! Όταν πρόκειται για ενεργοποίηση καταγράφουν το αίτημά σου τηλεφωνικά και την άλλη μέρα ξεκινούν οι διαδικασίες. Για διακοπή όμως, ζητούν φαξ, φωτοτυπία ταυτότητας, ΑΦΜ, υπογραφή και χειρόγραφα το αίτημα. Και μετά, όλως τυχαίως πάλι, το χάνουν το φαξ. Ξανά και ξανά.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά ή μου φαίνεται??

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση (αίτηση διακοπής) με εναλλακτικό φορέα, μετά από σειρά τηλεφωνημάτων, e-mail, fax, αιτήσεων και κόντρα αιτήσεων, είχε "χαθεί" ταχυδρομική επιστολή, την οποία είχα προβλέψει να στείλω συστημένη επί αποδείξει.

Στις επικοινωνίες που ακολούθησαν, επίτηδες δεν τους έλεγα μέχρι κάποιο σημείο ότι είχα στα χέρια μου την υπογεγραμμένη από αυτούς απόδειξη του ταχυδρομείου ότι την παρέλαβαν... Ήθελα να απολαύσω τα παραμύθια που αράδιαζαν και τη σιωπή που θα ακολουθούσε όταν θα μάθαιναν για το ροζ χαρτάκι, που κρατούσα στο χεράκι... Με ταλαιπώρησαν που με ταλαιπώρησαν, να μην το ευχαριστηθώ κιόλας;

Και που να πάρει, γενικά δεν είμαι κακός άνθρωπος... αλλά με κάτι τέτοια παίρνω ανάποδες :mad_3:

Reaction score
0
Τουλαχιστον Ο ΟΤΕ δεν τα κανει αυτα...Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης....Ευχομαι στον φιλο να ξεμπλεξει γρηγορα...

Reaction score
47
Ρε'συ Νίκο, όσο καλή διάθεση και να έχει κάποιος για να τους πιστέψει, μερικά πράγματα απλά δεν γίνονται. Ξέρεις γιατί δεν χάνουν φαξ που να ζητάνε ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας? Γιατί δεν υπάρχουν τέτοια! Όταν πρόκειται για ενεργοποίηση καταγράφουν το αίτημά σου τηλεφωνικά και την άλλη μέρα ξεκινούν οι διαδικασίες. Για διακοπή όμως, ζητούν φαξ, φωτοτυπία ταυτότητας, ΑΦΜ, υπογραφή και χειρόγραφα το αίτημα. Και μετά, όλως τυχαίως πάλι, το χάνουν το φαξ. Ξανά και ξανά.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά ή μου φαίνεται??
ΚΑΙ το κορυφαίο ενώ πριν 3 χρόνια γινόταν εγγραφή μέσω τηλεφώνου για dsl τώρα δεν γίνεται για το διότι το θέλουν γραπτώς να χουν υπογραφή, ενώ για το zisto γίνεται , αντε βγάλε ακρη!!!!
και τους είπα ας το κάνουμε τηλεφωνικά να τρέχει η ενεργοποίηση και σας στέλνω και φαξ, μάταια όμως.....

Reaction score
47
Τουλαχιστον Ο ΟΤΕ δεν τα κανει αυτα...Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης....Ευχομαι στον φιλο να ξεμπλεξει γρηγορα...
σε ευχαριστώ , αφου μου είπαν ότι έλαβα αίτηση τελικά μετά απο 4 προσπάθειες συμπεριλαμβανομένου και του email , το προώθησαν στον οτε, ελπίζω να μην κολλήσω αλλού

Reaction score
0
σε ευχαριστώ , αφου μου είπαν ότι έλαβα αίτηση τελικά μετά απο 4 προσπάθειες συμπεριλαμβανομένου και του email , το προώθησαν στον οτε, ελπίζω να μην κολλήσω αλλού
Σε ποια περιοχη εισαι μηπως μπορω να βοηθησω...!!:cool_4:(Σε ποιο οτε ανηκεις βασικα πες μου)!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas