- Reaction score
- 14
ετσι για ξεκάρφωμα!Εμένα ρε τι με μπλέκεις; :happy_5:
ετσι για ξεκάρφωμα!Εμένα ρε τι με μπλέκεις; :happy_5:
Σου μοιάζω για άνθρωπος που κάνει διάδρομο;ετσι για ξεκάρφωμα!
Το σκόπια σκόπια μισκό είναι το αφάρ λ αμόρε κομιτσατού? (Συνεννοηθήκαμε τώρα...)Το σκοπια σκοπια μισκο το εχετε ακουσει???????????????????
Η το αλλο του patric Hernandez ...born to be alive????????
Και νόμιζα ότι θα έγραφες το "Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν, κλεφτρόνι" που τραγουδάει ο Στάθης Ψάλτης :happy_5::happy_5::happy_5:"'Εχετε το δικαίωμα να παραμείνετε σιωπηλοί... Ό,τι πείτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας στο Ροζ Φωτοτύπο..." :twisted:
Αν διασφαλιστούν οι εγγυήσεις... μπορείτε να σύρετε το ποντίκι πάνω από τα κίτρινα γράμματα...
"Το Εργαλείο" με τον Τάσο Μπουγά
Έχω χάσει επεισόδια: πρόκειται για διασκευή του γνωστού άσματος των Μινάρων (Subcode με το μπαρδόν :happy_5: , αλλά έτσι λέγονταν) από το καρναβάλι τις Πάτρας;Αν διασφαλιστούν οι εγγυήσεις... μπορείτε να σύρετε το ποντίκι πάνω από τα κίτρινα γράμματα...
"Το Εργαλείο" με τον Τάσο Μπουγά
Ρε ούστ!!! :happy_5:Έχω χάσει επεισόδια: πρόκειται για διασκευή του γνωστού άσματος των Μινάρων (Subcode με το μπαρδόν :happy_5: , αλλά έτσι λέγονταν) από το καρναβάλι τις Πάτρας;
Και για να μην νομισετε πως δειλιαζω οριστε τα δικα μου...χαιρια:
"White lines" απο [SIZE=-1]Melle Mel and Grandmaster Flash(Παναγια παρθενα):happy_4:[/SIZE]
Νίκο συμφωνώ απόλυτα και μπορώ να προσθέσω ειλικρινά είναι το μονο rap τραγούδι που τα λόγια του τα βρίσκω σοφότατα και ομορφαΜαμώ τα τραγούδια! :rei: