Δεν μου αρέσουν...

Reaction score
1.213
Γιατι δεν χαλαρωνετε λιγο ολοι τους τονους ? Εγω παραδεχομαι οτι η θεση του Τσαρουχα δεν ειναι παντα ευκολη...και ολοι εχουμε ετοιμες τις λυσεις και τα λογια...και αμεσως περναμε σε φουλ επιθεση...

Ολοι θελατε με pm να ενημερωθειτε....και ενταξει καποιος που γραφει καιρο εδω και εχει μια πιο προσωπικη επαφη με τους συντονιστες κλπ...

Αλλα θα επρεπε να στειλει σε ολους pm ετσι ? Και πως θα το εβλεπε ενα νεο μελος αν δεχοταν παρατηρηση απο ενα συντονιστη για το avatar ?

Kαι ιδιως οταν εβλεπε οτι αλλοι εξακολουθουν να εχουν παρομοιο με αυτον avatar..γιατι μπορει καποιοι παρα τα pm να εξακολουθουσαν να το εχουν..ειτε απο αντιδραση ειτε γιατι κουβεντα στη κουβεντα μεσω πμ ο Νικος θα εκανε πισω...και τι να κανει αμα εγω του πω...και τι εγινε που εχω αυτο το avatar ? Θα με εκανε ban ?

Aυτο το νεο μελος δεν θα μιλουσε η θα σκεφτοταν τοτε για διακρισεις μεταξυ νεων παλιων μελων ?

Ισως δεν επρεπε να βαλει τα συγκεκριμενα avatar...για να μην γινει το θεμα τοοοοσο προσωπικο....ισως επρεπε να κανει μια γενικοτερη νυξη αφου μερικοι ειναι τοσο ευθικτοι..αλλα σαν κινηση εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν καλυτερα απο ενα ''επιτακτικο'' pm

Kαι στο κατω κατω ερωτηση εκανε...:cool_11:

Υ.Γ Το ξευτιλιζοντας που ειπες joseph αν δεν κανω λαθος αναφεροταν στο δικο μου ποστ..δεν καταλαβαινω τη νοημα ειχε αυτη η αναφορα..απο τι στιγμη που ειδες οτι διαγραφηκε με δικη μου απαιτηση (και οχι επιτακτικο πμ )....αμα αρχισει ο καθενας να φερνει παραδειγματα απο τα ποστ του ενος και του αλλου..δεν μας βλεπω καλα...θα φυγουμε για γιορτες ολοι μαλωμενοι..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Παιδιά σοβαρά δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό το thread. Ζητώ συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους με την θέση μου, αλλά τι να κάνουμε, αυτή είναι.

...

Reaction score
73
Αν θυμηθουμε τι εστι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (γιατι αυτη ειναι η βαση λειτουργίας ενός φορουμ με ΚΑΝΟΝΕΣ και κανονισμό)
τότε πολλοι απο εμας θα ειχαν κανει ελαφρα κρατει στις αμφιλεγόμενες και κραχτερες επιλογές τους στα avatar η στο
οτιδήποτε αλλο...

"εχω δικαιωμα να κανω κατι... αρκει αυτό να μην αφαιρει το δικαιωμα απο τον αλλον να εχει αντιρρησεις και κυριως να το λεει"
Βασικη αρχη της Δημοκρατιας... και ενος φορουμ.... Αν κατι για μενα ειναι περαν των οριων της μεσης αισθητικης και οχι
της δικης μου... θα πρεπει να σκεφτω τι θα κανω με αυτό... και ειδικα αν ειμαι Συντονιστής...
ΠΟΤΕ η δημοσια διαβουλευση δεν εβλαψε.... ΔΕΝ ειναι κακο που ανοιχτηκε το τοπικ αυτό... ο χρηστης ενος αμφιλεγόμενου
αβαταρ ειναι παντα σε θεση να προστατευσει τον εαυτο του αποδεχομενος την κριτικη που του γινεται...
η μη αποδεχομενος και αρχιζοντας μια εντονη διαδικασια προστριβης.... Ολα αυτα ειναι στη διαδικασια που λεγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Εφαρμοστε τους κανονες και τιποτε αλλο... ΑΛΛΑ συγχρονως σεβαστειτε και τις διαφορετικες αντιληψεις
περι αισθητικης των αλλων και μην τους κοτσαρετε στη μαπα αυτο που εσεις θεωρειτε ΣΩΣΤΟ και ΩΡΑΙΟ και ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ...
Τοσο απλά....

Τα σχόλια μου δεν περιεχουν κανενα σεμνοτυφο κρυφο νοημα... ποτε δεν ημουν λατρης του σεμνοτυφου ,,,, του ΣΕΜΝΟΥ ομως
και του ΣΕΒΑΣΜΟΥ των αλλων ΝΑΙ σε ολη τη ζωη μου...

Reaction score
0
Αν έχεις τέτοιου είδους απωθημένα μην περιμένεις ευκαιρίες σαν κι αυτή για να τα συζητήσουμε, κάνε θέμα.
Nικο το περι απωθημενων το προσπερνω.
Προσωπικα μαζι σου ,ουτε εχω ,ουτε και θα εχω.
Και το ξερεις.
Σε επιπεδο Ρολων
διαφωνω σε πολλα πραγματα με σενα ,
ομως ξερω τα ορια μου .
Και επισης ποτε δεν εκοψα φλεβες για τους Ρολους .
Αλλα και αυτο το ξερεις.

Οσο για τους μισους που θελουν ετσι
και τους αλλους μισους που θελουνε γιουβετσι
ετσι ηταν ,ετσι ειναι ,και ετσι θα ειναι παντα.
Και οχι μονο στο AVSite.
Τα pm και το παρασκηνιο δεν τα σχολιαζω
γιατι δεν ειναι υποχρεωμενα τα μελη
να εχουν μαντικες ικανοτητες η την περιεργεια
για το τι σκεφτεται ο απο πανω τους
η ο απο κατω τους στα topic
σε σχεση με το avatar τους .
Ελευθερο βημα υπαρχει και μπορει να εκφραστει ο καθενας .

Και για να το ξεκαθαρισω γιατι μαλλον
ΔΕΝ εγινε κατανοητο αυτο που εγραψα.

Νομιζω οτι με μια γενικη ανακοινωση περι αισθητικης
η με ενα pm δεν θα εκαναν καποιους να αισθανθουν ασχημα .
Εγω ετσι ενιωσα παντως ασχετα αν συμφωνω στα περι αιθητικης.
Δεν διαφωνησα
στα περι αισθητικης .
Διαφωνησα με τον τροπο.

Ο Μarvin και ο hal9000
εθεσαν το ζητημα στην σωστη του βαση.

Νομιζω οτι και οι θιγομενοι δεν χρειαζεται να νιωθουν λογοκριμενοι.
Η συγνωμη δεν ειναι και η πιο ευκολη λεξη για να την γραφει καποιος δημοσια.
Εστω κι αν ανηκει στην Βασιλικη Οικογενεια της μητερας Ρωσιας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.542
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint