Δεν μου αρέσουν...

Reaction score
3
Απάντηση: Δεν μου αρέσουν...

Επειδή το θέμα είναι προσωπικό, έχω να πω τα εξής:
Το δικό μου avatar ήταν σεμνό σε σχέση με ότι παρουσιάζεται στην ελληνική διαφήμιση καθώς και τα μπούτια και βυζιά που παρουσιάζονται από το πρωί στην ελληνική τηλεόραση, συνεπώς το θέμα του σκανδαλισμού μικρών παιδιών ας το αφήσουμε.
Το δικό μου avatar είχε μόνο λάγνο βλέμμα, όλα τα άλλα ήταν καλυμμένα. Μήπως επειδή το avatar μου υπέπεσε σε ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα θα έπρεπε να το στείλω να εξομολογηθεί;
Το δικό μου avatar είχε αυτή τη μορφή επειδή αυτή είναι η άποψή μου, δε με ενδιαφέρει να προκαλέσω, μπορώ να το κάνω καλύτερα μετατρέποντας thread σε οχετό ή απλά ξεφτιλίζοντάς τα.
Το δικό μου avatar θεωρώ ότι λογοκρίθηκε, αφού κάποιος επειδή διαφωνεί με τη δική μου άποψη για το πανηγύρι των χριστουγέννων απαίτησε να κατέβει. Το ότι άλλα σημαντικότερα πράγματα δεν έχουν λογοκριθεί σε καμιά περίπτωση δεν αλλάζει το σκεπτικό μου. Μάλλον χειροτερεύει τα πράγματα αφού θα μπορούσα να πω άνετα ότι έχουμε να κάνουμε με επιλεκτική λογοκρισία. Εάν είσαι ένας μαγαζάτορας μπορείς να μπαίνει και να βρίζεις ελεύθερα, αλλά για τους άλλους προφανώς υπάρχει άλλος θεός.
Το δικό μου avatar ήταν εκεί και από πάνω του είχε ένα link το οποίο σου επιτρέπει να στείλεις ένα μήνυμα και να πεις την άποψή σου διακριτικά. Αν και έχω διαπληκτιστεί δημόσια, στα προσωπικά μου μηνύματα ήμουν πάντα πολύ πιο ήπιος, ακόμη και με ανθρώπους οι οποίοι εκείνη τη στιγμή με έβριζαν δημόσια.

Η αλήθεια είναι ότι η στάση αυτή που κράτησε το avsite απέναντι σε εμένα με έχει θίξει. Θα περίμενα, όπως αναιδέστατα με κράξατε δημόσια για μια επιλογή μου, να αναφαίρετε και το ποιος το ζήτησε ή μάλλον καλύτερα αυτοί που το ζήτησαν, να πάρουν την πρωτοβουλία και να το γράψουν, μαζί με το σκεπτικό τους.

Προσωπικά αυτό το θέμα μου κόστισε πολύ, όμως επειδή προφανώς σας είναι αδιάφορο λέω να μην επεκταθώ, απλά λυπάμαι.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Δεν μου αρέσουν...

Αν έχεις τέτοιου είδους απωθημένα μην περιμένεις ευκαιρίες σαν κι αυτή για να τα συζητήσουμε, κάνε θέμα. Θεωρείς ότι δικαιούται κάποιος (ΓΔ, ΑΓΔ, Ιδρυτής, Θεός ή Διάολος) να ορίσει εφάπαξ, απόλυτα και δια παντός την αισθητική μιας τέτοιας κοινότητας ή θεωρείς ότι έγινε ποτέ τέτοια απόπειρα? Αν νιώθεις εσύ ότι μπορείς να το κάνεις, ευχαρίστως να σε ακούσουμε γιατί όχι και από την θέση του ΓΔ. Με βολεύει ιδιαίτερα διότι μετά θα τα ακούς εσύ, από τους μισούς που θα σε θεωρούν πουριτανό και τους άλλους μισούς που θα θεωρούν ότι αφήνεις το site να κατρακυλάει όπου το σπρώχνει ο καθένας...

Όσον αφορά στο κράξιμο ή ξεμπρόστιασμα ή στο outing ή δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς εκλήφθηκε η εξωτερίκευση των σκέψεών μου, (ωθούμενη ομολογουμένως και από μερικά pm), καλό είναι να εξεταστεί το δικαίωμα του γράφοντος... να λέει την άποψή του και μάλιστα με τρόπο σαν να ζητά την άδεια από αυτούς, στους οποίους ο ίδιος έχει δώσει τεχνικά κάθε δικαίωμα να βάλουν ότι φωτογραφία θέλουν για avatar, χωρίς να ρωτούν κανέναν.

Επί του πρακτέου όμως, καλύτερο θα ήταν αντί να αντιδράσετε με αυτόν τον τρόπο, να λάβετε το μήνυμα και από τα υπόλοιπα μέλη που, επίσης ευγενικά, συνηγόρησαν στην αποκαθήλωση ενός γυμνού χοντρού και μερικών βυζιών. Αν αυτή η αποκαθήλωση δε, είναι ικανή για να χαρακτηρίσει το site "censored", τότε μάλλον είμαστε σε λάθος site. Εξ όσων γνωρίζω, τα παιδιά πολλών μελών μας, μέχρι και μαθητές τους, βολτάρουν στις σελίδες μας. Πιθανώς αν τους ειδοποιήσουμε πρώτα, μετά να μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε.

...
+1

Με το θεμα αυτο κανεις δεν ξεμπροστιάζετε ουτε προσβάλετε.
Ειναι παράξενο να λεγετε κατι τετοιο.
Μου εκανε εντύπωση που κάποιοι το είδαν ετσι. :sad:
Τι να ξεμπροστιάσεις από μια φωτογραφία που υπαρχει ήδη σε κοινη θεα.;
Αυτόν που την έβαλε; ( όταν μαλιστα το ονομα του είναι από κατω)

Ο Νικος με αυτό το θεμα στην ουσια ζητα την άποψη των μελών με αφορμή κάποιων pm που ελαβε αυτος όπως και γω.
Δεν βγήκε να κανει τον ηθικολόγο αλλα να επισημάνει κατι που συμβαίνει στο φορουμ ζητώντας την γνώμη μας .
Άλλωστε τον βλεπω πως πλέον εχει βαρεθει να μπλέκει σε τέτοιου είδους καταστάσεις που ως αποτέλεσμα έχουν την μια να χαρακτηρίζετε πουριτανός και την αλλη αδιάφορος ( όπως εχω κανει και γω στο παρελθον απέναντι του).

Και οσον αφορα το pm κάποιοι γνωρίζουμε τι χλευασμο εχουν υποστεί ο ΓΔ, ΑΓΔ, Ιδρυτής, Θεός ή Διάολος όταν προσπάθησαν με αυτό τον τροπο να διορθώσουν καποια "κακώς κείμενα" του φορουμ .

Το παραπάνω τοπικ δεν είναι αποκλειστικό δημιούργημα του Νικου αλλα δημοσιοποίηση του αιτήματος κάποιων μελών που νιώθουν ενόχληση από αυτό το θέαμα
Αδίκως λοιπόν του επιτίθεστε. ( όσοι το κάνετε)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Re: Απάντηση: Δεν μου αρέσουν...

...αναιδέστατα με κράξατε δημόσια...
Υπερβάλλεις άνευ λόγου ακριβώς επειδή το θέμα είναι προσωπικό. Αν όχι, δείξε μου το αναιδές κράξιμο. Τα ελληνικά μου είναι πολύ καλά και ξέρω ακριβώς τι γράφω και πως το γράφω.

- Ποιοί να βγούνε και να σου πούνε τι ρε Joseph? Δηλαδή αυτοί που έγραψαν στο παρόν thread δεν σου αρκούν? Δηλαδή χρειάζεσαι 50 δικαιολογίες για να μην αισθάνεσαι λογοκριμένος? Η Χριστίνα, ο Ανδρέας, ο ρέγκουνας που απλά είπαν την άποψή τους δεν σου αρκούν? Τα περί οχετών και ξεφτιλισμάτων τι ρόλο βαράνε ακριβώς? Τι είδους συσχετισμοί είναι αυτοί που τους θεωρείς και επιχειρήματα? Ένα κώλος εδώ κι εκεί πέφτει σχεδόν κάθε μέρα σε κάποιο post. 5-6 avatar μαζί δεν πέφτουν όμως για να τα βλέπουμε σε κάθε μήνυμα υποχρεωτικά.

Κι εγώ λυπάμαι γιατί περίμενα πολύ πιο ώριμη αντιμετώπιση από αυτήν εδώ την παιδική αντίδραση σε ένα τόσο ήπιο μήνυμα που ούτε καν υποδείξεις δεν περιελάμβανε. Και για να τελειώνουμε:
- Βάλε ότι avatar θέλεις. Βάλε και βυζιά, βάλε και κώλους. Στο μήνυμά μου άλλωστε δεν έγραψα ότι πρέπει να βγούνε τα avatars. Να βάλουμε ΟΛΟΙ βυζιά και κώλους και μετά να μιλήσουμε για audio video. Όταν μεγαλώσει λίγο η κορούλα σου, φέρ' την μέσα να τα λέμε. Θα φέρω και τον γιό μου.

...

Reaction score
3

Είναι ΚΡΑΞΙΜΟ επειδή, αν και ως θέμα θα μπορούσε να διευθετηθεί στο παρασκήνιο το βγάλατε στη σέντρα και μάλιστα ως το κακό παράδειγμα.
Είναι αναιδές όχι το να ζητάς μια τέτοια ρύθμιση αλλά το να τη ζητάς με αυτή την παθητική επιθετικότητα.

Γιατί δε μας το είπες προσωπικά Νίκο.
Θα μπορούσες σε όσους σε ενοχλούν να στείλεις ένα μαζικό μήνυμα για αρχή.

Και επειδή δε σε βλέπω να το σχολιάζεις: το avatar που χρησιμοποιούσε ο Θεοδωρόπουλος, με τα αποκαλυπτικά οπίσθια δεν σας είχε πειράξει; Ολόκληρο thread με χαριτωμενιές είχατε γεμίσει αλλά πουθενά ένα αρνητικό σχόλιο. Τότε όλα ήταν καλά καμωμένα.

Θα ξαναπώ ότι προφανώς δε σας νοιάζει εάν το συγκεκριμένο thread με έχει κάνει να νιώθω άσχημα, αλλά μόνο να δικαιολογήσετε την κίνησή σας αυτή. Και για να τελειώνω εδώ, σκέφτηκες ότι ήταν πολύ πιθανό να μην ασχοληθώ καθόλου με αυτό το thread, να μην ενδιαφερθώ να το διαβάσω αφού απλά θα αγνοούσα ότι έχει να κάνει με εμένα;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Διάβασε, οι απαντήσεις σε όσα ρωτάς έχουν γραφτεί πιο πάνω. Ειλικρινά δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο.

GTX

Reaction score
39
Μιας και το θέμα συνεχίστηκε και με αφορά ας πω και γω την άποψη μου.

Καταρχήν το παρόν thread με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ.

Το όλο θέμα μπορούσε να είχε διευθετηθεί με 2 pm και δε θα είχε ενοχληθεί κανένας. Όταν όμως ανοίγεται thread από τον ΑΓΔ και λέει αυτά τα 3 avatars δε μου αρέσουν τα βρίσκω κακόγουστα και προκλητικά για τα μέτρα του AVsite τότε λοιπόν φίλε Νίκο δεν αφήνεις άλλα περιθώρια σε αυτούς που έχουν αυτά τα avatars παρά να τα αφαιρέσουν. Αυτό λοιπόν λέγεται έμμεση λογοκρισία στο δικό μου λεξικό, δηλαδή τί άλλο έπρεπε να κάνεις, να τα κάνεις edit μόνος σου??? Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό τότε ειλικρινά ούτε εγώ μπορώ να ασχολούμαι άλλο. Το να λες μετά βάλτε ότι θέλετε ή ότι εγώ δεν σας είπα να βγάλετε τα avatars καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν στέκει.

Δε θέλω να μπω στη διαδικασία αυτός έχει βάλει αυτό το avatar και έχει ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία κτλ κτλ αλλά δε μπορώ να μη ρωτήσω?? Όταν μοιράζαμε το fever island και τους πειρατές δεν μπαίναν τα παιδιά των μελών στο forum???

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Δεν μου αρέσουν...

Το παραπάνω τοπικ δεν είναι αποκλειστικό δημιούργημα του Νικου αλλα δημοσιοποίηση του αιτήματος κάποιων μελών που νιώθουν ενόχληση από αυτό το θέαμα
Αδίκως λοιπόν του επιτίθεστε. ( όσοι το κάνετε)
Ναι και το λυπηρό είναι αυτό...όποιος έχει πρόβλημα ή θίγεται από κάτι δικό μου μπορεί να στείλει ένα P.M. ο ίδιος από δώ και πέρα.
Και οσον αφορα το pm κάποιοι γνωρίζουμε τι χλευασμο εχουν υποστεί ο ΓΔ, ΑΓΔ, Ιδρυτής, Θεός ή Διάολος όταν προσπάθησαν με αυτό τον τροπο να διορθώσουν καποια "κακώς κείμενα" του φορουμ.
Δε νομίζω ότι είναι ο κανόνας και εξάλλου αυτή είναι η δουλειά του διαχειριστή. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να συντονίσεις μια ομάδα... Αν σε κουράζουν οι σωστές διαδικασίες και τα P.M. τότε μην ασχολείσαι καν με το άθλημα του συντονιστή

Reaction score
7

Ειδικά το πρώτο σου προκαλεί την αίσθηση της αναγούλας.
Πάντως εγώ δεν το έβαλα για να φαντασιωθείς...τώρα αν σου φέρνει αναγούλα το χιούμορ μου είναι θέμα γούστου...Εσύ με το Hot Fuzz κρύωσες, εγώ γέλασα πολύ. Έτσι είναι αυτά...

Reaction score
3

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η διαφωνία μου με τον χειρισμό δεν έχει να κάνει με το Νίκο Τσαρουχά προσωπικά. Εκεί για εμένα τίποτε δεν αλλάζει και…
επειδή ίσως να νιώθει και αυτός κάπως άβολα με όλα αυτά δε θέλω να συνεχίζω να συνδιαλέγομαι με αυτόν και να τα ακούει για λογαριασμό άλλων, ζητάω από όσους ενοχλήθηκαν να τοποθετηθούν, να δούμε ρε παιδί μου και εμείς σε ποια σημεία σκανδαλίσαμε ή προσβάλαμε, αλλά κυρίως ποιους!
Τώρα αλήθεια θα πω αγαπητέ Νίκο ότι εάν δεν απαντήσουν δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην τα επαναφέρουμε.

Reaction score
4
Αμα ειναι να μαλωσουμε και για τα avatar μας τοτε ειμαστε αξιοι της τυχης μας.
Ειμαστε φιλοξενουμενοι σε ενα forum. Καποιος που εκφραζει την πολιτικη του forum μας λεει ενα δυο πραγματακια.
Ειναι τοσο δυσκολο να τα δεχθουμε?

Γιατι δημιουργουμε 100 σελιδες σε ενα thread που δεν χρειαζεται ουτε μια?

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δεν μου αρέσουν...

[quote=subcode;588470]Ναι και το λυπηρό είναι αυτό...όποιος έχει πρόβλημα ή θίγεται από κάτι δικό μου μπορεί να στείλει ένα P.M. ο ίδιος από δώ και πέρα.

Δε νομίζω ότι είναι ο κανόνας και εξάλλου αυτή είναι η δουλειά του διαχειριστή. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να συντονίσεις μια ομάδα... Αν σε κουράζουν οι σωστές διαδικασίες και τα P.M. τότε μην ασχολείσαι καν με το άθλημα του συντονιστή[/quote]
Η δουλειά του συντονιστή δεν ειναι αυτη ανεξάρτητα εαν καταντούμε να την κάνουμε αναγκαστικά.
Τα εχουμε ξαναπεί αυτα.
Δεν θελουμε να δυσαρεστήσουμε κανεναν αλλα και κανείς δεν κανει λιγο περα στον εγωισμο του ως συνέπεια να δημιουργούνται νεα παραπονα.

[quote=subcode;588470]
Δε νομίζω ότι είναι ο κανόνας [/quote]
Απο προσωπική εμπειρία οποτε σκέφτηκα να πραξω με τον σωστο τροπο (οπως λες) βρεθηκα αντιμέτωπος μα κοπλεξισμους εγωιστικές παιδικές συμπεριφορές. ( ισως να θυμασαι καποιες απο αυτες )

Το δικο σου δεν το ειχα δει μεχρι που μου το στείλανε.
Αλλα ακομα και αν το ειχα δει δεν θα έκανα το λαθος να σου στειλω κάποια παρατήρηση μεσω pm για να αποφύγω την αναμενόμενη ειρωνικού ύφους απάντηση.
[quote=subcode;
588476]Πάντως εγώ δεν το έβαλα για να φαντασιωθείς...[/
Συνεπώς ξερω τι σου λεω περι pm.

Reaction score
0

Καταρχάς θεωρώ ότι ο χειρισμός του θέματος ήταν εντελώς άκομψος και τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται.
Από εκεί και πέρα, αυτό

επειδή ίσως να νιώθει και αυτός κάπως άβολα με όλα αυτά δε θέλω να συνεχίζω να συνδιαλέγομαι με αυτόν και να τα ακούει για λογαριασμό άλλων, ζητάω από όσους ενοχλήθηκαν να τοποθετηθούν, να δούμε ρε παιδί μου και εμείς σε ποια σημεία σκανδαλίσαμε ή προσβάλαμε, αλλά κυρίως ποιους!
δεν βλέπω σε τί θα εξυπηρετήσει. Κάποιοι ενοχλήθηκαν και απευθύνθηκαν στη διαχείριση - και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα έκανα.

Το λάθος ήταν ότι ανοίχθηκε αυτό το θέμα και ειδικά σε ένα forum ανοιχτό και χαλαρό όπως το Avsite στο οποίο πάρα πολλοί συχνά περνάμε τα όρια και ποστάρουμε πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν.
Ψηφίζω να επανέλθει το avatar του GTX. Του subcode δε μου άρεσε οπότε λογοκρίνετε ελεύθερα. Sorry Joseph αλλά το δικό σου δεν το πρόσεξα (δε θα ήταν αρκετά προκλητικό, try harder :cool_11: )

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δεν μου αρέσουν...

Απο προσωπική εμπειρία οποτε σκέφτηκα να πραξω με τον σωστο τροπο (οπως λες) βρεθηκα αντιμέτωπος μα κοπλεξισμους εγωιστικές παιδικές συμπεριφορές. ( ισως να θυμασαι καποιες απο αυτες )
Και σου είπα και πρίν ότι δεν είναι ο κανόνας αυτές οι συμπεριφορές...αλλά αν νομίζεις ότι ήταν τόσο χτυπητές και πολλές θυμισέ τες μας

Το δικο σου δεν το ειχα δει μεχρι που μου το στείλανε.
Αλλα ακομα και αν το ειχα δει δεν θα έκανα το λαθος να σου στειλω κάποια παρατήρηση μεσω pm για να αποφύγω την αναμενόμενη ειρωνικού ύφους απάντηση.
Όχι δεν το είπα καθόλου ειρωνικά, σε αηδίασε τι; Ένας χοντρός τριχωτός; Και στην παραλία τα καλοκαίρια βλέπεις πολλούς... το να σε αηδίαζε αν τον έβλεπες ερωτικά το καταλαβαίνω απόλυτα...σε αηδίασε το χιούμορ μου; σε ενοχλώ εγώ σαν άτομο; Αν ναι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κράξε με με PM... Πιστεύω αν στο avatar μου είχα βάλει σκ@τ@ δεν θα είχες κανένα πρόβλημα παρόλο που θα ήταν όντως αηδιαστικό...

Reaction score
7

Του subcode δε μου άρεσε οπότε λογοκρίνετε ελεύθερα.
Ο Άγιος Βασίλης του κόγια σου άρεσε μωρή ε; :cool_11: Το ήξερα ότι έχεις μια προτίμηση στους σφίχτηδες... :happy_9:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δεν μου αρέσουν...

Όχι δεν το είπα καθόλου ειρωνικά, σε αηδίασε τι; Ένας χοντρός τριχωτός; Και στην παραλία τα καλοκαίρια βλέπεις πολλούς...
Είμαι χοντρός και τριχωτός… εκτός από κοντός με φαλάκρα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Να παρακαλεσω παρα πολυ να ηρεμησουμε λιγο?
Αποψε θα χιονισει και ειναι και Δεκεμβριος...:smoking:

Reaction score
164
Ένοχλήθηκα με το avatar ενός μέλους (δεν θυμάμαι ποιανού) που έδειχνε τρια γυναικεία οπίσθια να σχηματίζουν το σήμα του Ubuntu. Όχι επειδή είμαι πουριτανός, αλλά επειδή ορισμένα πράγματα δεν νομίζω ότι ταιριάζουν παντού.
Έστειλα αναφορά στους συντονιστές γιατί το μέλος ήταν νέο και θεώρησα πιο σωστό ΑΝ γινόταν παρατήρηση να γινόταν από συντονιστή, διαχειριστή κτλ.
Δεν είδα καμία κίνηση και δεν το συνέχισα,

Όσο για τα υπόλοιπα... Δεν το παίζω και ούτε είμαι σεμνότυφος. Κάθε τι έχει τη θέση του και την ώρα του. Μπορεί να μην ενοχλεί εμένα να έχω μία αγιοβασιλίτσα με string (πχ), αλλά οφείλω να σκεφτώ ότι κάποιους άλλους μπορεί να τους ενοχλεί. Έχουμε ανήλικους (δεν ενοώ τον Σπρεφρεφσρεβ μόνο:happy_8:) , έχουμε γυναίκες... Θα μου άρεσε η (υποτιθέμενος) γιος μου να έχει μια μπλούζα με αυτή τη φωτό και να κυκλοφορεί με αυτή;

Όλα αυτά χωρίς να έχω δει για ποιά avatar γίνεται η συζήτηση και χωρίς να αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δεν μου αρέσουν...

Είμαι χοντρός και τριχωτός… εκτός από κοντός με φαλάκρα.
Στείλε μου μια γυμνή φωτό σου (χωρίς τη γάτα) να την βάλω avatar "happy_1"

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.549
Members