Δεν παιζουν ολα τα ηχεια...5.1

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια! Εχω αγορασει κατι ηχεια 5.1 και μια εξωτερικη καρτα ηχου για να τα συνδεσω στο λαπτοπ .Οι drivers της καρτας ειναι μεχρι τα windows xp αλλα εγω εχω vista. Ετσι λοιπον την συνδεσα απλα με το usb και εγκατασταθηκε μονη της.(τωρα καλο αυτο? δεν ξερω) Το θεμα ειναι πως οταν παιζω μουσικη ακουγονται μονο τα 2 μπροστινα και το γουφερ. Τα δανεισα σε ενα φιλο μου που εχει windows 7 εκανε ακριβως οτι και γω και του επαιζε μια χαρα το σετακι των 5.1 ακομα και οταν ακουγε τραγουδια απο youtube. Μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω?? Εχω κοιταξει για ρυθμησεις απο τον πινακα ελεγχου και εχω κανει ενα print screen αλλα δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω εδω την εικονα.. Η καρτα ηχου ειναι η Aureon 5.1 USB MK_II_2120. Σχετικο λινκ http://www.terratec.net/en/products/Aureon_5.1_USB_MK_II_2120.html Επισης μου εχουν προτινει να παρω εναν μετατροπεα που να μου κανει τα 3 καρφια των καλωδιων σε ενα. Αξιζει?? Πειτε μ παρακαλω τη γνωμη σας...

Reaction score
20
Απάντηση: Δεν παιζουν ολα τα ηχεια...5.1

3 καρφια σε ενα -->rca σε mini jack; http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=2579
αν ηταν 2.1 θα σου δουλευε σιγουρα με αυτον τον τροπο.τα 5.1 δεν γνωριζω αν θα παιζουν.
Εφοσον ειναι μεχρι xp οι drivers ψαξε στο google να βρεις για vista.
Σιγουρα εγκατασταθηκε ή απλα την εγκατεστησε ως νεα συσκευη οταν την πρωτοεβαλες;

Reaction score
0

andrea ευχαριστω για το λινκ. Θελω ομως αυτο με τρια θηλυκα που καταληγουν σε ενα αρσενικο το οποιο θα το συνδεσω στην πρασινη εισοδο. Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να ανεβασω εδω την φωτο που τραβηξα?? w1red ναι αυτο που δειχνεις αυτο ακριβως εκανα. Επισης εχω τσεκαρει τις ρυθμησεις αλλα παλι το ιδιο...:122:

Reaction score
0

thx gstriftos! Λοιπον παιδια αυτη τι στιγμη εχω βαλει να παιζει η μουσικη απο windows media player με αυτες τις ρυθμισεις και παλι ακουγονται απο τα 2 μονο ηχεια...

Reaction score
80

Η μουσικη δινει ηχο σε 2 ηχεια μονο, για να ακουσεις 5.1 θα πρεπει να βαλεις μια ταινια με 5.1. ηχο

Reaction score
0

Ναι αυτο το ξερω.. ομως στα windows 7 η μουσικη παιζει σε ολα.. Τουλαχιστον δεν γινεται να παιζουν το μπροστα αριστερο, δεξι και κεντρικο?? Το λεω αυτο γιατι το κεντρικο ειναι το πιο δυνατο. Και κατι αλλο ρε παιδια ρωτησα πλαισιο, multirama και ενα μαγαζι με ηλεκτρικα για το καλωδιο-ανταπτορα που θα μου κανει τα 3 καρφια σε ενα και κανεις απο τους 3 δεν ειχε.. ξερετε που θα βρω τετοιο πραγμα??

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale