Δεν το βλέπεις κάθε μέρα

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Νομίζω οτι είναι εξαίρεση στο κανόνα.
Κάποιος προβολέας παλαιότερης γενιάς να είναι καλύτερος απο τον νεότερο.

Λοιπόν εχθές το απόγευμα στις 20:00 τελείωσα μια ISF ρύθμιση σε ένα ακόμη Sony VPL-HW10 συνεδεμένο με ένα PS3 και οι εκτιμήσεις μου επιβεβαιώνονται "νύχτα με τη νύχτα".

Αν και ο προβολέας "ήρθε" στα όρια των δυνατότήτων του, μου άφησε μια γεύση ανικανοποίητου. Ο 5ος 10άρης στη σειρά που δεν με ικανοποιεί.
Με gamma "τσιμπημένο " για να δείξει τις όποιες αρετές του και με χρώματα "καρφωμένα" στο τρίγωνο έδινε μια απαλότητα και μια θαμπάδα που δεν θύμιζε με τίποτα αντικαταστάτη του ΠΟΛΥ 40άρη.

Ο VPL-VW40 ήταν μακρά πιο ευκρινής κάτι που δίνει πολλά στο ψευδό3D της εικόνας, πιο δυνατός-ξεκάθαρος χαμηλά (κάτι που ήθελε δουλειά για να το κάνει ο HW10) και είχε και περισσότερο φως. Είναι τυχαίο που αντικαταστάηθηκε γρήγορα;

Αν θυμάμαι καλά στοίχιζε και λιγότερο!
Και θυμάμαι κάτι φίλους μας που μας έλεγαν οτι υπήρχαν προτροπές τον Ιούνη να μην αγοράζουν τον 40 γιατι ήταν διαπιστωμένο και καρατεσακαρισμένο οτι Σεπτέμβρη έρχεται ο μικρός Sony που θα σκοτώνει.
Δεν ήξεραν οτι εννοούσαν για αυτοκτονία.

Reaction score
3
Απάντηση: Δεν το βλέπεις κάθε μέρα

:111:
Που θα σκοτώνει τον calibrator μήπως... :116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ειναι πολυ σπανια περιπτωση οταν ο "παλιος" ειναι καλυτερος
απο τον "νεο" στους βιντεοπροβολεις.
Αλλα με την Sony μπορει κανεις να βγαλει ακρη?:139:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ειναι πολυ σπανια περιπτωση οταν ο "παλιος" ειναι καλυτερος
απο τον "νεο" στους βιντεοπροβολεις.
Αλλα με την Sony μπορει κανεις να βγαλει ακρη?:139:
Όντως είναι σπάνια όταν ο ''παλιός'' είναι καλύτερος! πιο λίγο σπάνια όταν ''ο πολύ παλιός'' είναι καλύτερος από τους ''νέους'' :143::143::143:

Υ.Γ και δεν μιλάμε για πωλητές έ!

Reaction score
384

Iσως να τον βγαλανε στην αγορα να κανουνε 'ονομα'. Καλο φακο και υλικα, χαμηλη τιμη ετσι για να μπουνε με τσαμπουκα. Αυτοματα κερδιζει την καλη γνωμη του κοινου και απο εκει και περα ο κοσμος εχει τυφλη εμπιστοσυνη στην εταιρεια. Ποιος ξερει?

Reaction score
0
Να πω την αληθεια μου ειμαι κατοχος ενος 40 σονυ ακουσα πολλα με την ελευση του νεου σονυ 10 και στενοχωρηθηκα λιγο γιατι ολοι ελεγαν πως ο νεος ειναι σαφως καλυτερος απο τον παλιο.... το δεχτηκα χωρις να εχω δει τον 10 λεγοντας αφου το λενε ολοι εγω θα λεω αλλα,αφου τον ειδαν ενα σωρο παιδια απο εδω και οχι μονο,δεν το λενε στην τυχη,αλλα μεσα μου πιστευα πως δεν 8α υπαρχει διαφορα τουλαχιστων τεραστια!!! και καποια στιγμη ειδα τον 10 και ναι με τα ματια μου δεν ειδα κατι τρομερο!!! και αυτο που διαπιστωσα και θα συμφωνησω με τον βαγγελη ο 40 για μενα εχει καλυτερη αισθηση βαθους.

Reaction score
8.350

τον 10αρη δεν τον εχω δει,εχω δει τον 40 αρη στην PSA και ειχα γραψει οτι με ειχε εντυπωσιασει στα λεφτα του.Κατοπιν μου εκαναν εντυπωση ολα αυτα που εχουν γραφτει οτι ο 10 αρης ειναι πολυ καλυτερος.

Reaction score
15.548

Αν και ο προβολέας "ήρθε" στα όρια των δυνατότήτων του, μου άφησε μια γεύση ανικανοποίητου. Ο 5ος 10άρης στη σειρά που δεν με ικανοποιεί.
Με gamma "τσιμπημένο " για να δείξει τις όποιες αρετές του και με χρώματα "καρφωμένα" στο τρίγωνο έδινε μια απαλότητα και μια θαμπάδα που δεν θύμιζε με τίποτα αντικαταστάτη του ΠΟΛΥ 40άρη.
Eγω θα σταθω στα(bold)..
Ειναι ενα μηχανακι του 2χιλιαρου ...
....και χτυπαει στο κεφαλι 3 πλασιας(+) μηχανακια στο κεφαλι.....

Τα υπολοιπα ειναι αλλο κεφαλαιο....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion