ika
News
- Reaction score
- 16.780
Camel σε αυτό το πικάπ πάει?- δεν έχει δέρμα όμως . . . - γειά σας , ένα vpi - leather παρακαλώ και ένα camel βερνίκι
Ισως έχει και τα ειδικά αξεσουάρ περιποίησης δέρματος.
Camel σε αυτό το πικάπ πάει?- δεν έχει δέρμα όμως . . . - γειά σας , ένα vpi - leather παρακαλώ και ένα camel βερνίκι
Αν ακούς Camel, πάει.Camel σε αυτό το πικάπ πάει?
2500€ με ΟΜ10. Ευκαιρία.Παντως για τους εραστες του πικαπ που δε θελουν να χασουν και την επαφη με την τεχνολογια, ''εχω'' αυτο....Και φθηνο!
https://www.maglevaudio.com
Αιωρουμενο πικαπ!!!!!!!!
Και αν καπνίζεις και Camel, ακόμα περισσότερο.Αν ακούς Camel, πάει.
Πήρε τέτοιο πικαπ απο πεόδερμα ενας γνωστός, και μετά απο ενα μήνα βγήκανε και οι π0υτς0τριχες, άσχημο έγινε.ειναι πεοδερμα
ααααααααα......θέλει και ξύρισμα κατά καιρούςΠήρε τέτοιο πικαπ απο πεόδερμα ενας γνωστός, και μετά απο ενα μήνα βγήκανε και οι π0υτς0τριχες, άσχημο έγινε.
ηηηηηηηηη.... αυτό όμως θα πρέπει να είχε κάνει ριζικήΚαι ένας άλλος πήρε απο αιδιόδερμα.
Δεν τολμούσε να βάλει κανέναν δίσκο Barry White, αμέσως έφερνε και σφουγγαρίστρα.
Δεν πάει γιατί η lady fantasy είναι vegan !!!!!Αν ακούς Camel, πάει.
μισο να το σταχυολογησω αυτοΡε βγάλτε γούστα και μη ντρέπεστε, ψωνίστε χωρίς φόβο, με πάθος!![]()
Αυτά παθαίνεις όταν δίνεις τα μαλλιά της...κεφαλής σου για πικάπ.Πήρε τέτοιο πικαπ απο πεόδερμα ενας γνωστός, και μετά απο ενα μήνα βγήκανε και οι π0υτς0τριχες, άσχημο έγινε.
Τώρα κανείς πως δεν ξερείς;- τι έγινε πάλι ;![]()
Πωωως,αφού πρόκειται πλέον περί ολοκληρωμένου...S/M πακέτου,αυτό που θα λέγαμε...VPI Pride.VPI Designer Prime: Ντυμένο Prime
...
- δεν αποκλείεται να έχει ευνοϊκές για τον ήχο ιδιότητες το δέρμα
Ωιμέ τι συμφορά!Μη μας τα κάνεις τώρα και...Βουλκανιζατέρ...- ούτε και εγώ το βρίσκω ωραίο , πάντως το σχόλιο περί κακόγουστου καλό θα ήταν να μην έχει μπεί μέσα στην παρουσίασή μου διότι τώρα φαίνεται πως το έγραψα εγώ
Ε αφού επιμένεις ...Κι αυτοί γιατί βγάζουν δερμάτινο πικάπ; (Παρακαλώ μην αργήσετε να απαντήσετε!)
Ορίστε,δεν απάντησα,απλώς...εξατομίκευσα την αναρώτηση.Πολλές σελίδες thread... πολλές σελίδες thread.... πολλές σελίδες thread...
...για πικάπ.
Γιατί βρε αγόρια; Κι αυτοί γιατί βγάζουν...πικάπ; (Όχι, μην απαντήσετε!)
(Τί φόρουμ ειν' τούτο...)
That wuz cold and mean bro...Ορίστε,δεν απάντησα,απλώς...εξατομίκευσα την αναρώτηση.![]()