Δηλωση!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οσο και εαν τα λεμε και τα επαναλαμβανουμε το Σαββατο ειχαμε μια απο τα ιδια.
Υπηρξαν δηλαδη δυο περιπτωσεις μελων τα οποια ηταν παροντα στο τεστ και δεν ειχαν δηλωσει.
Στην πρωτη περιπτωση το μελος μου τηλεφωνησε την προηγουμενη, του αρνηθηκα και παρόλα αυτα βρηκε εναν συντονιστη αλλης κατηγοριας και ηρθε μαζι του.
Στην δευτερη περιπτωση το λαθος ειναι περισσοτερο δικο μου.
Το μελος μου τηλεφωνησε κατα την διαρκεια του συγκριτικου-και προς το τελος αυτου-μου ειπε πως μολις ειχε τελειωσει την δουλεια του και εκει...δεν μπορεσα να αρνηθω.
Και να σκεφτειτε δυο ημερες πριν ειχα αρνηθει σε συντονιστη τον οποιο εκτιμω ιδιαιτερως και εχουμε φιλικες σχεσεις.

Συνεπως ο zoglair τα "εβαλε" μαζι μου.
Δεν θα κρινω εαν εχει δικαιο η αδικο.
Ο καθενας απο εμας σκεφτεται διαφορετικα.

Το θεμα ειναι να βρεθει επιτελους μια λυση.
Σκεφτηκα καλα το Σαβ/κο και θα ηθελα να επισημανω τα εξης:

Για κανενα λογο δεν μου αρεσουν οι φασαριες και οι τσακωμοι.
Εχω πιασει τον εαυτο μου να υποχωρει πολλες φορες προκειμενου να μην βρεθω σε τετοια δυσχερη θεση .

Απο εδω και περα λοιπον απεχω απο τις διεργασιες οργανωσης ενος συγκριτικου.
Εννοω πως δεν θα μου "πεφτει" ο παραμικρος λογος για το ποιος θα ερθει και ποιος οχι.
Αυτα ας τα αποφασισουν οι συντονιστες.
Εαν καποιος μου τηλεφωνησει με σκοπο να "βαλει μεσο" για να ειναι παρων σε τεστ τοτε θα του κλεισω το τηλεφωνο στα μουτρα.
Τα τεστ απο εδω και περα θα γινονται σε τετοια χρονικη στιγμη-οπως π.χ. το προχθεσινο-ωστε να μην υπαρχει κινηση πελατων στο καταστημα.Μολις ερχονται ολοι οι τυχεροι , τα ρολα θα κλεινουν και δεν θα ανοιγουν παρα μονο εαν θελει να αποχωρησει καποιος.

Αυτα απο εμενα.
Και ειναι τα τελευταια που γραφω σχετικα.
Εαν δεν υπαρξει συμμορφωση τοτε θα αναγκαστουμε να επιστρεψουμε στα παλια.
Συγκεκριμενα ατομα δηλαδη(4-5) που θα ενημερωνονται τηλεφωνικως, διχως ανακοινωση του συγκριτικου.
Κατι που δεν νομιζω πως θα ηθελε κανεις, ετσι δεν ειναι?

Συγγνωμη στον Νικο λοιπον, και συγγνωμη και σε εσας τους "ατακτους" αλλα...ως εδω παιδια!
Κανεις τηλεφωνο για θεση, τερμα τα τηλεφωνα!
Συννενοηθηκαμε για να ειμαστε αγαπημενοι?

Reaction score
1
Επειδή γνωρίζω τα γεγονότα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους Νίκο (Zoglair), Αντρέα Καφάτο και Βαγγέλη Λάμπρου, να μην πάρουν αποφάσεις εν θερμώ που πιθανόν να επηρεάσουν αρνητικά στο μέλλον τη σωστή λειτουργία του forum.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Συνειδητοποιώ απολύτως ότι και οι τρεις σας έχετε δίκιο, ο καθένας από την σκοπιά του και φυσικά είναι κατανοητό ότι αισθάνεστε θυμό και αγανάκτηση.
<o:p> </o:p>
Σκεφτείτε μόνο το εξής: Βρήκαμε τρόπους στο παρελθόν να λειτουργήσουμε όλοι μαζί ομαδικά άψογα σαν ομάδα, μπορούμε λοιπόν να το ξανακάνουμε και στο μέλλον.
Κινούμαστε στα όρια της τεχνολογίας σε παρουσιάσεις σαν τη χθεσινή, με ταυτόχρονη παρουσίαση δύο προϊόντων που θα έπρεπε να συνεργαστούν αρμονικά μεταξύ τους. Το να παρουσιαστεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα τη τελευταία στιγμή, είναι δυστυχώς πάντα πολύ πιθανό. Κανένα μέλος με κατανόηση πιστεύω, δεν θα μας κατηγορήσει, μια και γίνεται κατανοητό από όλους ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη καλύτερη οργάνωση των συγκριτικών τεστ και των παρουσιάσεων.
Ένα ξέρω με απόλυτη σιγουριά: Το φόρουμ χρειάζεται και τους τρεις σας, χρειάζεται τις γνώσεις του Νίκου, την οργάνωση και ικανότητα επικοινωνίας του Αντρέα και φυσικά τις μετρήσεις του Βαγγέλη. :cool_4:

Reaction score
15.548
Οσο και εαν τα λεμε και τα επαναλαμβανουμε το Σαββατο ειχαμε μια απο τα ιδια.
Υπηρξαν δηλαδη δυο περιπτωσεις μελων τα οποια ηταν παροντα στο τεστ και δεν ειχαν δηλωσει.
Στην πρωτη περιπτωση το μελος μου τηλεφωνησε την προηγουμενη, του αρνηθηκα και παρόλα αυτα βρηκε εναν συντονιστη αλλης κατηγοριας και ηρθε μαζι του.
Στην δευτερη περιπτωση το λαθος ειναι περισσοτερο δικο μου.
Το μελος μου τηλεφωνησε κατα την διαρκεια του συγκριτικου-και προς το τελος αυτου-μου ειπε πως μολις ειχε τελειωσει την δουλεια του και εκει...δεν μπορεσα να αρνηθω.
Και να σκεφτειτε δυο ημερες πριν ειχα αρνηθει σε συντονιστη τον οποιο εκτιμω ιδιαιτερως και εχουμε φιλικες σχεσεις.

Συνεπως ο zoglair τα "εβαλε" μαζι μου.
Δεν θα κρινω εαν εχει δικαιο η αδικο.
Ο καθενας απο εμας σκεφτεται διαφορετικα.

Το θεμα ειναι να βρεθει επιτελους μια λυση.
Σκεφτηκα καλα το Σαβ/κο και θα ηθελα να επισημανω τα εξης:

Για κανενα λογο δεν μου αρεσουν οι φασαριες και οι τσακωμοι.
Εχω πιασει τον εαυτο μου να υποχωρει πολλες φορες προκειμενου να μην βρεθω σε τετοια δυσχερη θεση .

Απο εδω και περα λοιπον απεχω απο τις διεργασιες οργανωσης ενος συγκριτικου.
Εννοω πως δεν θα μου "πεφτει" ο παραμικρος λογος για το ποιος θα ερθει και ποιος οχι.
Αυτα ας τα αποφασισουν οι συντονιστες.
Εαν καποιος μου τηλεφωνησει με σκοπο να "βαλει μεσο" για να ειναι παρων σε τεστ τοτε θα του κλεισω το τηλεφωνο στα μουτρα.
Τα τεστ απο εδω και περα θα γινονται σε τετοια χρονικη στιγμη-οπως π.χ. το προχθεσινο-ωστε να μην υπαρχει κινηση πελατων στο καταστημα.Μολις ερχονται ολοι οι τυχεροι , τα ρολα θα κλεινουν και δεν θα ανοιγουν παρα μονο εαν θελει να αποχωρησει καποιος.

Αυτα απο εμενα.
Και ειναι τα τελευταια που γραφω σχετικα.
Εαν δεν υπαρξει συμμορφωση τοτε θα αναγκαστουμε να επιστρεψουμε στα παλια.
Συγκεκριμενα ατομα δηλαδη(4-5) που θα ενημερωνονται τηλεφωνικως, διχως ανακοινωση του συγκριτικου.
Κατι που δεν νομιζω πως θα ηθελε κανεις, ετσι δεν ειναι?

Συγγνωμη στον Νικο λοιπον, και συγγνωμη και σε εσας τους "ατακτους" αλλα...ως εδω παιδια!
Κανεις τηλεφωνο για θεση, τερμα τα τηλεφωνα!
Συννενοηθηκαμε για να ειμαστε αγαπημενοι?
Το δευτερο μελος ημουν εγω....
Περαν του οτι δεν προλαβα να δηλωσω συμμετοχη για χ-ψ λογους...δεν ημουν και σιγουρος αν μπορουσα να παρευρεθω στην παρουσιαση.....προκειμενου λοιπον να δηλωσω συμμετοχη και να μην μπορεσω να ερθω(λογο δουλειας)χανωντας καποιος αλλος την παρουσιαση,το αφησα ως ειχε .....
Το Σαββατο ετυχε και τελειωσα την δουλεια μου ποιο νωρις...σκεφτηκα να παρω τηλεφωνο μπας και μπορουσα να παρευρεθω....Ο Αντριους μου ειπε να περασω και ετσι προλαβα κανα 15λεπτο της παρουσιασης.....

Σορυ Νικο-Βαγγελη-Αντρεα για ολη την φασαρια που προκληθηκε απο εμενα....

Reaction score
1
Σορυ Νικο-Βαγγελη-Αντρεα για ολη την φασαρια που προκληθηκε απο εμενα....

Εύγε βρε φίλε! Το να έχουμε το θάρρος να παραδεχτούμε δημόσια τα λάθη μας, μας κάνει πάντα καλύτερους σαν ανθρώπους... :cool_4:

Ο Νίκος δεν πρόκειται να σου κρατήσει καμία κακία, είναι ψυχάρα! :happy_6:

Reaction score
1
την οργάνωση και ικανότητα επικοινωνίας του Αντρέα

Όλα τα φανταζόμουν, αλλά ότι θα καθόμουν να "γλύφω" τον Σκαφάτο, αυτό πια ξεπερνάει κάθε όριο!... :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid