Δημιουργία νέου σταθμού εκπομπής ψηφιακής τηλεόρασης

Reaction score
0
Τι πρέπει να κάνω για να εκπέμπω σε ένα κανάλι της ψηφιακής τηλεόρασης; Άδεια από το ΕΣΡ; Άδεια από το Υπουργείο Επικοινωνιών; Αν θέλω απλά να μιλάω μόνος μου όπως έκανε παλιά ο Λεβέντης :D με ουσιαστικά καθόλου εξοπλισμό, πόσο θα κοστίσει;

Ευχαριστώ!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Δημιουργία νέου σταθμού εκπομπής ψηφιακής τηλεόρασης

Τι πρέπει να κάνω για να εκπέμπω σε ένα κανάλι της ψηφιακής τηλεόρασης; Άδεια από το ΕΣΡ; Άδεια από το Υπουργείο Επικοινωνιών; Αν θέλω απλά να μιλάω μόνος μου όπως έκανε παλιά ο Λεβέντης :D με ουσιαστικά καθόλου εξοπλισμό, πόσο θα κοστίσει;

Ευχαριστώ!
Αρκετές ημέρες φυλακή... :109:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πέρα απο την πλάκα, κάτι τετοιο απαγορευεται, οι άδειες είναι συγκεκριμένες και επιλέξιμες.
Πρέπει να απευθυνθείς στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ενα είναι...!!!) http://www.yme.gr/ για την πλήρη ενημέρωση σου.
Τωρα τα περί κόστους, πρέπει να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη...
Υπάρχει και η εναλακτική λύση της "πειρατείας" αλλα το "κελί το 13" θα σε περιμένει σε σύντομο χρονικό διάστημα...

Reaction score
0

Ωραια θα στειλω σε αυτο το υπουργειι να δουμε. Το ποιος μπορει να εκπεμψει στη τηλεοραση ειναι ισως απο τα πιο κρισιμα θεματα Δημοκρατιας σημερα.. Ειδα τον Αδωνη να λεει οτι τωρα με τα ψηφιακα ειναι πολυ φτηνο να παρει καποιος συχνοτητα, γιαυτο και ειπα να το ψαξω λιγο μηπως εχει δικιο..

Θα επανελθω με νεα :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7