- Reaction score
- 0
geofromalimos, σε παρακαλώ, αρκετά φύγαμε off-topic. Πλέον, ΟΤΙ και να πεις OFF-TOPIC δεν θα δώσω σημασία. Μείνε ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ TOPIC! Ίσως χρειάζεται να διαβάσεις άλλη μία φορά τον πρόλογο που έχω κάνει.
Κι εγώ για HD4850 πάω (συγκεκριμένα την Gainward HD4850 Golden Sample αν την βρω). Αυτή η Gigabyte ξέρουμε πότε περίπου βγαίνει; Είναι καλύτερη από την Golden Sample;-...Με τα παιχνίδια όμως.... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΣ? ΤΙ ΦΑΣΗ?
Είμαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο κομμάτι αφορά πολλούς απο εσάς. Με την προσθήκη μιας Ati HD4850, το pc θα μετατραπεί σε μία άψογη παιχνιδομηχανή
Ati HD4850: Αρκετά καινούρια καρτούλα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ και ΑΠΟΔΟΣΗ, οτι καλυτερο κυκλοφορεί..
ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗΣύμφωνα με το HWBOX....
http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=2214
..αναμένεται να βγει στην αγορά μια 4850 με ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΨΥΞΗ με 20 ευρώ παραπάνω , γι'αυτό ...wait!!
Thank you JcDenton and www.HWBOX.gr
Καλή η σύνθεση σου αλλά γιατί να πας σε Mobo asus και όχι Gigabyte?Σκέψου ότι η αντίστοιχη Gigabyte σου δίνει δυνατότητα να βάλεις συνολικά 16gb μνήμης ram και έχει και Onboard optical interface.Είναι λίγο ακριβότερη αλλά αξίζει!Κι εγώ για HD4850 πάω (συγκεκριμένα την Gainward HD4850 Golden Sample αν την βρω). Αυτή η Gigabyte ξέρουμε πότε περίπου βγαίνει; Είναι καλύτερη από την Golden Sample;
Αν θέλετε δείτε ολόκληρη τη σύνθεση που σκέφτομαι να πάρω εδώ και πείτε μου τις γνώμες σας. Ευχαριστώ!
Ναι κι εγώ το είχα στο μυαλό μου να την αλλάξω τη μητρική με τη GIGABYTE αλλά το ξέχασα!! Έχω κάνει κάποιες μικροαλλαγές αν θες ξανατσέκαρε και συνεχίζουμε σε εκείνο το θέμα. :132:Καλή η σύνθεση σου αλλά γιατί να πας σε Mobo asus και όχι Gigabyte?Σκέψου ότι η αντίστοιχη Gigabyte σου δίνει δυνατότητα να βάλεις συνολικά 16gb μνήμης ram και έχει και Onboard optical interface.Είναι λίγο ακριβότερη αλλά αξίζει!
Επίσης για κάρτα γραφικών εγώ να σου προτείνω μια που είδα να δουλεύει ζωντανά και έχασα την μπάλλα με τα φοβερά γραφικά.Δες την εδώ. Αν βέβαια δεν σε ενδιαφέρει το gaming μπορείς να βολευτείς με την onboard.
Τα XP εβγαζαν ηχο μεσω του kmixer ο οποιος εκανε resample τα παντα σε 48kHz, ανεξαρτητως εισοδου. Αυτο δεν ειναι απο μονο του κακο, αλλα συνδυαζομενο με τους αλγοριθμους που χρησιμοποιουσε ο kmixer οδηγουσε πολλακις σε σοβαρα degradation του ηχου. Στα vista απλα ξαναεγραψαν το audio stack απο την αρχη. Τους πηρε μολις μια δεκαετια να το συνειδητοποιησουν, αλλα εν παση περιπτωσει το εκαναν. Κατα τ'αλλα, σημερα απο τα pc βγαινει μια χαρα ηχος για > 95% των περιστασεων. Αντιθετως πιστευω οτι το hardware πλεον ειναι αυτο που παρουσιαζει ολο και περισσοτερα προβληματα (π.χ. εγω δινω σημα σε ενα Harman Kardon μεσω optical out απο μια ASUS P5B Deluxe-Gamo-to-kerato-mou. Συχνα, συχνοτατα βγαινει garbled ηχος, παρασιτα και μικροφωνισμοι κλπ λογω της ASUS. Ουτε codecs ουτε τιποτα, απλη κακοτεχνια στην αγορασμενη ~200 ευρω μητρικη μου. Παρομοιες ιστοριες υπαρχουν και για ολοκαινουριες soundblaster και auzentech κουλουπου και πιστευω οτι ειναι πλεον θεμα προχειροτητας στη κατασκευη για να προλαβουμε τους ανταγωνιστας)MA ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ (μπασο θέλετε? τοποθέτηση ήχου σε 5.1 θέλετε? χαμηλές? ψηλές? ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ προς το καλύτερο με τα vista...)
@ - @