Δημόσιες Σχέσεις...

Reaction score
4
Προσωπικα καταλαβαινω και την οργη και την αγανακτηση των ανθρωπων εδω μεσα. Ειναι σοβαρο να σε κατηγορουν. Ας κρατηθει ομως η απαραιτητη ψυχραιμια και ας μην γινει το φορουμ οπως ολα τα αλλα.

Για το avsite κολλαει αυτο που λεγαμε μικροι.
"Δεν το βλεπεις ρε κεφαλα ειναι αλλιωτικο απο τα αλλα".

To πα δεν αντεξα. :)

Reaction score
0
re paidia xronia polla se olous eimai kanourgio melos exo stili mia erotisi kai go gia projectors eimai apo kipro kai pragmatika exo xari pou vrika ena site po grafi ellinika tora omos anakalipsa to forum den xero kanena den xero peri tinos prokite den anakatevomai all exo kani lathos?na rotiso kapou alou? sygnomi an enoxlo

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Δημόσιες Σχέσεις...

Νομίζω ότι εξηγήθηκα. Σκοπός της ζωής μου δεν είναι να είμαι αρεστός ή να χτυπάω πλάτες. Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει, δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργώ, that's me... sorry.
Ουτε πλατες χτυπας, ουτε τους φταιχτες παντως κανοντας συνεχως αοριστες επιθεσεις...

Εαν εχεις να πεις κατι, καν'το ολοκληρωμενα και δεξου τις συνεπειες.
Εγω αυτο γνωριζω ως αντιδραση και οχι: καποιος, ειπε καπου, κατι συκοφαντιες, που θιγουν καποιους, και δε το ανεχομαι αλλα ειμαι αντρας και τολμω να το πω!!!...
ελεος δηλαδη εχουμε ξεχασει και την εννοια της αντιδρασης!!!

Αλλιως συγνωμη που θα στο πω, το μονο που καταφερνεις ειναι να ταυτιζεσαι με αυτους, καλυπτοντας τους, και μετα απο 2 μηνες πια να γινεσαι και γραφικος χωρις ουσιαστικα να εχεις καταφερει τιποτα, παρα να μας θυμιζεις μια κατασταση που δε κανεις τιποτα για να σταματησει.

Επισης μιλωντας συνεχως με εναν τονο νταηλιδικο δε σεβεσαι καποιον που σε εχει τοποθετησει στη θεση του "Γενικου" που απο φυσικο προσωπο σε κανει και "νομικο" και θα επρεπε να προσεχεις λιγο την συμπεριφορα σου...
τραγικο παραδειγμα αυτο:

Το παρόν αποτελεί ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Δεν θα πω ούτε ποιός-οί ούτε που ούτε γιατί. Αυτός-οί κατάλαβαν…
...καταπατας καποια δικαιωματα πολλες φορες εδω μεσα με την σιγουρια και το υφος του "υπερανω" "γενικου" "μαμηκουλα" με ενα νταηλικι και απειλες που και εμενα αλλα και τους υπολοιπους μας κανουν να γελαμε...
Στην τελικη εσυ ο ιδιος αν τα διαβαζες αυτα απο καποιον αλλο θα ελεγες "ποιος εισαι ρε μεγαλε που θα απειλησεις και θα προειδοποιησεις???"... Νομιζω???

Δες το γενικα πιο ηρεμα, και αν εχεις να πεις κατι, πες το καθαρα, χωρις απειλες, εκβιασμους, εκφοβισμους και νταηλικια γιατι δεν απευθυνεσε σε παιδακια...!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897

Επειδή δεν έχεις καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε, να σου εξηγήσω...

"Energy, είσαι απατεώνας, κλέφτης, ψεύτης και αποπροσανατολίζεις τον κόσμο με ότι γράφεις. Λειτουργείς δε, υπό την καθοδήγηση ενός ανθρώπου κανονίζοντας για τα συμφέροντά του και μόνον".
Υπογραφή: Νίκος Τσαρουχάς

- Εσύ αν θέλεις λοιπόν, μην αντιδράς και μην απειλείς...

Τώρα, με ποιόν τρόπο σου καταπατώ τα δικαιώματα και μάλιστα σε καθημερινή βάση παραμένει μυστήριο, αν θες εξήγησέ το μου γιατί είμαι περίεργος.

Εγώ φίλε μου απλά... εκτίθεμαι, σε σχέση με κάποιους άλλους που δεν... και αυτό δεν έχει σχέση με την θέση μου στο φόρουμ, την οποία άλλωστε έχω προσφέρει επανειλημμένα σε οποιονδήποτε μου το ζητήσει, κάτι που έπρεπε να το γνωρίζεις και συνεπώς να αναθεωρήσεις όσα λες. Άρα σε μένα τα περί εξουσίας δεν μετράνε, είναι από άλλο ανέκδοτο...

Επειδή λοιπόν εκτίθεμαι, είμαι έτοιμος για όλα. Συνεπώς δεν έχεις παρά να ζητήσεις την αποπομπή μου παραθέτοντας τους λόγους δημοσίως με χαρτί και καλαμάρι που λένε και σαφέστατα παραδείγματα. Δημοκρατικό είναι το site, δεν θα σου το αρνηθεί κανείς... γενικός ή αναπληρωτής γενικός, διαχειριστής.

Ιδού η Ρόδος...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νικολα(energy) , να το κλεισουμε καπου εδω φιλε?
Δεν αξιζει τον κοπο να χαλαμε τις καρδιες μας με το τι νομιζει ο καθενας.
Δεν προκειται να κατσω να υποστηριξω τον Νικο(Τσαρουχα) σε τιποτα καθως δεν θα ημουν αντικειμενικος...Οτι και να γινοταν θα επαιρνα το μερος του.
Ας εκτιμησουμε λοιπον αυτη την οαση αληθειας και ας διοχετευσουμε την ενεργεια μας σε τοσα αλλα ζωτικα θεματα...;)

Reaction score
5

Επειδή δεν έχεις καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε, να σου εξηγήσω...

"Energy, είσαι απατεώνας, κλέφτης, ψεύτης και αποπροσανατολίζεις τον κόσμο με ότι γράφεις. Λειτουργείς δε, υπό την καθοδήγηση ενός ανθρώπου κανονίζοντας για τα συμφέροντά του και μόνον".
Υπογραφή: Νίκος Τσαρουχάς
Αρχιζεις και χανεις την ψυχραιμια σου...!

Εγω σου εδωσα μια συμβουλη... που οπως λες στην υπογραφη σου, καμια συμβουλη δεν ειναι αχρηστη...
Τωρα απο κει και περα κανεις οτι θες, δικο σου το προσωπο, δικο σου και το κουτελο... ή το γουσταρεις παντα καθαρο, ή το ριχνεις συνεχως στα σκατα (και ασχολεισαι με οποιους ασχολεισαι)!

Ανδρεα δεν συνεχιζω τιποτα, εγω σχολιασα το νταηλικι που διεπει μερικες φορες τα γραπτα του Νικου λες και θα φοβηθει ποτε και κανεις με αυτα που γραφει. ειναι κουτο και για καλο δικο του και του φορουμ γενικα να σταματησει και αυτο ηταν το μονο που εννοουσα με ολα τα παραπανω. τα νταηλικια ποτε δεν πετυχαινουν κατι... και μονο η υπαρξη ολου του τοπικ ειναι ενα νταηλικι και απειλη προς ολες τις κατευθυνσεις. Το οτι το υποστηριζεις αυτο μιας και υποστηριζεις οτι κανει ο Νικος, δε το κανει λιγοτερο ενοχλητικο ή κουτο!
Αλλα παρα τ'αυτα σε σεβομαι και δεχομαι και το σταματω με αυτο το ποστ. Ας κανει ομως και ο Νικος την αυτοκριτικη του και ας σταματησει τις εβδομαδιαιες απειλες επιτελους...

Reaction score
15.548
Πρωτον ......ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

Δευτερον....η καλη χρονια φενεται απο την αρχη του χρονου...
...ετσι και εγω το πρωι της 1-1-2007 πηρα τον Ανδρεα Καφατο και τα ειπαμε.
Δωθηκε ενα ΤΕΛΟΣ.....πιστευω οτι τα βρηκαμε και τελειωσε η Ιστορια....
Το τι φταιει,ποιος,γιατι κ.λ.π. δεν χρειαζετε να τα λεμε εδω και δεν ενδιαφερει και τα μελη......
Ηθελα να μιλησω και με τον Βαγγελη Λαμπρου την ιδια μερα μιας και ειναι λιγο τεντωμενα τα σχοινια....αλλα ειχα χασει το κινητο του......ομως θα τα πουμε ......

Απο μερος μου τουλαχιστον θελω να τελειωσει η "εχθροτητα" με οποιον τα εχει μαζι μου......Εγω δεν τα εχω με κανεναν ..απο 1-1-2007 ..εκτος απο γυναικες..

Οποιος εχει προβλημα μαζι μου.......
.....μπορει να παρει στο 6937252313 για να το λυσουμε ......
Δεν θελω πλακες ομως......ευχαριστω.....

Πολλα εγραψα.......συνηθες γραφω κατα πολυ λιγοτερα.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απο μερος μου τουλαχιστον θελω να τελειωσει η "εχθροτητα" με οποιον τα εχει μαζι μου......Εγω δεν τα εχω με κανεναν ..απο 1-1-2007 ..εκτος απο γυναικες..
Τα ευσημα τα εχω απονειμει ηδη και για ακομα μια φορα...μπραβο Κωστα!
Οπως ηδη σου ειπα και οπως ηδη εχω πει και ανοικτα, δεν υφισταται κανενα θεμα, τουλαχιστον οπου αφορα εμενα.
Τα εχεις με γυναικες?
Για λεγε, για λεγε;)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780
Ω μάι γκάντ, ο Κεφάλας στο avsite! Αυτό δεν θα περάσει έτσι!

Κουκουρά - ΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Reaction score
1
Ω μάι γκάντ, ο Κεφάλας στο avsite! Αυτό δεν θα περάσει έτσι!

Κουκουρά - ΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Αφού είδα τον Κώστα Κεφάλα να γράφει μήνυμα στο Avsite, τα έχω δει όλα, μπορώ πια να αναπαυτώ εν ειρήνη!

Στα σοβαρά τώρα, όπως έχω ήδη ξαναπεί και παλαιότερα, ο Κώστας είναι (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) από τα πιο καταρτισμένα άτομα σε θέματα εικόνας στην Ελλάδα σε εμπειρικό επίπεδο. Τα μάτια του είναι πραγματικοί φασματογράφοι, αφού είναι σε θέση να αναλύσουν μια εικόνα με μια ματιά σε πολλαπλά επίπεδα!

Το πρόβλημα έγκειται στο στιλ γραφής του στο διαδίκτυο, που εύκολα παρεξηγείται από πολλούς που πιστεύουν ότι πρόκειται απλώς για κάποιον επειδιξιομανή ξερόλα! Σας διαβεβαιώνω ότι όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, διαπιστώνουν ότι είναι άτομο χαμηλών τόνων, που ακούει πάντα και σέβεται την άποψη του άλλου και εξαιρετικά προσιτός.

Μακάρι να τον πείσω κάποια στιγμή να συμμετέχουμε μαζί σε κάποιο από τα επόμενα συγκριτικά του Avsite, για να έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του.

Όταν μου είπε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Αντρέα Καφάτο, κόντεψε να μου πέσει το ασύρματο τηλέφωνο από το χέρι! Θα ήθελα να τον συγχαρώ και δημόσια για αυτή του τη κίνηση, που αποτελεί σημαντικό βήμα για να ξεπεραστούν επιτέλους τα φαντάσματα του παρελθόντος που μας έχουν στοιχειώσει τα τελευταία χρόνια.

Κατά την άποψή μου, οι αντιπαραθέσεις σε υψηλούς τόνους δεν βοήθησαν ποτέ να ξεπεραστεί κάποιο πρόβλημα, το μόνο που πετυχαίνουν με μαθηματική ακρίβεια είναι να απομακρύνουν από το Avsite αλλά και από το Avclub τα απλά μέλη, που δεν έχουν ιδέα για ποιους λόγους σφαζόμαστε ανηλεώς μεταξύ μας! Κι επειδή στο παρελθόν υπήρξα κι εγώ πρωταγωνιστής τέτοιων επεισοδίων, εδώ και καιρό απλώς προτιμώ να απέχω. Όταν αρχίζουν να ανεβαίνουν οι τόνοι, παίρνω τα κουβαδάκια μου και τραβάω για άλλη παραλία!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δημόσιες Σχέσεις...

Αφού είδα τον Κώστα Κεφάλα να γράφει μήνυμα στο Avsite, τα έχω δει όλα, μπορώ πια να αναπαυτώ εν ειρήνη!

Στα σοβαρά τώρα, όπως έχω ήδη ξαναπεί και παλαιότερα, ο Κώστας είναι (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) από τα πιο καταρτισμένα άτομα σε θέματα εικόνας στην Ελλάδα σε εμπειρικό επίπεδο. Τα μάτια του είναι πραγματικοί φασματογράφοι, αφού είναι σε θέση να αναλύσουν μια εικόνα με μια ματιά σε πολλαπλά επίπεδα!

Το πρόβλημα έγκειται στο στιλ γραφής του στο διαδίκτυο, που εύκολα παρεξηγείται από πολλούς που πιστεύουν ότι πρόκειται απλώς για κάποιον επειδιξιομανή ξερόλα! Σας διαβεβαιώνω ότι όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, διαπιστώνουν ότι είναι άτομο χαμηλών τόνων, που ακούει πάντα και σέβεται την άποψη του άλλου και εξαιρετικά προσιτός.

Μακάρι να τον πείσω κάποια στιγμή να συμμετέχουμε μαζί σε κάποιο από τα επόμενα συγκριτικά του Avsite, για να έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του.

Όταν μου είπε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Αντρέα Καφάτο, κόντεψε να μου πέσει το ασύρματο τηλέφωνο από το χέρι! Θα ήθελα να τον συγχαρώ και δημόσια για αυτή του τη κίνηση, που αποτελεί σημαντικό βήμα για να ξεπεραστούν επιτέλους τα φαντάσματα του παρελθόντος που μας έχουν στοιχειώσει τα τελευταία χρόνια.

Κατά την άποψή μου, οι αντιπαραθέσεις σε υψηλούς τόνους δεν βοήθησαν ποτέ να ξεπεραστεί κάποιο πρόβλημα, το μόνο που πετυχαίνουν με μαθηματική ακρίβεια είναι να απομακρύνουν από το Avsite αλλά και από το Avclub τα απλά μέλη, που δεν έχουν ιδέα για ποιους λόγους σφαζόμαστε ανηλεώς μεταξύ μας! Κι επειδή στο παρελθόν υπήρξα κι εγώ πρωταγωνιστής τέτοιων επεισοδίων, εδώ και καιρό απλώς προτιμώ να απέχω. Όταν αρχίζουν να ανεβαίνουν οι τόνοι, παίρνω τα κουβαδάκια μου και τραβάω για άλλη παραλία!
Καλώς ξαναήρθες Παναγιώτη και καλή χρονιά!!!!!!!

Για όσο μετράει η γνώμη μου, σου λέω ότι μας έλειψες και από 'δω ... και από 'κει....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts