Διάστημα & Πτήση






TGD

Thread Gravedigger
Μηνύματα
11.362
Reaction score
10.829
Εδώ γελάμε:
Γιατί γελάμε; Γιατί η Hellas Sat έχει πουληθεί στους Άραβες εδώ και μια δεκαετία. Γιατί οι προηγούμενοι δορυφόροι της ήταν μεταχειρισμένοι που τοποθετούνταν στη νέα τροχιά. Γιατί απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει καμιά ελληνική σχεδίαση στον εξοπλισμό των δορυφόρων, είναι off-the-shelf. Γιατί απ' όσο ξέρω υπήρχε επαφή με την κυβέρνηση για χρήση τους σε θέματα εθνικής ασφάλειας κατά τη σχεδίαση, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Εκτός αν θα υλοποιηθεί πάνω στα laser modules που αναφέρονται.
Αντίθετα, στους Turk Sat, που είναι τούρκικη εταιρία, έχει ενσωματωθεί τουρκικός τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός που εξυπηρετεί τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
 








abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.466
Reaction score
108.558


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.466
Reaction score
108.558


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
19.326
Reaction score
33.262
Νέα δοκιμαστική πτήση της Space X σε λίγες ώρες. Links εδώ.


Everyday Austonaut:

Nasa Space Flight:
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.466
Reaction score
108.558
Μπορείτε να παίξετε με το βίντεο του YouTube και να μετακινήσετε την οθόνη της φορητής σας συσκευής για να έχετε μια εξαιρετική διαδραστική λειτουργία. Ή, εάν χρησιμοποιείτε επιτραπέζιο υπολογιστή, μπορείτε να μετακινήσετε το βίντεο με ένα ποντίκι.


 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Μηνύματα
3.047.212
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale
Top