Διάφορα (αυτοκίνητο - μοτοσυκλέτα)

Reaction score
5.185

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.184
μόλις σε έκανα εικόνα να το λες αυτό μπροστά από ένα t bone...
Γιατί μωρή μουρλή;
Εγώ τα γούσταρα τα τζάγκουαρ από πολύ παλιά.
Αγαπημένη φίρμα, όπως και η μαζεράτι, κι η πόρσε φυσικά.

Και το ηλεκτρικό σουβ της φίρμας που έχει ο symos, το i-pace, είναι αμαξάρα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.184
να πάρουμε κάνα Alpine 🙂
Μη βιάζεσαι..

Γνώμη μου, να βασιστείς σε κατασκευαστές με πραγματική εμπειρία στο σπορ, για να μην ξαναπάθεις την ίδια ιστορία.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.656
Γνώμη μου, να βασιστείς σε κατασκευαστές με πραγματική εμπειρία στο σπορ, για να μην ξαναπάθεις την ίδια ιστορία.
Χαχα, εσύ να μην την ξαναπάθεις εννοείς. 😄
Γιατί εγώ εκτός από το ότι έχω αγοράσει το καλύτερο αυτοκίνητο που είχα ποτέ (και με το οποίο είμαι πιο ευχαριστημένος από οποιοδήποτε άλλο) δεν έχω πάθει κάτι. Εσύ αγχώνεσαι για λογαριασμό μου.

Και εντάξει, είναι και 6 χρονών το τουτού πλέον ε; Αααν και όποτε βγάλει και κάποιο θέμα (γιατί προς το παρόν μηδέν), είπαμε, ωραία ήταν, πάμε παρακάτω.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.123
Χαχα, εσύ να μην την ξαναπάθεις εννοείς. 😄
Γιατί εγώ εκτός από το ότι έχω αγοράσει το καλύτερο αυτοκίνητο που είχα ποτέ (και με το οποίο είμαι πιο ευχαριστημένος από οποιοδήποτε άλλο) δεν έχω πάθει κάτι. Εσύ αγχώνεσαι για λογαριασμό μου.

Και εντάξει, είναι και 6 χρονών το τουτού πλέον ε; Αααν και όποτε βγάλει και κάποιο θέμα (γιατί προς το παρόν μηδέν), είπαμε, ωραία ήταν, πάμε παρακάτω.
Μην σου πω οτι θα γινει και συλλεκτικο, μετα το στραπατσο που επαθε η μαρκα :)

Θα λενε , το τελευταιο ηλεκτρικο της Jaguar πριν την παρανοια ....

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.697
Πλησιάζει η ώρα για ελαστικά. Μαζέψαμε +50.000χλμ σε δύο χρόνια. Υπάρχει τίποτα νέο σε 4 Season ή να πάρω πάλι τα Goodyear;
Νέα παπούτσια. Pirelli Cinturato All Season SF3. Αν και μια αρχική έρευνα πριν κανένα μήνα τα έδειχνε 100€-120€ ακριβότερα, τελικά τα έβαλα στα ίδια χρήματα (350€ τοποθετημένα) με τα Goodyear Vector 3 στον λαστιχά μου στην Ανάβυσσο.

1000009230.jpg
1000009233.jpg

Reaction score
11.994
Ένας συνάδελφός μου έχει Jaguar SUV ηλεκτρικό. 460 άλογα λέει είναι. Δε θυμάμαι μοντέλο. Λέει ότι κινείται οικονομικά.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.086
Έτσι είναι. Αντίθετα με τα θερμικά, όπου η πολύ μεγάλη διαθέσιμη ισχύς συνοδεύεται από υψηλό κυβισμό και αντίστοιχη κατανάλωση, ακόμα και τα πιο ισχυρά ηλεκτρικά κινούνται πολύ οικονομικά σε συνθήκες κανονικής οδήγησης.
Μόνο σε πολύ υψηλές ταχύτητες ανεβαίνει η κατανάλωση, αλλά και πάλι το κόστος είναι πάρα πολύ μικρότερο των αντίστοιχων θερμικών, ειδικά αν φορτίζουμε σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο φορτιστή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.825
Members
38.617
Νεότερο μέλος
angie_k22