Διάφορα για ταινίες (νέα, φήμες, trailers που δεν υπάρχουν σε άλλο θέμα)


Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Μηνύματα
686
Reaction score
2.675
Ξεκίνησε χθες το φεστιβάλ Βενετίας το οποίο μας δίνει μια καλή γεύση για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα στη χρονιά.
Ξεχωρίζουν οι νέες ταινίες των Αλεξάντερ Πέιν (Downsizing), Ντάρεν Αρονόφσκι (Mother!), Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (The Shape of Water) και Αμπντελατίφ Κεσίς (Mektoub, My Love).

Κάπου διάβασα ότι επανεμφανίζεται ύστερα από καιρό η πιο συμπαθητική σκατόφατσα του αμερικανικού κινηματογράφου που φέρει το όνομα Στιβ Μπουσέμι, ενώ το λιγότερο ενδιαφέρουσα φαντάζει η καινούργια δουλειά του ισραηλινού Σαμουέλ Μαόζ Foxtrot ο οποίος πριν από 8 χρόνια είχε εντυπωσιάσει με το Λίβανο μεταφέροντας την προβληματική του Das Boot σε Das Tank παίρνοντας από πάνω και το Χρυσό Λέοντα.

Για να δούμε τι θα δούμε...:)
 
Last edited:

Μηνύματα
9
Reaction score
7
Με χρονολογική σειρά:

Berberian Sound Studio (2012)
Under the Skin (2013)
The Witch (2015)
Raw (2016)
The Eyes of my Mother (2016)
Get out (2017)

Και δύο που δεν έχω δει ακόμα, τα έχω στα προσεχώς, αλλά γενικά προτείνονται:

The Girl with all the Gifts (2016)
Under the Shadow (2016)
Ευχαριστω! Θα τα τσεκαρω ολα και θα τα δω με την σειρα κιολας! Παντως ενα πολυ καλο που θυμαμαι και ειχε δει ηταν το Shutter Island. Ακομα προσπαθω να καταλαβω ποιο ηταν το τελος τελικα...
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.817
Reaction score
40.983
Ξεκίνησε χθες το φεστιβάλ Βενετίας το οποίο μας δίνει μια καλή γεύση για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα στη χρονιά.
Ξεχωρίζουν οι νέες ταινίες των Αλεξάντερ Πέιν (Downsizing), Ντάρεν Αρονόφσκι (Mother!), Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (The Shape of Water) και Αμπντελατίφ Κεσίς (Mektoub, My Love).

Κάπου διάβασα ότι επανεμφανίζεται ύστερα από καιρό η πιο συμπαθητική σκατόφατσα του αμερικανικού κινηματογράφου που φέρει το όνομα Στιβ Μπουσέμι, ενώ το λιγότερο ενδιαφέρουσα φαντάζει η καινούργια δουλειά του ισραηλινού Σαμουέλ Μαόζ Foxtrot ο οποίος πριν από 8 χρόνια είχε εντυπωσιάσει με το Λίβανο μεταφέροντας την προβληματική του Das Boot σε Das Tank παίρνοντας από πάνω και το Χρυσό Λέοντα.

Για να δούμε τι θα δούμε...:)
επίσης νέα δουλειά από τον αγαπημένο μου
LEAN ON PETE
by ANDREW HAIGH

http://www.labiennale.org/en/news/venezia-74-films-competition
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

It’s been almost a decade since Martin McDonagh emerged as a major filmmaking talent with his feature debut “In Bruges,” and five since his unforgettable riff on Quentin Tarantino in “Seven Psychopaths.” The Irish playwright has been absent from the big screen since then, but that’s finally about to change this year thanks to “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.”

 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
The Current War

Η The Weinstein Company κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «The Current War», το φίλμ του Alfonso Gomez-Rejon, που εστιάζει στην διαμάχη ανάμεσα στον Thomas Edison και τον George Westinghouse, για την διανομή ηλεκτρικής ενέργειας στην Αμερική του 1880.


Στο ρόλο του Thomas Edison βρίσκεται ο Benedict Cumberbatch («Doctor Strange»), ο Michael Shannon(«Midnight Special») υποδύεται τον George Westinghouse, ενώ ο Nicholas Hoult («X-Men») υποδύεται τον Nikola Tesla. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Katherine Waterston («Alien: Covenant»), Tom Holland («The Impossible»), Sienna Miller, Tuppence Middleton, Matthew Macfadyen, Tom Sweet και Celyn Jones
http://subztv.club/news/3546-the-cu...h-και-shannon-στη-μάχη-για-την-ΔΕΗ-της-εποχής
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Νέοι μνηστήρες για την διανομή της επόμενης ταινίας James Bond



Apple και Amazon μπήκαν στο χορό για τα δικαιώματα διανομής, έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες για το franchise.

Η επόμενη ταινία του James Bond αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο του 2019 με τον Daniel Craig για πέμπτη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως αυτό που παραμένει ακόμα άγνωστο είναι ποιος θα αναλάβει την διανομή της ταινίας, αφού το συμβόλαιο της Sony με τις MGM και Eon Productions που έχουν τα σχετικά δικαιώματα, έληξε το 2015 μετά το «Spectre».

Με τον Τζέιμς Μποντ να θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα χαρτιά στο διεθνές box office, η μάχη που θα δοθεί για τη διανομή της ταινίας θα είναι σκληρή. Η Sony είχε δείξει από την πρώτη στιγμή τη διάθεσή της να ανανεώσει το συμβόλαιο με τις MGM και Eon, αλλά στην πορεία εμφανίστηκαν προσφορές από τη Warner Bros, την Universal, την Twentieth Century Fox και την ανεξάρτητη Annapurna Pictures. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον χορό των προσφορών έχουν μπει «με άγριες διαθέσεις» η Apple και η Amazon.

Άρθρο του Hollywood Reporter σημειώνει πως η Apple έχει κατά νου της κάτι παραπάνω από τα δικαιώματα διανομής της επόμενης ταινίας. Πιο συγκεκριμένα ο κολοσσός της τεχνολογίας ενδιαφέρεται να αποκτήσει αν όχι όλα, τουλάχιστον ένα μερίδιο των πνευματικών δικαιωμάτων του Bond με στόχο να μεταφέρει το franchise στην τηλεόραση. Βλέποντας άλλωστε τη μεγάλη επιτυχία που έχουν σημειώσει τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε ταινίες, όπως στην περίπτωση των σειρών της Marvel, η Apple ελπίζει πως ο Bond θα αποτελέσει το «χρυσό εισιτήριό» της στην βιομηχανία του θεάματος.
http://subztv.club/news/3552-Νέοι-μ...s-bond?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξεφτίσει σε τηλεοπτική σειρά...
 



Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
Όλα τα παράδοξα που συνέβησαν στο πλατό χριστιανικών ταινιών!

Ανεξήγητα φαινόμενα, συμπτώσεις, οιωνοί, αναποδιές, μυστήρια, και που συνέβησαν στο πλατό, ταινιών με χριστιανικό ”θέμα” σέρνονται πίσω τους σαν μύθος, πλεγμένος με κατάρες και θαύματα. Eίναι αλήθεια ή ψέματα; Ποιος μπορεί να ξέρει – έτσι κι αλλιώς, γι’αυτόν που έχει πίστη καμιά εξήγηση δεν είναι αναγκαία…



ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Τζίμι Καβίζελ, ο οποίος ενσάρκωσε τον Θεάνθρωπο σε αυτήν την – πολυσυζητημένη και πολύ πετυχημένη εισπρακτικά – ταινία λέει πως έξι μήνες πριν καν περάσει από οντισιόν για το φιλμ τον πλησίασε ένας άγνωστος στο δρόμο και του είπε ”Θα παίξεις τον Ιησού”. Από μια περίεργη σύμπτωση τα αρχικά του ηθοποιού, (JC aka James Caviezel), είναι ίδια με αυτά των λέξεων ”Jesus Christ”, ενώ όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ήταν κι αυτός 33 χρονών.

Στο πλατό, ο ηθοποιός υπέστη τα πάνδεινα: τον χτύπησε δυό φορές κεραυνός – τη μια φορά μάλιστα, ενώ ο ουρανός ήταν καθαρός! – και σώθηκε από θαύμα. Ακόμα, έπαθε σοβαρή εξάρθρωση ώμου, κουβαλώντας τον σταυρό, τραυματίστηκε άσχημα στον καρπό από χτύπημα μαστιγίου, αρρώστησε με υποθερμία, ενώ, τέλος, τα οκτάωρα που περνούσε στην καρέκλα του make up του προκάλεσαν τρομερούς πονοκεφάλους και μόλυνση στο δέρμα.

Όσο για τον συνθέτη της μουσικής της ίδιας ταινίας, Τζον Ντέμπνεϊ, αυτός δήλωσε σοβαρά πως είχε διαρκώς την αίσθηση ότι πάλευε με ένα αόρατο κακό. Πολλές φορές, τα μηχανήματά του ”τρελαίνονταν”, χωρίς λόγο, και ο ήχος δυνάμωνε μόνος του σε ένα εκκωφαντικό ουρλιαχτό!

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το ”Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου”, του 1965, υπήρξε μια πανάκριβη παραγωγή – λένε πως ”άγγιξε” το ποσό των 20.000.000 δολαρίων, ποσό αστρονομικό για την εποχή – αλλά ιδιαίτερα δύσκολη. Πρώτα πρώτα, ο διευθυντής φωτογραφίας Γουίλιαμ Μέλορ πέθανε αιφνιδιαστικά. Για την ακρίβεια, έπαθε καρδιακή προσβολή, κατέρρευσε και ξεψύχησε μέσα στο πλατό πριν προλάβει κανείς να τον βοηθήσει.

Η κακοτυχία συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στην Αριζόνα, όταν μια τρομερή χιονοθύελλα – η πρώτη μετά από μισό αιώνα – έπληξε την περιοχή θάβοντας μέσα στο χιόνι και καταστρέφοντας σχεδόν ολοσχερώς τα σκηνικά! Παρά τον οικονομικό όλεθρο, καστ και συνεργεία δούλεψαν ακούραστα, νυχθημερόν για να καθαρίσουν το χώρο και τα γυρίσματα ξεκίνησαν εκ νέου. Όταν μια νέα χιονοθύελλα, εξίσου ισχυρή με την πρώτη, αφάνισε και πάλι το ντεκόρ, η παραγωγή αναγκάστηκε να τα μαζέψει άρον-άρον και να συνεχίσει τα γυρίσματα σε στούντιο…

Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ

Αν και δεν είναι –φυσικά! – ”χριστιανικό” φιλμ, ο μύθος της κατάρας του ”Εξορκιστή”, συνδέεται, όπως λένε, οι φανατικοί συνωμοσιολόγοι με την προσπάθεια του διαβόλου, να μην ξεσκεπαστεί.

Ίσως γι’αυτό, η ταινία του Γουίλιαμ Φρίντκιν δεν έχει όμοιά της σε ό,τι αφορά την κακοτυχία, και τα όσα ανεξήγητα και ανατριχιαστικά συνέβησαν εντός και εκτός πλατό. Καταρχάς, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων πέθαναν συνολικά εννέα άτομα που σχετίζονταν με την παραγωγή ή συγγενικά τους πρόσωπα. Μερικοί από αυτούς τους θανάτους ήταν εντελώς ανεξήγητοι.

Η Λίντα Μπλερ χτύπησε στο κάτω μέρος της πλάτης της και υπέστη κάταγμα, όπως και η Έλεν Μπέρστιν, η οποία τραυμάτισε πολύ σοβαρά την σπονδυλική της στήλη σε ένα γύρισμα, όταν έπεσε με πολύ μεγαλύτερη δύναμη απ’ όσο είχε υπολογιστεί σ’ ένα έπιπλο. Και ο σεναριογράφος Γουίλιαμ Πιτ Μπλάτι ανέφερε σε μία περίπτωση πως είδε το ακουστικό ενός τηλεφώνου να σηκώνεται από μόνο του…

Εν τέλει, ύστερα από μια φωτιά, που άναψε χωρίς να υπάρχει καμιά λογική εξήγηση και κατέστρεψε εντελώς τα σκηνικά, o Φρίντκιν αποφάσισε να καλέσει έναν ιερέα να τελέσει πραγματικό εξορκισμό. Ο τελευταίος αρνήθηκε, όμως δέχτηκε να μιλήσει για να καθησυχάσει το έντρομο καστ – δυστυχώς, όμως, κατά την επίσκεψη του στ πλατό τραυματίστηκε κι αυτός! Το τελικό χτύπημα ; Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Metropolitan Theater της Ρώμης, λίγο μετά την έναρξη της προβολής, ένας από τους σταυρούς μιας παμπάλαιης γειτονικής εκκλησίας, μήκους 2,5 μέτρων χτυπήθηκε από κεραυνό και έπεσε στο έδαφος…

Η ΒΙΒΛΟΣ

Στον αντίποδα, οι παραγωγοί της ”Βίβλου”, της συγκλονιστικής σειρά του History Channel, κάνουν λόγο για ανεξήγητα φαινόμενα, παράξενους οιωνούς και θαύματα που έλαβαν χώρα στον τόπο των γυρισμάτων. Το μέρος, όπου – όπως λένε- ήρθαν ”πρόσωπο με πρόσωπο” με τον ίδιο το Θεό.

Ένα απ’αυτά τα φαινόμενα, ήταν η ξαφνική εμφάνιση, 48 φιδιών, στη βάση του σταυρού, το πρωινό που επρόκειτο να γυριστεί η σκηνή της Σταύρωσης του Ιησού. Στο γύρισμα μιας άλλης σκηνής, όπου ο Χριστός λέει στον ιερέα Νικόδημο πως το Άγιο Πνεύμα είναι σαν τον άνεμο, ένας απίστευτα δυνατός αέρας, άρχισε, ξαφνικά, να φυσά μέσα στην έρημο. Ο στρόβιλος κράτησε περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα.

Τέλος, στη σκηνή της Βάπτισης του Ιορδάνη χάθηκε ένας από τους χιτώνες που φορούσε ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο οποίος υποδυόταν τον Ιησού. Το ρούχο βρέθηκε, τέσσερις μέρες αργότερα, – το έφερε πίσω ένα αγόρι, που εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα από την έρημο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά υπήρξε μια τεράστια, παγκόσμια επιτυχία – και πώς αλλιώς, αφού ο ίδιος ο Θεός είχε βάλει το χέρι του…

πηγή: ladylike.gr
 




rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
John Wick 3 Release Date Announced

The Hollywood Reporter, the third film in the Keanu Reeves-led action series will hit theaters on May 17, 2019.

This will be the first entry to be released during the summer movie season. The first John Wick film opened in October while this year's John Wick: Chapter Two hit theaters in February.
 




rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Ολόγυμνη στη νέα της ταινία η Marion Cotillard

Η ηθοποιός, η οποία έχει καταφέρει αξιόλογη καριέρα και στο Hollywood, γδύνεται μπροστά στον συμπρωταγωνιστή της Mathieu Amalric στο ρομαντικό δράμα, Les Fantômes.
Η ταινία που παίχτηκε πρώτη φορά στις Κάννες έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και η Μarion δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Η Γαλλίδα ηθοποιός υποδύεται μια γυναίκα του, η οποία έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια, και ο σύζυγός της τη ψάχνει απελπισμένος μέχρι να αποδεχθεί τον θάνατό της.

To θέμα και οι φωτό εδώ:
http://www.protothema.gr/life-style...gumni-sti-nea-tis-tainia-i-marion-cotillard-/

Το trailer της ταινίας

 

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Μηνύματα
686
Reaction score
2.675
Εις ό,τι με αφορά, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.
Θα προβληθεί στις Νύχτες Πρεμιέρας παρουσία της σκηνοθέτιδος αλλά τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού.
Η ερμηνεία του Joaquin Phoenix πρέπει να είναι μέσα στις καλύτερες της διόλου ευκαταφρόνητης καριέρας του.
Φορτωμένη με βραβεία από τις Κάννες.
Υπομονή μέχρι το χειμώνα αν και ήδη μου τρέχουν τα σάλια.

Φοβερό trailer!

 



Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.314
Μηνύματα
2.858.240
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top