Διάφορα καλώδια

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αγαπητέ δεν καταλαβαίνεις τι λέμε τόση ώρα οπότε τσάμπα ασχολείσαι με το θέμα. Και ξέρεις... είχαμε μια φαγούρα αν θα ανοίξει κουβέντα ο MILES...

- Οι κανονισμοί του site είναι αδιαπραγμάτευτοι.
"Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν θυμηθείτε κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο forum μας".

Reaction score
2.566
Eπειδή τυχαίνει να έχω γνωρίσει τον άνθρωπο για τον οποίο μιλάτε, αφού είχα πάει σπίτι του να ακούσω κάποια ηχεία που έδινε, ξέρω ότι έχει πάρα πολλά μηχανήματα αφού του αρέσει να δοκιμάζει και να ακούει συνεχώς καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα και επίσης μπορεί αυτό το hobby να το υποστηρίξει και οικονομικά. Από εκεί και πέρα, η ύπαρξη τέτοιων site που έχουν και μικρές αγγελίες, φυσικά και τον διευκολύνει στο να μπορεί να υποστηρίξει και να συνεχίζει αυτό του το hobby. Ταυτόχρονα όμως διευκολύνει και πολλούς από εμάς αφού μπορούμε να επωφεληθούμε κι εμείς από τις τιμές που τα δίνει. Kαι ο άνθρωπος τα δίνει σε πραγματικά καλές τιμές!! Μη μου πείτε ότι πχ. τα Harbeth HLS 5 που έδινε στα 1500 δεν είναι πραγματική ευκαιρία για πολλούς από εμάς?? Και δεν είναι μόνο αυτά φυσικά. Καταλήγοντας λοιπόν, προσωπικά ως απλό μέλος αυτού του φόρουμ, νομίζω ότι τέτοιοι άνθρωποι προσφέρουν θετικά στα μέλη του, κι ας μην θέλουν να συμβάλλουν τόσο σε θεωρητικό επίπεδο. Κι αν πάρουμε ως δεδομένο ότι η ύπαρξη τέτοιων φόρουμ έχει σκοπό την προσφορά στα μέλη τους 1) γνώσεων, 2) πληροφοριών αλλά και 3) ευκαιριών αγοράς μέσω των Μ.Α., θεωρώ ότι οποιοσδήποτε προσφέρει έστω σε κάποιο τομέα από αυτούς, έχει και λόγο αλλά και δικαίωμα ύπαρξης στο φόρουμ!!

Reaction score
10
Η συμμετοχή σε ένα Forum, έχω την εντύπωση, καθορίζεται και από την θέαση διαφόρων θεμάτων χωρίς να είναι απαραίτητη η προσωπική συμμετοχή. Κοινώς μπορεί κάποιος να παρακολουθεί χωρίς να γράφει. Και νομίζω ότι ο MILES παρακολουθεί τα περισσότερα θέματα. :126:

Reaction score
384
Απάντηση: Re: Διάφορα καλώδια

Eπειδή τυχαίνει να έχω γνωρίσει τον άνθρωπο για τον οποίο μιλάτε, αφού είχα πάει σπίτι του να ακούσω κάποια ηχεία που έδινε, ξέρω ότι έχει πάρα πολλά μηχανήματα αφού του αρέσει να δοκιμάζει και να ακούει συνεχώς καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα και επίσης μπορεί αυτό το hobby να το υποστηρίξει και οικονομικά. Από εκεί και πέρα, η ύπαρξη τέτοιων site που έχουν και μικρές αγγελίες, φυσικά και τον διευκολύνει στο να μπορεί να υποστηρίξει και να συνεχίζει αυτό του το hobby. Ταυτόχρονα όμως διευκολύνει και πολλούς από εμάς αφού μπορούμε να επωφεληθούμε κι εμείς από τις τιμές που τα δίνει. Kαι ο άνθρωπος τα δίνει σε πραγματικά καλές τιμές!! Μη μου πείτε ότι πχ. τα Harbeth HLS 5 που έδινε στα 1500 δεν είναι πραγματική ευκαιρία για πολλούς από εμάς?? Και δεν είναι μόνο αυτά φυσικά. Καταλήγοντας λοιπόν, προσωπικά ως απλό μέλος αυτού του φόρουμ, νομίζω ότι τέτοιοι άνθρωποι προσφέρουν θετικά στα μέλη του, κι ας μην θέλουν να συμβάλλουν τόσο σε θεωρητικό επίπεδο. Κι αν πάρουμε ως δεδομένο ότι η ύπαρξη τέτοιων φόρουμ έχει σκοπό την προσφορά στα μέλη τους 1) γνώσεων, 2) πληροφοριών αλλά και 3) ευκαιριών αγοράς μέσω των Μ.Α., θεωρώ ότι οποιοσδήποτε προσφέρει έστω σε κάποιο τομέα από αυτούς, έχει και λόγο αλλά και δικαίωμα ύπαρξης στο φόρουμ!!
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου μιας κι εγώ έχω γνωρίσει από κοντά τον συμφορουμίτη MILES και δε μου φάνηκε για έμπορος αλλά χομπίστας.Μα ακόμα και να εμπορευεται τα προιόντα αυτά προσωπικά δε με ενοχλεί [διευκρινίζω πως δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι από τον MILES].Νομίζω κι εγώ πως ο καθείς μας όλο και κάτι προσφέρει σε αυτό το φόρουμ με τον τρόπο του.

Reaction score
372
Απάντηση: Διάφορα καλώδια

Που τα βρίσκετε κ. MILES όλα αυτά τα μηχανήματα και τα καλωδια που πουλάτε σε μόνιμη πλέον βάση μέσω του forum ?

Το ξέρω ότι αγοράζετε κατά καιρούς και κάποια πράγματα από μέλη του φόρουμ .

Μήπως συνεργαζεστε με κάποια καταστήματα του χώρου που σας προμηθεύουν τις γνωστές "τράμπες" τους, ωστε τα καταστήματα αυτά να μην αποδίδουν τελικά στο κράτος τον αναλογούντα ΦΠΑ αφού τα πουλάτε εσείς μέσω των forums και χωρίς απόδειξη καταστήματος ;

Περιμένω μία απάντηση , σε πρώτη φάση.
Παιδιά ΑΜΑΝ ΤΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?????
Τώρα τα είδα όλα αυτά.
Θα απαντήσω σε όλους, έναν-έναν.

Και πρώτα φίλε g.kar :
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτό το μένος, μια και δεν νομίζω να έχουμε κάποιο προηγούμενο ούτε να σε ενόχλησα σε κάτι. Επί πλέον, δεν νομίζω ότι το hobby-πάθος μου για τα μηχανήματα ήχου (και μόνο) ενοχλεί κανένα.
Μου αρέσει να ακούω και να συγκρίνω διάφορα μηχανήματα και οικονομικά μπορώ να το κάνω. Από το 1974 που ξεκίνησα πιστεύω ότι έχω ακούσει-συγκρίνει μάλλον πολλά περοσσότερα από αρκετούς reviewers.
Τέλος δηλώνω ότι όλα τα μηχανήματα είναι αγορασμένα από εμένα, πλήν από 1-2 που όπως γράφεται ξεκάθαρα στην αγγελία είναι φίλων μου εκτός site.
Επίσης δηλώνω ότι δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΟ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ!!!!

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Reaction score
372

Ναι ρε Βασίλη ΟΚ, για τις συζητήσεις είναι περιορισμένος ο χρόνος, για τις αγγελίες δεν είναι; Και τέλος πάντων ρε παιδιά, εγώ δεν λέω ότι η χρήση των αγγελιών από κάποιους τους μετατρέπει αυτομάτως σε "κακά παιδιά", λέω ότι ΔΕΝ είναι αυτό το site, ένα site αγγελιών. ΔΕΝ θέλουμε τέτοια κίνηση εδώ μέσα. Το αναφέρουμε ρητά στους κανονισμούς, είμαστε πολύ ελαστικοί (τα στατιστικά το δείχνουν), αλλά θέλουμε επιτέλους να τηρηθούν. Και όταν δεν καταλαβαίνει κάποιος πότε υπερβαίνει τα όρια, τότε έρχονται άλλου είδους μέτρα για να τον κάνουν να καταλάβει.

...
Αγαπητέ Νίκο, συμφωνώ ότι η συμμετοχή μου στο site είναι κυρίως σε αγγελίες, αλλά πίστεψε με ότι αυτό έχει μόνο να κάνει με την έλλειψη χρόνου. Όπως καταλαβαίνεις πίσω από την άνεση μου να αλλάζω μηχανήματα, υπάρχει σοβαρή και σημαντική δουλειά, που μου καταναλώνει μεγάλο χρόνο.
Πολύ θα ήθελα να συμμετέχω περισσότερο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Όταν βέβαια έχω να πω κάτι για να βοηθήσω το κάνω πάντα. Αν δεις (τις λίγες όντως φορές) που συμμετέχω, θα προσέξεις ότι πάντα είναι για να αναφέρω τις εμπειρίες μου σε φίλους που τις είχαν ανάγκη.
Για να καταλάβεις προσπαθώ από τη περασμένη Κυριακή που γύρισα από CES (Las Vegas) να ανεβάσω στο site φωτό από το show, μιας και ξέρω ότι ενδιαφέρει πολλούς και δεν έχω βρει ακόμα το χρόνο. Ελπίζω αυτό να γίνει μέχρι τη Δευτέρα - Τρίτη.

Reaction score
372

Η συμμετοχή σε ένα Forum, έχω την εντύπωση, καθορίζεται και από την θέαση διαφόρων θεμάτων χωρίς να είναι απαραίτητη η προσωπική συμμετοχή. Κοινώς μπορεί κάποιος να παρακολουθεί χωρίς να γράφει. Και νομίζω ότι ο MILES παρακολουθεί τα περισσότερα θέματα. :126:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Παρακολουθώ πάρα πολλά θέματα και όπου πιστεύω ότι έχω να προσφέρω κάτι επεμβαίνω. Όπως είπα όμως δεν έχω τον ελεύθερο χρόνο που θα ήθελα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που παρενέβησαν, για τα καλά τους λόγια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Διάφορα καλώδια

Αγαπητέ Νίκο, συμφωνώ ότι η συμμετοχή μου στο site είναι κυρίως σε αγγελίες, αλλά πίστεψε με ότι αυτό έχει μόνο να κάνει με την έλλειψη χρόνου. Όπως καταλαβαίνεις πίσω από την άνεση μου να αλλάζω μηχανήματα, υπάρχει σοβαρή και σημαντική δουλειά, που μου καταναλώνει μεγάλο χρόνο.
Πολύ θα ήθελα να συμμετέχω περισσότερο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Όταν βέβαια έχω να πω κάτι για να βοηθήσω το κάνω πάντα. Αν δεις (τις λίγες όντως φορές) που συμμετέχω, θα προσέξεις ότι πάντα είναι για να αναφέρω τις εμπειρίες μου σε φίλους που τις είχαν ανάγκη.
Για να καταλάβεις προσπαθώ από τη περασμένη Κυριακή που γύρισα από CES (Las Vegas) να ανεβάσω στο site φωτό από το show, μιας και ξέρω ότι ενδιαφέρει πολλούς και δεν έχω βρει ακόμα το χρόνο. Ελπίζω αυτό να γίνει μέχρι τη Δευτέρα - Τρίτη.
Ειλικρινά δεν το κατανοώ αυτό που λες για τον χρόνο. Παρακολουθείς έναν σκασμό αγγελίες, υποψιάζομαι και σε άλλα sites. Άρα έχεις χρόνο αλλά τον διαθέτεις εκεί που θέλεις. Δεν έχω καμιά αντίρρηση ούτε θα κρίνω αυτό που κάνεις. (Παρεμπιπτόντως να ξέρεις ότι σαν τις καλές μαρτυρίες υπάρχουν και κακές μόνο που αυτές δεν γράφονται...). Όμως πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Όσον αφορά στο χόμπι της... ατέρμονης τράμπας, είναι θέμα προς συζήτηση και αναδεικνύει τον κακό τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το hi fi. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι ότι δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος για να εξασκείται κανείς στην αργοραπωλησία ειδών hi fi. Πρωταρχικά είναι για να συμμετέχει στις συζητήσεις και επικουρικά, αν έχει κάτι προς πώληση, να χρησιμοποιήσει τις αγγελίες. Εν ολίγοις έχετε παρεξηγήσει τις αγγελίες του AVSite. Αυτό λέμε και γι αυτό αναγκαστήκαμε να επέμβουμε.

Θα χαρώ ιδιαίτερα να δω συμμετοχή και σε άλλες κατηγορίες και σε κάθε περίπτωση, παρακαλώ να τηρείτε τους κανονισμούς του site.

...

Reaction score
4.237

Όσον αφορά στο χόμπι της... ατέρμονης τράμπας, είναι θέμα προς συζήτηση και αναδεικνύει τον κακό τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το hi fi.
Νικο εδω κανεις ενα τεραστιο λαθος, φυσικα η αναζητηση του τελειου Hi-Fi πρεπει να γινετε με πειραματισμους (αλλαγη Interconect,powercable, ηχειων....) ο Μιχαλης εχει αυτη την δυνατοτητα και νομιζω οτι προκειμενου να μην του μενουν στην ντουλαπα αλλα και για την μειωση του κοστους του κανουργιου πολλες φορες πουλαει "μικρους θυσαυρους" σε τιμες χαμηλες (απο τον Μιχαλη εχω παρει πραγματα τα οποια ηταν σε τελεια κατασταση αλλα και σε πολυ καλη τιμη) αρα δεν βρισκω κατι το κακο και δεν νομιζο οτι μεταξυ φιλων θα πρεπει να κοβουμε αποδειξη για αγαθα που ανταλασουμε.

Reaction score
141
ΕΓΩ πουλαω μεσω του AVSITE ενα καλωδιο στον Χ μαγκα στο1/3 της τιμης του,ΕΣΥ βρισκεις το καλωδιο ΑΥΤΟ στον Ψ μαγαζάτορα (;) ελάχιστα πιο κατω της αρχικης τιμης του το θεωρεις ευκαιρία και το αγοράζεις.Αν δηλώσεις ΑΓΝΟΙΑ ΟΚ,αν ομως ξερεις τι εχει προηγηθεί δεν θα σε ενοχλήσει;
Αοριστα μιλάω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Νικο εδω κανεις ενα τεραστιο λαθος, φυσικα η αναζητηση του τελειου Hi-Fi πρεπει να γινετε με πειραματισμους (αλλαγη Interconect,powercable, ηχειων....)
Θέλεις να ανοίξεις ένα θέμα να το συζητήσουμε;

...

Reaction score
26

Επειδη και εγω εχω χρησιμοποιησει τις αγγελιες του site χωρις να εχω κανει καποιο post αλλα παρακολουθω τα διαφορα θεματα τι σημαινει αυτο Κε Διαχειριστα?
Οτι πρεπει ντε και καλα ολοι να κανουν post?
Δεν ξερω με τι ασχολεισται αλλα υπαρχουν ανθρωποι που εργαζονται πολυ-οπως και εσεις φανταζομαι- και δεν εχουν διαθεση πχ να απαντησουν-συμετεχουν σε ερωτηματα του στυλ-εχω 300 Ευρω τι DAC να πάρω?-
Με αντιλαμβανεστε φανταζομαι...
Μπραβο στον ανθρωπο MILES που εχει την οικονομικη ανεση να αγοραζει οτι του κανει κεφι και μετα να τα πουλαει...
Προσωπικα τον ζηλευω......:114:Με την καλη ενοια....:126:
Και ο ανθρωπος εξηγηθηκε οτι δεν ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ στον ανθρωπο που για να μην παρεξηγηθω δεν τον γνωριζω...
Και αν επιμενετε για τους κανονισμους ΔΕΚΤΟΝ ως διαχειριστης η συνιδιοκτητης δεν ξερω ακριβως τι εισται δεν θελετε να αφησετε το site να "πλατιασει" ειναι δικαιωμα σας.
Φιλικα
ΠΑΝΤΑ

Reaction score
26

Π@π@ρ@ς πάντως ΟΧΙ
Υποκλίνομαι στην ευγένεια και το υπονοούμενο.
Φιλικά
ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ

Reaction score
10

Καλη ιδεα θα ηταν να προσλαβει το site ντεντεκτιβ να δουμε τι κανει ο miles εκτος σπιτιου του,να εχουμε και φωτογραφιες με υποπτες συναλλαγες.

Reaction score
5

ολα αυτα ειναι ζηλιες και κακιες (κοντρες) και καλο θα ηταν να μην γινονται μεσα απο το site.
παντος ενα κεντρικο klipsh θα το ηθελα σε καλη τιμη.
:116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members