Διάφορα


A

AKARL

Guest
Αχ πως μιλάνε αυτοί οι αριθμοί...

Τα τελευταία έξι χρόνια η Ελλάδα δυστύχησε να βιώσει δύο success stories που αποτυπώνονται στα νούμερα του ανωτέρω πίνακα. Ας ρίξουμε μια κρητική ματιά:

1) The Anthony Summerass success story:

Μειώθηκε σημαντικά η χρήση αντιβιοτικών φαρμάκων γιατί τρώγαμε καλύτερα και περισσότερο ... και κλαίγανε οι φαρμακοποιοί.
Αυξήθηκε σημαντικά η (επιδοτούμενη) χρήση αντιεπιληπτικών φαρμάκων ... ως αντιστάθμισμα της μείωσης της χρήσης αντιβιοτικών φαρμάκων.
Αυξήθηκε δραματικά η χρήση αντιλιπιδαιμικών, διουρητικών και γαστρικών φαρμάκων γιατί σαβουργιάζαμε κρεατικά και λοιπά χοληστερηνούχα ωσάν να μην υπάρχει αύριο.
Αυξήθηκε αστρονομικά η χρήση αντικαταθλιπικών φαρμάκων γιατί, ξαφνικά, διαπιστώσαμε ότι είχαμε γίνει τόφαλοι και .... πως να σκάσεις μύτη στην Ψαρού με ενσωματωμένο το σωσίβιο καλή μου;
Αυξήθηκε, με την αναμενόμενη από τη θεωρία χρονική υστέρηση, πάρα πολύ η κατανάλωση των κάθε είδους ντραγκς διότι είχαμε πιστέψει εκείνο το ζαβό τον ΓΑΠ που έλεγε ότι "λευτά υπάρχουν".


2) The Alexis Cheaprass success story:

Αυξήθηκε ξανά η χρήση αντιβιοτικών φαρμάκων γιατί έχει εξασθενήσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα αφού δεν έχουμε να φάμε, τρώμε απ' τα σκουπίδια κ.ο.κ.
Αυξήθηκε ελάχιστα η χρήση αντιεπιληπτικών φαρμάκων ... λόγω της ικανής αύξησης της χρήσης αντιβιοτικών φαρμάκων και είναι οι φαρμακοποιοί ευχαριστημένοι.
Αυξήθηκε ελάχιστα η χρήση αντιλιπιδαιμικών, διουρητικών και γαστρικών φαρμάκων γιατί με φασολάδα, φακές και ρεβύθια στο καθημερινό διαιτολόγιο δεν τα χρειαζόμαστε πλέον.
Μειώθηκε σημαντικά η χρήση αντικαταθλιπικών φαρμάκων γιατί, ξαφνικά, είμαστε όλοι χαρούμενοι και τρισευτυχισμένοι που, επιτέλους, έρχεται η ανάπτυξη και βγαίνουμε απ' τα μνημόνια.
Μειώθηκε,πάρα πολύ η κατανάλωση των κάθε είδους ντραγκς διότι, τελικά, λευτά δεν υπάρχουν (σταθερή αξία η φούντα).





Αύριο-μεθαύριο ήντα θα πσηφίσομε μρε κοπέλια ... τη Σκύλα ή τη Χάρυβδη;
 







Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.456
Reaction score
50.606
Αυτά είναι τα 10 πιο στοιχειωμένα μέρη στην Ελλάδα - Μύθοι, φαντάσματα, δολοφόνοι και εραστές...

Η σπηλιά του Νταβέλη

Ακόμα και το όνομα της σπηλιάς αποτελεί μυστήριο. Για κάποιους είναι γνωστό ως
σπήλαιο Πεντέλης, για άλλους ως σπήλαιο Αμώμων και για την πλειοψηφία του κόσμου ως σπηλιά του Νταβέλη.






Αρχάμπολη.

Ο λαϊκός θρύλος λέει ότι οι αδικοχαμένοι που σφαγιάστηκαν εμφανίζονται τη νύχτα μέσα από τη θάλασσα ως φαντάσματα.








  • Το στοιχειωμένο σπίτι στο Βόλο

    Ο θρύλος θέλει οποιονδήποτε κατοίκησε το συγκεκριμένο σπίτι μετά την οικογένεια Κοντού να βρήκε περίεργο θάνατο, ενώ επί Κατοχής αποτέλεσε αρχηγείο της Γκεστάπο και Έλληνες βασανίζονταν στο υπόγειό του. Σήμερα, λένε πως στα δωμάτια του έχουν μείνει κρότοι, βογγητά και ήχοι από αλυσίδες που σέρνονται στο πατωμα.


    Στοιχειωμένο σπίτι στον Βόλο(Λεχώνια)


. . . http://www.enikos.gr/society/558156...ta-einai-ta-10-pio-stoixeiomena-meri-stin-ell
 



rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.311
Reaction score
93.863
Ιαπωνια ? Ζαλάδα σε πιανει ....o_O
Όχι μόνο αυτό... Φαντάσου να βγαίνεις από τούνελ όπου δεν πιάνει το gps και να πρέπει να διαλέξεις αμέσως έξοδο βγαίνοντας...:confused::D
 


Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.456
Reaction score
50.606
«Octavius», τo πλοίο-φάντασμα που έπλεε ακυβέρνητο επί 14 χρόνια στον Αρκτικό Ωκεανό. Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και το πλήρωμά του βρέθηκε παγωμένο...




Ο καιρός ήταν εξαιρετικά ζεστός και οι θερμοκρασίες υψηλές, γι’ αυτό ο καπετάνιος αποφάσισε να κατευθυνθεί στη Βρετανία από το «Βορειοδυτικό Πέρασμα» ένα θαλάσσιο δρόμο στον Αρκτικό Ωκεανό, όπου το πλοίο θα έπλεε ανάμεσα σε μεγάλα κομμάτια πάγου, όμως θα έφτανε γρηγορότερα στη Βρετανία. Εκείνα τα χρόνια, ο συγκεκριμένος θαλάσσιος δρόμος ήταν αχαρτογράφητος και δεν είχε εξερευνηθεί από τους θαλασσοπόρους. Το «Octavius» άλλαξε πορεία με εντολή του καπετάνιου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Το πλοίο και οι ναύτες εξαφανίστηκαν για πάντα....


Όπως έγραφε, έφτασαν στο βορειοδυτικό πέρασμα, όπου το πλοίο εγκλωβίστηκε στους πάγους της Αρκτικής. Η τελευταία καταγεγραμμένη του θέση ήταν 250 μίλια βόρεια της Αλάσκας....



Από τότε κανένας δεν είδε ξανά το «Οctavius». Σύμφωνα με τον μύθο, ο καπετάνιος είχε παίξει στον τζόγο ότι θα κατάφερνε να επιστρέψει γρήγορα από την Ανατολή μέσω Βορειοδυτικού Περάσματος στην Αγγλία. Αργότερα, ένας συγγραφέας είχε υποστηρίξει ότι το πλοίο ήταν το ίδιο με το «Γκλοριάνα» το οποίο είχε βρεθεί από τον καπετάνιο Τζον Γουόρενς, που είχε αναφέρει ότι το πλήρωμα του ήταν παγωμένο επί 13 χρόνια. Οι χρονολογίες και η ιστορία των δύο πλοίων ταίριαζαν, όμως δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθεί, καθώς είχαν εξαφανισθεί. Το «Octavius» δεν εντοπίστηκε ποτέ ξανά και σήμερα αποτελεί έναν συναρπαστικό ναυτικό θρύλο....


Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/octav...iriodos-kai-to-pliroma-tou-vrethike-pagomeno/
 








Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.718
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top