Monday at 08:08 #6.441 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.191 Reaction score 30.833 Ναι Σερβία, σε δηνάρια το νόμισμα. Τρία και κάτι ευρώ τα 388 δηνάρια.
Tuesday at 21:30 #6.443 Giota Μηνύματα 16.822 Reaction score 4.749 Σαντορίνη: 25χρονη κατάπιε κουτάλι – Μεταφέρθηκε από τη Σαντορίνη στο ΠαΓΝΗ με το πλοίο της γραμμής Η ίδια είναι καλά στην υγεία της www.newsit.gr
Σαντορίνη: 25χρονη κατάπιε κουτάλι – Μεταφέρθηκε από τη Σαντορίνη στο ΠαΓΝΗ με το πλοίο της γραμμής Η ίδια είναι καλά στην υγεία της www.newsit.gr
Χθες στις 05:49 #6.444 ika News Μηνύματα 19.568 Reaction score 17.297 μια 25χρονη γυναίκα κατάπιε κατά λάθος ένα κουταλάκι του γλυκού Αυτό είναι που λένε "τα πίνω όλα"?
Χθες στις 12:15 #6.445 ika News Μηνύματα 19.568 Reaction score 17.297 Χιλιάδες οχήματα που εμφανίζονταν ως «ακίνητα» ή ανενεργά, εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν κανονικά, χωρίς κανένα ίχνος ασφάλισης και χωρίς εξόφληση τελών. Ενημέρωση για το αν πλήρωσαν, θα υπάρξει από την ΑΑΔΕ?
Χιλιάδες οχήματα που εμφανίζονταν ως «ακίνητα» ή ανενεργά, εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν κανονικά, χωρίς κανένα ίχνος ασφάλισης και χωρίς εξόφληση τελών. Ενημέρωση για το αν πλήρωσαν, θα υπάρξει από την ΑΑΔΕ?
Σήμερα στις 13:23 #6.446 ika News Μηνύματα 19.568 Reaction score 17.297 Δικηγόροι και δικηγορικές εταιρείες δεν υποχρεούνται σε πληρωμές IRIS μέσω POS Πληρωμές IRIS για δικηγόρους: Δικηγόροι και δικηγορικές εταιρείες δεν υποχρεούνται σε πληρωμές IRIS μέσω POS www.dikastiko.gr
Δικηγόροι και δικηγορικές εταιρείες δεν υποχρεούνται σε πληρωμές IRIS μέσω POS Πληρωμές IRIS για δικηγόρους: Δικηγόροι και δικηγορικές εταιρείες δεν υποχρεούνται σε πληρωμές IRIS μέσω POS www.dikastiko.gr
Σήμερα στις 14:15 #6.447 Abessalom Βαρώνος Μηνύματα 24.752 Reaction score 41.183 Το ζήτημα αφορά στη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με ΙΡΙΣ, οι δικηγόροι δεν είναι καταστήματα λιανεμπορίου να διαθέτουν ταμειακές. Δέχονται πάντως (υποχρεωτικά) κανονικά πληρωμές με ΙΡΙΣ. Δεν καταλαβαίνω πού το ζήτημα.
Το ζήτημα αφορά στη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με ΙΡΙΣ, οι δικηγόροι δεν είναι καταστήματα λιανεμπορίου να διαθέτουν ταμειακές. Δέχονται πάντως (υποχρεωτικά) κανονικά πληρωμές με ΙΡΙΣ. Δεν καταλαβαίνω πού το ζήτημα.
Σήμερα στις 14:23 #6.448 ika News Μηνύματα 19.568 Reaction score 17.297 Μήπως κάποιοι ίσως έστειλαν ερώτηση αν απαιτείται αγορά POS?