Διαγραφή λογαριασμού

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: Διαγραφή λογαριασμού

Δυστυχώς ή ευτυχώς, πάρα πολλές. Πολλοί το μετάνιωσαν ενώ ακόμη περισσότεροι, εάν τους δίναμε την δυνατότητα, θα είχαν κάνει 4-5 αυτο-διαγραφές και... ξανά από την αρχή.

...

Παλιότερα με άλλη πλατφόρμα κάποιος είχε αυτό-διαγραφεί και μετά επέστρεψε και ζήτησε να τον "αποκαταστήσουμε".

Reaction score
30.110
Απάντηση: Διαγραφή λογαριασμού

Ε καλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα καραγκιοζιλίκια είναι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Παλιότερα με άλλη πλατφόρμα κάποιος είχε αυτό-διαγραφεί και μετά επέστρεψε και ζήτησε να τον "αποκαταστήσουμε".

Ενος αλλου , του διεγραψε τον λογαριασμο το ''αισθημα'', επειδη δεν της εδινε σημασια.:107:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.409

Δεν είναι θέμα αυτοσυγκράτησης κύριε Τσαρούχα. Είναι θέμα το ότι δεν επιθυμώ να είμαι πλέον μέλος σε αυτό το site (άσχετα αν το παρακολουθώ ή όχι).
Αυτή την προκατειλημμένη στάση σας δεν μπορώ να την εξηγήσω. Επίσης δεν μπορώ να εξηγήσω την υποτιμητική σας προδιάθεση: καλέσατε τον λόγο που ζητώ την διαγραφή του λογαριασμού μου ....παράλογο. Δεν ξέρω αν μπορείτε, με όση άνεση σας επιτρέπει το να είστε διαχειριστής, να χαρακτηρίζεται κάτι με τέτοιον τρόπο.
Δεν είναι παράλογο να ζητάτε τη διαγραφή του λογαριασμού. Παράλογο είναι να ζητάτε να γυρίσει πίσω ο χρόνος, και να πάψετε να υπάρχετε εκεί που υπήρξατε. Θεωρητικά, αυτό είναι εφικτό, τεχνολογικά δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα.

Τέλος πάντων, αυτό που ζητάτε είναι, βεβαίως, εφικτό, αλλ' αφ' ης στιγμής τα μηνύματά σας είναι συνδεδεμένα με ένα λογαριασμό μέσα σε μια σχεσιακή βάση δεδομένων, αν αυτός διαγραφεί, θα διαγραφούν κι αυτά. Εάν γίνει αυτό, οι συζητήσεις στα θέματα που έχετε συμμετάσχει θα καταστούν δυσνόητες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε να διαγραφούν, ή να αλλοιωθούν τα στοιχεία που έχετε δώσει, (το email και ίσως και η ημερομηνία της γέννησής σας, αλλά όχι και το username), και να φραγεί ο λογαριασμός σας.

(Αυτά σας τα λέω ως webmaster - όχι του avsite).

Όμως, ξανασκεφθείτε το. Το φόρουμ είναι το μέσο, ένας χώρος, και τίποτε παραπάνω.

Reaction score
10
Ρε παίδες αφού θυμάμαι ότι μπορείς να διαγράψεις το λογαριασμό σου και τα μηνύματά σου να μην σβήνονται αλλά να σε εμφανίζουν ως "guest".

Προσωπικά δεν το βρίσκω παράλογο το αίτημα του φίλου, για χ ψ λόγους μπορεί κάποιος να μην θέλει βρε αδερφέ να είναι άλλο μέλος, να εξαφανιστεί τελείως, γιατί να μην μπορεί να το κάνει?

Reaction score
33

Αηδίες!
Στο site αυτό πως βρεθήκατε? Γλιστρήσατε και παίσατε μέσα? Γιατί κάνατε την εγγραφή αρχικά? Δεν είχατε διαβάσει τίποτε απο όσα γραφόντουσαν εδώ? Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έτσι τυχαία εκει που σερφάρατε κάνατε και ένα registration στο avsite, έτσι για να βρίσκεται....
Η επιμονή σας να διαγραφεί ο λογαριασμός σας για να μην μολυνθεί η αγνή σας υπόσταση, η αδυναμία σας να ανεχτείτε να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις απο τις δικές σας και ο μηδενισμός και απόρριψη του συνόλου δεν είναι τίποτε άλλο από "διακήρυξη-happening" που ίχνος αξιοπρέπειας δεν φέρει.
Δικό σας θέμα! Μην νομίζετε όμως ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να το εκλάβουμε σαν αυτοσεβασμό!
Αν δεν σας αρέσει κάτι, φύγετε, δεν υπάρχει λόγος να το δηλώνετε κιόλας: δείξτε αυτή την ελάχιστη αξιοπρέπεια*....

Προφανώς ο zeiroismos σας μηδένισε και αυτή*!

Good riddance! :445:

ΥΓ. για να μην "παρεξηγήσετε" τα όσα γράφω και τα φορτώσετε σε άλλους, σας λέω ότι αυτά είναι δικές μου απόψεις και καμμία σχέση δεν έχουν με τον ιδιοκτήτη του site, τους διαχειριστές ή οποιοδήποτε άλλο μέλος!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει, προς τα που γέρνει το καράβι? :139:

ΥΓ: Στραβός ειν' ο γυαλός η στραβά αρμενίζουμε? :142:

Reaction score
0

Μηπως,λεω απλα μηπως οσο συνεχιζει αυτο το Threat τοσο δινουμε σημασια σε κατι που πολυ απλα ζητηθηκε να σταματησει να υπαρχει.ας το κλεισουμε λεω να τελειωνουμε.
λεω τωρα ....

Reaction score
33

Μηπως,λεω απλα μηπως οσο συνεχιζει αυτο το Threat τοσο δινουμε σημασια σε κατι που πολυ απλα ζητηθηκε να σταματησει να υπαρχει.ας το κλεισουμε λεω να τελειωνουμε.
λεω τωρα ....
Φίλε μου,
εκεί είναι ακριβώς το θέμα, αν κάποιος δεν θέλει να συνεχίσει κάτι απλά το σταματάει... Εδώ ζητήθηκε με κομψό τρόπο (
Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να μπορώ να τον διαγράψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν...........
) να διαγραφεί η πραγματικότητα της παρουσίας κάποιου στο site! Αν δεν του αρέσει στο καλό να πάει αλλά το να ζητάει να διαγραφεί το γεγονός ότι ήταν εδώ είναι για γέλια! Ρε άνθρωπε δε σ'αρέσει φύγε! μην ζητάς όμως να ξεχάσουμε απο πάνω ότι ήσουν εδώ! Να κάνουμε και καμιά λοβοτομή μήπως?
Μου θυμίζει αυτές που αφού τον "φάνε" πάνε για παρθενορραφή και μετά παριστάνουν τις ανήξερες...
Ερώτηση στους διαχειριστές: μήπως κάνετε και παρθενορραφές βρε μπαγάσες? :142:

Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να λεέι ότι θέλει και βλακείες ακόμη (είτε γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς είτε απο επιλογή) ...και εμείς έχουμε το δικαίωμα και να τις κράζουμε και να γελάμε με αυτές!

:107:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Διαγραφή λογαριασμού

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έτσι τυχαία εκει που σερφάρατε κάνατε και ένα registration στο avsite, έτσι για να βρίσκεται....
Εγώ πάντως έτσι μπήκα... Πειράζει???:120::138:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαγραφή λογαριασμού

Εγώ πάντως έτσι μπήκα... Πειράζει???
Εγω παντως δεν μπηκα ετσι...Πειραζει???
:142::142::142:

Reaction score
33

Εγώ πάντως έτσι μπήκα... Πειράζει???:120::138:
Ναι, αλλά πρώτα ρίξαμε μια ματιά για το περί τίνος πρόκειται.
Για να κάνεις registration πρώτα κοιτάς με τι ασχολείται το site:
- με την απολέπιση της κάμπιας?
-τις διατροφικές συνήθειες των δεινοσαύρων με ανάλυση απολιθωμένων κοπράνων?
- με κουρτίνες και μεθόδους ανάρτησής τους?

Επίσης το registration δεν γίνεται με ένα κλικ, θέλει να κάνεις αρκετά "βήματα" πράγμα που σημαίνει ότι ξέρεις τι κάνεις και που μπαίνεις ...αλλιώς θα είχαμε κάνει registration σε χιλιάδες site , και φυσικά και σε όλα τα παραπάνω...
Απο την άλλη ποιός μας λέει ότι τώρα που εμείς μιλάμε ο zeroismos δεν ζητάει από όλα αυτά τα site να του διαγράψουν τους λογαριασμούς! :143:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ναι, αλλά πρώτα ρίξαμε μια ματιά για το περί τίνος πρόκειται.
Για να κάνεις registration πρώτα κοιτάς με τι ασχολείται το site:
- με την απολέπιση της κάμπιας?
ααααυτο...!:137:
:142::142:

Reaction score
33

ααααυτο...!
Καλά το τί γέλιο έχω κάνει και εγώ δεν λέγεται!

άντε σας χαιρετάω προς το παρόν, να πάω το δώρο και τη λαμπάδα στον αναδεχτό μου!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Καλά το τί γέλιο έχω κάνει και εγώ δεν λέγεται!

άντε σας χαιρετάω προς το παρόν, να πάω το δώρο και τη λαμπάδα στον αναδεχτό μου!
Κι εγω λεω να παω να πληρωσω καμια δοση του αυτοκινητου...:121:
Αντε καλα μυαλα να χουμε!
:142::142::142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Κι εγώ πάω να διαγραφώ από ένα site που γέρνει... :143:

Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους και ασφαλές ταξίδι σε όσους φύγουν για τα "χωριά" τους!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Κι εγώ πάω να διαγραφώ από ένα site που γέρνει... :143:

Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους και ασφαλές ταξίδι σε όσους φύγουν για τα "χωριά" τους!
Το site έχει σχέση με το ''γνωστό-άγνωστο'' υποβρύχιο? :142:

Reaction score
0
Ίσως έπρεπε να γίνω σαφέστερος. Το site το παρακολουθούσα και θα το παρακολουθώ. Σε τεχνικά ζητήματα είναι πολύ ενδιαφέρον, χρήσιμο, διαφωτιστικό και το εκτιμώ πραγματικά.
Είμαι μέλος εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά επειδή ένα φόρουμ είναι ένα δυναμικό σύστημα, δεν σημαίνει ότι είναι αυτό που ήταν από την αρχή ή ότι θα είναι στο μέλλον αυτό που είναι τώρα. Με άλλα λόγια, έχω την εντύπωση ότι έχει διαμορφωθεί μια πολιτική άποψη, που το ύφος και το περιεχόμενό της με βρίσκουν αντίθετο. Και ως εκ τούτου, ζητώ αυτό που ζητώ.
Όσον αφορά κάποιες ατάκες του στυλ ότι ο "χρόνος δεν γυρνάει πίσω", νομίζω πως δεν έθεσα τέτοιο μεταφυσικό ζήτημα. Νομίζω πως αυτό που ζητάω, περιέχει μια λογική και δεν έχει σχέση με ταξίδια στο χρόνο.
Μια καλή ιδέα ήταν αυτή του diabolical, για να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη δημιουργία ασυνέχειας στα διάφορα νήματα που συμμετείχα, να αναγράφετε quest. Δεν ζήτησα να διαγραφούν όσα, λίγα, έγραψα. Ζητώ απλώς να μην είμαι (εμφανίζομαι) πλέον μέλος αυτού του site.

Reaction score
27.844
ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΚΕΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΗΣ ΝΟΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ 2-3 ΧΡΗΣΤΕΣ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.922

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Από τη στιγμή που γράφετε με ένα ψευδόνυμο τι σας πειράζει;
Γιατί πρέπει να μην φαίνεστε σαν μέλος;
Σας ξέρει κάποιος προσωπικά και θα σας μαλώσει που συμμετέχετε και ταυτίζεστε σαν μέλος σε ένα site που δεν σας εκφράζουν οι πολιτικές απόψεις των μελών του;
Εγώ π.χ. που γράφω με το αληθινό μου όνομα ίσως να είχα ένα λόγο να ζητήσω κάτι τέτοιο.
Εσείς με ψευδόνυμο όμως;
Τόσο πολύ πειράζει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.738
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo