Διαγωνισμός : Δείτε το Red Alert 3 πριν κυκλοφορήσει!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5

Το AVSite.gr σας προ(σ)καλεί να οδηγήσετε τον στρατό σας και να συντρίψετε τους αντιπάλους σας πριν απ'όλους!

Αγαπητοί φίλοι, μέλη και αναγνώστες της Gaming κατηγορίας του AVSite.gr! Έχω την τιμή να σας ενημερώσω ότι έλαβα σήμερα ένα δεύτερο key για την Beta του νέου Strategy Game της σειράς Command & Conquer, Red Alert 3!

Αυτό όμως δεν είναι για μένα, αλλά για κάποιον, τυχερό, από εσάς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα reply σε αυτό το thread μέχρι την Δευτέρα 25/08/2008 και ώρα 16:00!

Ο νικητής θα βγει από κλήρωση (για να μην αναρωτηθεί κανείς, θα την κάνω μόνος μου με χαρτάκια :142:) και θα ανακοινωθεί σε αυτό εδώ το θέμα την ίδια μέρα (Δηλαδή στις 25 Αυγούστου) λίγα λεπτά μετά την λήξη του deadline!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Attachments

Reaction score
40
Απάντηση: Διαγωνισμός : Δείτε το Red Alert 3 πριν κυκλοφορήσει!

Το AVSite.gr σας προ(σ)καλεί να οδηγήσετε τον στρατό σας και να συντρίψετε τους αντιπάλους σας πριν απ'όλους!

Το θέλω.:401:...παρακαλώ μην απαντήσει άλλος.....ε!!! καλά αν και λέω αλήθεια...χμ πλάκα κάνω...:146::146:

Reaction score
26

Κάποιος Διαχειριστής να διαγράψει το παραπάνω μήνυμα για να μείνει μόνο η δική μου απάντηση και μετά να κλειδώσει το θέμα μέχρι τις 25/8/2008.

@ Regunus: Επιτρέπεται να ρωτήσω πως κατάφερες και απέκτησες Keys?
Και κάτι ακόμα, ως Beta Tester δεν έχεις υποχρεώσεις του στυλ να γράψεις πως σου φάνηκε η να αναφέρεις τυχόν Bugs?

Και τελευταίο, ξέρουμε προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος;

Edit
Μάλλον αυτές

Operating System - Windows XP or Windows Vista (32-bit)
CPU - Multiple cores or Hyper-threading
Graphics Card – NVIDIA GeForce 6800 or higher, ATI Radeon X1800 or higher
RAM – 1 GB
Sound Card – DirectX 9.0c compatible

(Με προβληματίζει λιγάκι το 32-bit)

Reaction score
60
XMMMMMMMMMMMMM !!!

Σκεφτομαι αν του κανω VOODOO λετε να παει το χερι του στο δικο μου χαρτακι συμμετοχης ??

Απο την αλλη ομως λετε να "λαδωνεται" ????

ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ !!!!

θα αποφανθω σχετικως συντομα !!!!

count me in !!!!! :126:

Reaction score
40

Το καλύτερο λάδι μπρέ θα του φέρω του ανθρώπου από το Αίγιο δικής μου παραγωγής. Ο.Κ?
Ε.....μαζί με κάποιο μικρό φακελάκι......:142::142:
Έχω ελπίδες έτσι?

Reaction score
5
Εχθες δεν σας ξέχασα. Αλλά μολις γυρισα από διακοπές και έπρεπε να πάμε super market :116:

Αναμονή σημερα :)

Reaction score
5
Λοιπόν... Τα έφτιαξα τα χαρτάκια μου, δεν ήταν και πολλά δε, 3 ήταν.

Fedra μάλλον το ήθελες πολύ οπότε το τσίμπησες το serial number. Μακάρι να είχα κι άλλα να σας δώσω.

ΦΥΣΙΚΑ, περιμένουμε από την Φέδρα να μας γράψεις τις εντυπώσεις της και να μας δώσει και κανα screenshot!

Reaction score
4
Λοιπόν... Τα έφτιαξα τα χαρτάκια μου, δεν ήταν και πολλά δε, 3 ήταν.

Fedra μάλλον το ήθελες πολύ οπότε το τσίμπησες το serial number. Μακάρι να είχα κι άλλα να σας δώσω.

ΦΥΣΙΚΑ, περιμένουμε από την Φέδρα να μας γράψεις τις εντυπώσεις της και να μας δώσει και κανα screenshot!

:607: :607: :607:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale