Διαγωνισμός για την νέα Προσφορά του Νίκου Κανελλόπουλου στα μέλη μας!!

ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ???

• Total voters
    43
Reaction score
7
!!!ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!

Τα σκοτεινά κυκλώματα του avsite πάλι πήραν μπρος,με αποτέλεσμα ένας σίγουρος νικητής (εγώ!! :) ) να μείνει έξω από τις πρώτες θέσεις...Υπεύθυνοι αυτήν την φορά ήταν οι πράκτορες με α κωδικά ονόματα Mac και Λουκίτσα...Υπάρχουν υποψίες για συνεργασία τους με γνωστό γιατρό των Μυστικών Υπηρεσιών (κωδικός : Sambalis).Το θέμα θα αναλυθεί περαιτέρω.Η τρομοκρατία δεν θα περάσει...Μέχρι τότε εις το επανηδείν και να χαίρεστε τα δώρα σας οι επωφελημένοι της συνωμωσίας...

Reaction score
17.570
Ειδα τ ονομα μου και τριβω τα ματια μου.... :lol:

Εγω λειπω σε ταξιδακι και η τυχη μου δουλευει?

Εαν η διαδικασια κληρωσης ηταν "αδιαβλητη"..... (Πρωτος ο Αρχηγος και μετα η Κελλερ?? ?? :lol: :lol: :lol:)

αποδεχομαι το "τροπαιο" και ευχαριστω Λουκιτσα,ολους τους Γιωργους που εβαλαν το χερακι τους,τον κυριο Κανελλοπουλο,το avsite!

Mαριε,την επομενη φορα ειναι η σειρα σου! 8)

Reaction score
0
Δεν το πιστεύω !!
από τις λίγες φορές (αν όχι η μοναδική) που στέκομαι τυχερός σε κλήρωση !!
λές να άλλαξε το γούρι μου μετά το γάμο (02 Ιουλίου 2006) ?
Σας ευχαριστώ για το υπέροχο αυτό δώρο γάμου !! :lol:
Να ΄στε όλοι καλά !
Άγγελος

Reaction score
7
Εγώ, ως είναι φυσικόν, δεν ξέρω απο συνομωσίες, άλλωστε έίμαι εκτός των τειχών, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το δώρο. Ευχαριστώ όλους σας......................!!!!

Reaction score
51
Τα βιβλία τα παρέλαβα μέσα Σεπτεμβρίου!!!!

Παρακαλώ τα μέλη να κάνουν κάποια υπομονή και να με συγχωρέσουν για την καθυστέρηση!!!
Λόγω υποχρέώσεων και εκλογών, δεν έχω χρόνο να πάω ούτε σε ταχυδρομείο!!!!!

Σύντομα θα ανακοινώσω την αποστολή τους!!!!!

Reaction score
17.570
George, σ ευχαριστω για την αποστολη του βιβλιου.Παρελαβα προχθες.

Leonard Bernstein

Κονσερτα για νεους - Βασικη Θεωρια της Μουσικης

Ενω το ανοιγα σ ενα δημοσιο χωρο και το περιεργαζομουν,με ρωτησαν στ αληθεια, "αν τραγουδω σε κονσερτα!!!!" :lol: :lol:

Με κολακευει πολυ ο "Προλογος - Στους Νεαρους Αναγνωστες μου" :D

Κεφαλαιο Ενα

Τι ειναι μια μελωδια?

"Οι περισσοτεροι ανθρωποι,οταν σκεπτονται τη μουσικη σκεπτονται τη μελωδια.Για μερικους ανθρωπους ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα- Μελωδια ισον Μουσικη.Κι εχουν δικαιο απο μια αποψη γιατι,τι ειναι η μουσικη εκτος απο ηχους που αλλαζουν και κινουνται στο χρονο?
Κι αυτος ειναι περιπου και ο ορισμος της μελωδιας:μια σειρα απο νοτες που κινουνται στο χρονο,η μια μετα την αλλη.
Αν ειναι αληθεια,τοτε ειναι σχεδον αδυνατο να γραψουμε μουσικη που να μην περιεχει μελωδια."

Reaction score
77
Το βιβλίο αυτό μπορεί όποιος επιθυμεί να το προσφέρει, ως δώρο για τα Χριστούγεννα, από το βιβλιοπωλείο Φίλιππος Νάκας, Ναυαρίνου 13.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas