Διαδικασία μετάβασης σε νέο server...

Reaction score
0
δε ΜΕ λέτε παληκάρια...
γιατί στο 5λεπτο με πετάει έξω και πρέπει να δίνω συνέχεια κωδικούς??????

Reaction score
14
απο εχθές το βράδυ πρίν τις 23:30 μπήκα με ΟΝ και ήταν όλα αψογα χωρίς IP, σήμερα το πρωί και τώρα με altectelecoms θέλει IP.

Bravo ON με τα γρήγορα DNS flush

Reaction score
262
Απάντηση: Re: Διαδικασία μετάβασης σε νέο server...

Απο το πρωι τα νευρα μου ειναι τσιτα.

θα φτιαξει καμια φορα το site?

Μπεικα στις 6.50 το πρωι στο γραφειο,κανω να μπω στο site τζιφος.Λεω να αναψω το αρκουδισιον να ζεσταθω(-1 η θερμοκρασια εξω και να χιονιζει),πα@@@@@ρια.
Εμ ειχα δαγκωσει το αυτι μου(χε-χε αλο ηθελα να πω),εμ δεν μπορουσα και να μπω στο site να περασει η ωρα.:happy_4:

Reaction score
50
Από altec μπαίνω με ip καρφωτά μόνο. Θα μπορούσα να κάνω reset το router, αλλά βαριέμαι ολίγον το setup του απ' την αρχή (δηλ. τα 2 λεπτά που χρειάζονται :) ). Κατά τ' άλλα καλορίζικος!!!

Reaction score
14
Απάντηση: Διαδικασία μετάβασης σε νέο server...

Μόλις τώρα μπήκα με OTENET, αν και προσπαθώ από χθες το βράδυ.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Όλα εντάξει τώρα!!!

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Διαδικασία μετάβασης σε νέο server...

Σπύρο Otenet κι εγώ..........μόνο έτσι μπορώ να μπω.........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

http://92.48.74.202/vb/index.php

Στο nslookup μου βγάζει άλλη ip.........:crazy_2:

Και εγω το ιδιο !!

Να ναι καλα και η Χριστινα που ως αλλως θεικος (τσςςςς...δεν παιζομαι ) αγγελιοφορος μου εστειλε με μηνυμα το παραπανω ποστ...και ετσι καταφερα και μπηκα...γιατι δεν ειχα ιδεα τι επρεπε να κανω...

Αλλιως θα ειμουνα ακομα εξορια....:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Υ.Γ ΑLTEC ΕΔΩ... !!!!! :sad:

Reaction score
0

Ρε συ Χριστίνα έλεος........τι μας τον φόρτωσες αυτόν τώρα?........"happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1".........αλλά δεν φταίς εσύ.......εγώ φταίω που το έγραψα........αλλά από την άλλη τί φταίν' κι άλλοι?........εγώ μόνο ο Μελέτης ήθελα να παραμείνει στην εξορία.......)( )( )( )( )( :happy_9:

Υ.Γ.

Γιατί μόνο η Otenet και η Altec είχαν/έχουν αυτό το πρόβλημα?......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: :crazy_1:

Reaction score
1.213
Επισης διαπιστωσα κατι ανατριχιαστικο μολις τωρα !!! Τα περισσοτερα smilie σε μενα παιζουν κανονικα εκτος απο τις ...ντοματες !!!

Σχεδον δεν εχω τη...δυναμη ουτε να σερφαρω...:-(

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μεγαλη η διαφορα στην ταχυτητα. Μπραβο:cool_4:

Reaction score
17.061
Ρε συ Χριστίνα έλεος........τι μας τον φόρτωσες αυτόν τώρα?...
To τελευταιο που θυμαμαι Τζωννυ ειναι, οτι τον "εστειλα" να κανει καμμια βολτα,μεχρι να ενημερωθει ο server του η το DNS του....

Ομως αυτος αρχισε να κλαψουριζει -κι εγω τα μελο δεν τ αντεχω-,υπεκυψα και νατος φρεσκος φρεσκος...

"Γλωσσα δεν βαζεις μεσα...!!!":mad_3:

Reaction score
1.213
To τελευταιο που θυμαμαι Τζωννυ ειναι, οτι τον "εστειλα" να κανει καμμια βολτα,μεχρι να ενημερωθει ο server του η το DNS του....

Ομως αυτος αρχισε να κλαψουριζει -κι εγω τα μελο δεν τ αντεχω-,υπεκυψα και νατος φρεσκος φρεσκος...

"Γλωσσα δεν βαζεις μεσα...!!!":mad_3:

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Εγω φταιω που σου ειπα link για μπιριμπα ....παλιοπαιδο !!!

Αλλα μη νομιζεις οτι το εκανα για καλο..:twisted:

Δεν εχω κανενα ενδοιασμο να ριξω στο πατωμα μερικα αυτακια (και ας ειναι και γυναικεια ) !!!

Κατσε να διαβασω τους κανονες τους και θα τα πουμε !! Και μην ερθεις μετα κλαιγοντας να μου λες οτι θες να παιξουμε συμπαικτες !!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.539