Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
17.742
Re: Διαδοχες καταστασεις

Ποσες σελιδες μας εμειναν ακομη?

Ο Δημητροπουλος θα τις συμπληρωσει σε λιγο.....Εχει αδειασει την μνημη της καμερας του και σκοπευει να την εφοδιασει με στιγμιοτυπα της κορακλας του σε ολες τις πι8ανες ποζες!!!!!!!:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :happy_4:

Reaction score
7

Εμαθα για το Γιαννη και μπηκα γι αυτο.... αλλά άλλα ειδα..... :mad_2:

Με σειρα εμφανισεως....

... κ. Μαριε, ο σεβασμος σε εναν ανθρωπο που εχει διαφορετικες αποψεις με εσενα και εχει τα 2πλα σου χρονια, ειναι απαραιτητος

... κ. Giota, μολις εκανες αυτο που σε νευριαζει οταν στο κανουν οι αλλοι... Να προσβαλεις καποιον....

... κ. Νικο, προσβαλεις και εσυ καποιον και η θεση σου δεν το επιτρεπει. Το θεμα δεν ξεκινησε να το χαλαει ο κ. Κωνσταντινος, ουτε το χαλαε καθολου γιατι ειπε οτι "θα πετούσες στον καιάδα τις διάδοχες καταστάσεις του αν ειχαν ιδιες ιδέες"

Αν ειναι φωναξτε παλι τον κ. Θανο, για να μην την πεφτετε συνεχεια στο ιδιο ατομο... Ετσι για ποικιλια.... :mad_3:

Αυτα.... παω να ευχηθω και να ξανα-αποσυρθω...

Reaction score
2

... κ. Μαριε, ο σεβασμος σε εναν ανθρωπο που εχει διαφορετικες αποψεις με εσενα και εχει τα 2πλα σου χρονια, ειναι απαραιτητος

Mε ολο το σεβασμο :happy_8:, αλλα αυτο ειναι ενα εκνευριστικο και ανευ ουσιας στερεοτυπο. Συμφωνω με τον σεβασμο της διαφορετικοτητας της αποψης του συνομιλητη, αλλα επ ουδενι λογω με το να συμφωνησεις αναγκαστικα με αυτη την αποψη, και δη επειδη εχει τα διπλα σου και πλεον χρονια, με αυτο διαφωνω καθετα. Ο σεβασμος κερδιζεται και κατακταται αγαπητε, δεν απαιτηται, ουτε ειναι δεδομενος λογω καταστασεων.

Reaction score
164

. Ο σεβασμος κερδιζεται και κατακταται αγαπητε, δεν απαιτηται, ουτε ειναι δεδομενος λογω καταστασεων.
Πες τα πιτσιρίκο! :bravo:
(Εμένα να με σέβεσαι όμως γιατί έχω τα διπλάσια χρόνια σου! :happy_5: )

Δύο παρακλήσεις:
-Να διορθώσει κάποιος το Post του Νίκου Αρβ. πιο πάνω γιατί από τον ενθουσιασμό του μας ξεχύλωσε το topic.
-Να μας μεταφέρει κάπου αλλού γιατί χαλάει ένα από τα πιο όμορφα και τρυφερά θέματα.

Reaction score
14

Πάει με την ηλικία...
Βέβαια.....
Τον μεγάλο σεβάσου τον...
Τον μικρό ή τη μικρή γράφ΄τους όπου ξέρεις...:mad_3:
Καλή λογική...

:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Διαδοχες καταστασεις

Εμαθα για το Γιαννη και μπηκα γι αυτο.... αλλά άλλα ειδα..... :mad_2:

Με σειρα εμφανισεως....

... κ. Giota, μολις εκανες αυτο που σε νευριαζει οταν στο κανουν οι αλλοι... Να προσβαλεις καποιον....

... κ. Νικο, προσβαλεις και εσυ καποιον και η θεση σου δεν το επιτρεπει. Το θεμα δεν ξεκινησε να το χαλαει ο κ. Κωνσταντινος, ουτε το χαλαε καθολου γιατι ειπε οτι "θα πετούσες στον καιάδα τις διάδοχες καταστάσεις του αν ειχαν ιδιες ιδέες"

Αν ειναι φωναξτε παλι τον κ. Θανο, για να μην την πεφτετε συνεχεια στο ιδιο ατομο... Ετσι για ποικιλια.... :mad_3:

Αυτα.... παω να ευχηθω και να ξανα-αποσυρθω...
Συμφωνώ σε όλα με λίγη επιφύλαξη για το πρώτο(για την ηλικία)........:cool_4: :happy_6:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Mε ολο το σεβασμο :happy_8:, αλλα αυτο ειναι ενα εκνευριστικο και ανευ ουσιας στερεοτυπο. Συμφωνω με τον σεβασμο της διαφορετικοτητας της αποψης του συνομιλητη, αλλα επ ουδενι λογω με το να συμφωνησεις αναγκαστικα με αυτη την αποψη, και δη επειδη εχει τα διπλα σου και πλεον χρονια, με αυτο διαφωνω καθετα. Ο σεβασμος κερδιζεται και κατακταται αγαπητε, δεν απαιτηται, ουτε ειναι δεδομενος λογω καταστασεων.
+ 1000

Για να μην πω και το αντίθετο (δηλαδή ότι εμείς οφείλουμε περισσότερο σεβασμό στους νέους, που μας κολλάνε μερικές φορές στον τοίχο με την ωριμότητά τους).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Διαδοχες καταστασεις

Τώρα που το σκέφτομαι, για σκεφτείτε να έκανα κανένα παιδί και να μου έβγαινε Λαζάρου ή Τσαρουχάς στις ιδέες του. Θα το πέταγα στον Καιάδα πριν γεννηθεί......
Φαντάζομαι όνειρο ζωής θα είναι να μεγαλώσεις κανέναν συνδικαλιστή του δημοσίου... :happy_9:

Reaction score
5
φφφφφφφφφφφφφφφφφφφανταστικό θρεντ

χρήσιμο να ανακαλύψουμε τι έχουμε μέσα μας. ειμαι αρμανδίλος άραγε; στρουθοκάμιλος; κότα; ταχωνίδης;

ειδαμε παντως και ώριμες αντιδράσεις τρίτου τύπου

αγκά αγκά αγκά

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
φφφφφφφφφφφφφφφφφφφανταστικό θρεντ

χρήσιμο να ανακαλύψουμε τι έχουμε μέσα μας. ειμαι αρμανδίλος άραγε; στρουθοκάμιλος; κότα; ταχωνίδης;
Εδώ νομίζω ότι παίζει η γνωστή σειρά ανεκδότων "τι θα πάρουμε αν διασταυρώσουμε..."

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Διαδοχες καταστασεις

Ο σεβασμος κερδιζεται και κατακταται αγαπητε, δεν απαιτηται, ουτε ειναι δεδομενος λογω καταστασεων.
Νεαρέ ανήλικε:happy_8: χειρότερο και από το να χρησιμοποιείς στερεότυπα, είναι το να γράφεις τυπικές εκφράσεις σχολικής Έκθεσης.

Μοιάζει λίγο με την κυκλική πορεία που διαγράφει ιδεολογικά ο αριστερός χώρος όπου στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα παραδοσιακό-συντηρητικό πλαίσιο, δημιούργησε ένα ακόμα αυστηρότερο σύστημα.
Μπορείς πολλά:cool_4:, τα έχουμε ξαναπεί έτσι και αλλιώς.:happy_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Φίλε Joseph, εφόσον προχωρείς σε ένα σχολιασμό, δεν θα ήθελες να πεις την άποψή σου και για την ουσία, και όχι μόνο για τον τρόπο διατύπωσης?

Αν θεωρήσουμε ότι η έκφραση "ο σεβασμός κερδίζεται" είναι κλισαρισμένη, αυτό αναιρεί την ορθότητά της?

Η ηλικία της ταυτότητας του καθενός μας είναι δεδομένη, αλλά το αν αυτή συμβαδίζει με την πνευματική του ωριμότητα και το επίπεδό του ως ανθρώπου, είναι κάτι το οποίο χρήζει απόδειξης κάθε στιγμή της ζωής του.

Εκτός κι αν θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν ως σεβάσμιους γέροντες, κάτι που προσωπικά δεν...:happy_9:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Φίλε Joseph, εφόσον προχωρείς σε ένα σχολιασμό, δεν θα ήθελες να πεις την άποψή σου και για την ουσία, και όχι μόνο για τον τρόπο διατύπωσης?

Αν θεωρήσουμε ότι η έκφραση "ο σεβασμός κερδίζεται" είναι κλισαρισμένη, αυτό αναιρεί την ορθότητά της?

Η ηλικία της ταυτότητας του καθενός μας είναι δεδομένη, αλλά το αν αυτή συμβαδίζει με την πνευματική του ωριμότητα και το επίπεδό του ως ανθρώπου, είναι κάτι το οποίο χρήζει απόδειξης κάθε στιγμή της ζωής του.

Εκτός κι αν θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν ως σεβάσμιους γέροντες, κάτι που προσωπικά δεν...:happy_9:
Πάλι άλλο post διαβάζεις.
ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗ ΘΕΣΗ. :crazy_1:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Aσφαλώς και δεν σχολίασες τη θέση.

Σε παρακίνησα να τη σχολιάσεις, αν βέβαια το θέλεις, και στα πλαίσια αυτά παρέθεσα και τη δική μου άποψη.

Reaction score
3

Aσφαλώς και δεν σχολίασες τη θέση.

Σε παρακίνησα να τη σχολιάσεις, αν βέβαια το θέλεις, και στα πλαίσια αυτά παρέθεσα και τη δική μου άποψη.
Ρε συ σου μοιάζω να είμαι υποταγμένος στο συμβούλιο των γερόντων. Άσε που η θέση του μικρού με βρίσκει σύμφωνο.
Ο οποίος μικρός είναι τρελή φάτσα και αν προσέξει και θέλει θα έχει μοναδική εξέλιξη. Αυτός είναι μια αισιόδοξη "Διάδοχη Κατάσταση":cool_3:
Μικρέ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΗ:happy_4:

Reaction score
2
:oops: :oops: Να σαι καλα Joseph

Οσο για την εκφραση της Εκθεσης, με τετοια πλυση εγκεφαλου μου ειναι λιγο δυσκολο να την αποβαλλω :happy_8: . Ασε που κανω και προπονηση για του χρονου :happy_5:

Reaction score
3

:oops: :oops: Να σαι καλα Joseph

Οσο για την εκφραση της Εκθεσης, με τετοια πλυση εγκεφαλου μου ειναι λιγο δυσκολο να την αποβαλλω :happy_8: . Ασε που κανω και προπονηση για του χρονου :happy_5:
Θα τα λέμε, αφού τελειώσεις με Πανελλήνιες, διότι είμαι λίγο bad influence (Μουσική από άλλη εποχή, όχι ότι είναι και το φόρτε μου τα μαύρα.)

Reaction score
3
Απάντηση: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Κανένας δεν θα ήθελε να μεγαλώσει ένα παιδί που θα ενεργούσε με τέτοιο τρόπο όπως ο Τσαρουχάς και ο Λαζάρου.
Αυτό το απλό πράγμα εννοούσα κύριε Τσαρουχά και όχι αυτό που γράφεις.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members
38.539