Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Κανένας δεν θα ήθελε να μεγαλώσει ένα παιδί που θα ενεργούσε με τέτοιο τρόπο όπως ο Τσαρουχάς και ο Λαζάρου.
Αυτό το απλό πράγμα εννοούσα κύριε Τσαρουχά και όχι αυτό που γράφεις.
Δηλαδή η μαμά μου ήταν χαζή? Ας μην προτρέχω όμως, περίμενε, το στέλνω στην μαμά μου και μόλις μου απαντήσει θα σου απαντήσω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι "παράπλευρες ενέργειες" δίνουν άσχημη εικόνα στη σελίδα.
Δηλαδή όλα αυτά τα κάνεις από ενδιαφέρον για την... σελίδα?

Δεν πειράζει, σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και άσχημες για μερικούς από εδώ μέσα, σύντομα.
Την επόμενη φορά που θα αισθανθώ ότι απείλησες κάποιον, θα έχεις κυρώσεις.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Την επόμενη φορά που θα αισθανθώ ότι απείλησες κάποιον, θα έχεις κυρώσεις.
Θα σου έστελνα pm μια και είπα ότι αποσύρομαι από τη ΔΟΘ, αλλά επειδή θέλω να το δουν όλοι, το γράφω εδώ.
Πρέπει να ξέρεις ότι οι κυρώσεις επιβάλλονται σε κάποιον που έχει κάνει κάτι το οποίο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ συνεπάγεται κυρώσεις.
Η αίσθηση και μόνο για κάποια πράξη ή παράλειψη πράξης δεν δίνει δικαίωμα ούτε καν σε δικαστή να επιβάλλει κυρώσεις.
Επίσης, από τα λίγα νομικά που ξέρω, υπάρχει και το "συντρέχον πταίσμα", δηλαδή για κάποιον που σε υποχρεώνει ή σε αναγκάζει να κάνεις κάτι, έχει κι αυτό κυρώσεις.

Και τέλος, επειδή έχω 3 συνάδελφους που είναι μέλη στη σελίδα και τους προέτρεψα εγώ να μπουν μια και τους αρέσει η τεχνολογία, έχουν ήδη αποθαρρυνθεί να μπαίνουν στη σελίδα μετά από αυτά που διάβασαν.
Ομοίως και για τον ανηψιό μου.
Καλύτερα μην σας πω τι είπε μόλις διάβασε αυτά που γράφτηκαν από ορισμένους......... .
Και δεν χρειάζεται να απαντήσετε, πάνω κάτω ξέρουμε πάλι τι θα πείτε.

Reaction score
164
Από τότε που ανακοίνωσες ότι αποσύρεσαι από την ΔΟΘ, τα 11 από τα 21 posts σου είναι στη ΔΟΘ.
Καλύτερα που δεν μας λες τι είπε ο ανηψιός σου, γιατί δεν πιστεύω ότι μας ενδιαφέρει και καθόλου.
Επιπλέον το "συντρέχον πταίσμα" δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες.

Reaction score
3

Από τότε που ανακοίνωσες ότι αποσύρεσαι από την ΔΟΘ, τα 11 από τα 21 posts σου είναι στη ΔΟΘ.
Καλύτερα που δεν μας λες τι είπε ο ανηψιός σου, γιατί δεν πιστεύω ότι μας ενδιαφέρει και καθόλου.
Επιπλέον το "συντρέχον πταίσμα" δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες.
Δεν τα μέτρησα, ήταν όμως απαραίτητα για να απαντήσω. Έτσι κι αλλιώς που θα τα έγραφα; Στο κινηματογράφο;
Βλέπεις όμως ότι μπορώ και προβλέπω: "Και δεν χρειάζεται να απαντήσετε, πάνω κάτω ξέρουμε πάλι τι θα πείτε."
Αλήθεια, γιατί κάτι μου έλεγε πως θα απαντούσες εσύ, όταν δεν είναι παρών το αφεντικό;

Reaction score
164
12/22 στη ΔΟΘ μετά την αποχώρηση.
Αφεντικό δεν έχω. 'Η μάλλον έχω, αλλά όχι αυτόν που εννοείς.
Αν εμείς δεν χρειάζεται μία φορά να απαντήσουμε, εσύ δεν χρειάζεται εκατό φορές να γράψεις.
Εκτός αν νομίζεις ότι τα ψιλοδικηγορίστικα του καφενέ, ένας λάθος όρος, η προειδοποίηση για 3 άτομα που τους απογοητεύσαμε και το τι είπε ο ανηψιός σου έχουν ενδιαφέρον έξω από τον μικρόκοσμό σου.

Η "διαίσθηση" που ανέφερε ο Νίκος ήταν μάλλον ένας κομψός τρόπος να σου πει ότι απειλείς, κρυμμένος πίσω από το δάχτυλό σου. Και σε βλέπουμε...

Reaction score
1
Εξω, η χουντα, των αφεντικων. :happy_5:

σορρυ που δεν κρατηθηκα αλλα με επιασε το αντιστασιακο μου.
:happy_8:

Reaction score
14
αφεντικό λένε πώς έχουν μόνο οι σκύλοι... και αυτά θα έλεγα τα περισσότερα τον βλέπουν σαν τον καλύτερο φίλο τους!

Reaction score
3
Απάντηση: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Σε παρακαλώ Γιάννη, μην γράφεις αστεία σε αυτό το θέμα. Σε άλλη περίπτωση δεν θα με πείραζε, το ξέρεις πολύ καλά αυτό, αλλά με αυτά που γράφει ο unforgiven και ο Τσαρουχάς , το αστείο δεν μπορεί να καταπραϋνει τα πράγματα.
Όταν κάθεται και μετράει τα ποστ μου στη ΔΟΘ, απανταει σε όλα τα θέματα και με αυτόν τον τρόπο.
Έτσι δεν είναι; Αν όχι, γιατί παίρνετε μονίμως θέση αδράνειας;
Αυτό σημαίνει ότι προσπαθείτε να με διώξετε βάζοντας τρίτους;
Αν δεν είναι έτσι, γιατί ο Ανδρέας (ως ιδρυτής) και ο Γενικός (λόγω θέσης) δεν επεμβαίνουν άμεσα;
Ανδρέα, με θες στη σελίδα, έτσι δε μου είπες ο ίδιος;
Απόδειξέ το, όμως.
Κι εγώ θέλω να είμαι.
Αλλά, όχι έτσι.
Το φορουμ είναι ελεύθερο και μπορώ να γράφω ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΩ.
Ισχύει αυτό; Ναι ή όχι;
Κι εμένα δεν μου αρέσουν κάποια θέματα ή δεν με ενδιαφέρουν.
Δεν θα πήγαινα ποτέ όμως να γράψω με στυλ Τσαρουχά ή unforgiven !
Απλά, δεν τα διαβάζω.

Για πες μας αλήθεια Unforgiven, σου έχει στείλει ποτέ Pm μέλος του φόρουμ ζητώντας σου να σταματήσεις να τον ενοχλείς;
Σε ξάφνιασα ε;
Βλέπεις;
Ξέρω κι εγώ κάποια πράγματα.
Δεν είναι μόνο οι 3 συνάδελφοί μου κι ο ανηψιός μου που απορούν με αυτά που γράφετε, υπάρχουν και μέλη και μάλιστα πολύ πιο σεβαστά από σένα.

Σημ. Εγώ πάντως δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, κρύβεται αυτός που έχει κόμπλεξ με το δημόσιο και ψάχνει κάποιον για να ξεσπάσει.
Τώρα που θυμήθηκα, ποιός ρώταγε σε ποστ του, για το "κουμάσι" τον ...... κι αναρωτιώταν που είναι;
Ωραίες εκφράσεις...........

Reaction score
2
Ποιος να σε διωξει βρε Κωνσταντινε? Εσυ ο ιδιος ειπες οτι θα αποχωρησεις, αλλα μπα. Ο Ανδρεας και ο γενικος τι να κανουν? Να σε διωξουν αυτοι? Και το οτι ο Ανδρεας σου ειπε οτι σε θελει τι σημαινει, οτι πρεπει να σε παρακαλεσει δηλαδη? Πρεπει δηλαδη να εισαι το επικεντρο της προσοχης για να εισαι ευχαριστημενος?

Απο τη μια εσυ να μπορεις να γραφεις εσυ σε οποιο θεμα θελεις, και απο την αλλη ο ντρημογιαννος να μην μπορει να γραψει εκει που δεν θελεις εσυ? Για παρ'το λιγο αλλιως βρε Κωνσταντινε γιατι καπου βρηκαμε...

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Για πες μας αλήθεια Unforgiven, σου έχει στείλει ποτέ Pm μέλος του φόρουμ ζητώντας σου να σταματήσεις να τον ενοχλείς;
Σε ξάφνιασα ε;
Βλέπεις;
Ξέρω κι εγώ κάποια πράγματα.
Δεν είναι μόνο οι 3 συνάδελφοί μου κι ο ανηψιός μου που απορούν με αυτά που γράφετε, υπάρχουν και μέλη και μάλιστα πολύ πιο σεβαστά από σένα.
Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Παρεξηγήσεις έχουν γίνει αρκετές. Αλλά όλες λύθηκαν.
Αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, το λέει δημόσια. Θεωρώ ότι όταν γίνεται δημόσια μια παρεξήγηση, πρέπει και να λύνεται δημόσια. Όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν γνωρίζεις τίποτα. Γιατί αν ήξερες τα pm και τα sms και τα τηλέφωνα που δέχομαι, ίσως να μαζευόσουν λίγο.
Και αν ξέρεις κάτι, σε προκαλώ να το πεις.

Δεν είμαι Αρχιεπίσκοπος ούτε δημογέροντας για να θεωρώ τον εαυτό μου... σεβαστό. Αν έχουν ενοχληθεί κάποιοι για το ότι εγώ, και όχι μόνο εγώ, θεωρώ το δημόσιο, σε αρκετά μεγάλο ποσοστό, εκτροφείο τεμπέληδων και απατεώνων ας το πουν εδώ. Μόνο εσύ μυξοκλαίς όλη την ώρα για τα πάντα. Σου προσβάλαμε τον εργοδότη; Αυτή είναι η γνώμη μας, τι να κάνουμε;
Άδικα παρεξηγείσαι γιατί για εσένα προσωπικά δεν ειπώθηκε τίποτα. Ούτε καν ως αστείο.
Αν ο ανηψιός σου στεναχωρήθηκε για το ότι λέμε κάτι για το Δημόσιο, στο οποίο δουλεύει ο θείος του, θα του πρότεινα να προσπαθήσει πρώτα να κάνει πχ έναρξη επαγγέλματος, να ψάξει κάτι στην πολεοδομία, να κλείσει ραντεβού στο ΙΚΑ, και μετά να μας πει την άποψή του.

Τώρα που θυμήθηκα, ποιός ρώταγε σε ποστ του, για το "κουμάσι" τον ...... κι αναρωτιώταν που είναι;
Ωραίες εκφράσεις...........
Επειδή μάλλον αναφέρεσαι σε εμένα σε προκαλώ να μου πεις πού το είπα.
Αν το έχω πει, θα ζητήσω συγγνώμη γιατί το είπα καταλάθος. Δεν χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις συνήθως.
Αν δεν το έχω πει, θα σου πω ότι απλά είσαι ψεύτης.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω εγώ είναι να μη γίνεται, τουλάχιστον σε τέτοια έκταση, αναφορά στο περιεχόμενο προσωπικών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων, και ιδιαίτερα με αποκάλυψη του ονόματος του συντάκτη/συνομιλητή.

Αν κάποιος θέλει να ποστάρει, το κάνει. Το προσωπικό μήνυμα ή το τηλεφώνημα προορίζεται για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και η αποκάλυψη του περιεχομένου του συνιστά απρέπεια και προδίδει την εμπιστοσύνη αυτού που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη οδό για να μιλήσει σε κάποιον για κάτι, και ο οποίος έρχεται σε απροσδόκητα δύσκολη θέση. Είναι γνωστό σε όλους ότι παντού, και όχι μόνο μέσα σε αυτό το φόρουμ, ιδιωτικά λέμε ορισμένα πράγματα που δεν τα λέμε δημοσίως. Καλό θα είναι αυτό να γινεται κατανοητό...

Reaction score
7
Αυτά που έχω να πώ είναι τα εξής...

1)Η υπομονή (ακόμα και η γαιδουρινή) έχει όρια.Όσο καλός και άγιος να είσαι ή να προσπαθείς να είσαι κάποια στιγμή παίρνεις ανάστροφες...

2) Ο καθρέφτης έχει δυο όψεις.Μην βλέπουμε και δρούμε μόνο με την δική μας θεώρηση των πραγμάτων πάντα.Καλό θα είναι να σκεφτούμε τι θα λέγαμε αν είμασταν στην άλλη όχθη.

3) Όταν έχω πρόβλημα με κάποιον/κάποιους, είμαι αρκετά μεγάλο παιδί για να μπορώ να ξεκαθαρίζω μόνος μου τις υποθέσεις μου,χωρίς αστυνομίες,δικαστήρια της Χάγης ή δεν ξέρω τί άλλο.

4) Όταν λέω κάποια πράγματα προσπαθώ να υπολογίσω τον αντίκτυπο που θα έχουν αυτά και τις τυχόν αντιδράσεις που θα προκαλέσουν...
Να καταλαβαίνουμε πριν πούμε κάτι τί αντίκτυπο θα έχει.

5) Αντιδρώ μόνο σε ότι διαβάζω.Πολλές φορές έχουν γίνει διαμάχες τις οποίες δεν έχω καταλάβει επειδή δεν παρακολουθώ τόσο εντατικά κάποιες κατηγορίες.

6) Αν δεν έχεις κάτι καλό να πείς,τότε καλύτερα να μην πείς τίποτα.ΝΟΜΟΣ

7) Ο σεβασμός είναι καθαρά αντικειμενικός. Εγώ τον RD τον θεωρώ Hardcore Ρεαλιστή πχ και τον σέβομαι περισσότερο από κάποιους άλλους.Αυτό δεν θα πεί ότι θα βγώ σαν την Τζένη Βάνου να αρχίζω να τραγουδάω "Αν είναι ο σεβασμός μου αμαρτία να βγώ να τον φωνάξω με λατρεία" (και ας έχω τις φωνητικές ικανότητες - μάνατζερ πάμε για 2ο δίσκο).

8) Τούτο το ρημάδι το site δεν είναι με συνδρομή.Είναι δωρεάν.Ως εκτούτου μαζεύει κόσμο όλων των γνωστικών-πνευματικών-εγκεφαλικών-ψυχολογικών στρωμάτων. Μερικοί αυτό το λένε ποικιλομορφία,άλλοι στάνη...Ευρύτερα γνωστό είναι ως κοινωνία.Και εδώ είμαστε όλοι γείτονες.Αν δεν γουστάρεις τον στόκο γείτονα απλά τον αγνοείς.Αν με κάποιον γουστάρεις να πίνεις καφεδάκι με γειά σου με χαρά σου

9)Το γεγονός ότι οι ΔΥ είναι τεμπέληδες κλπ οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.Πρώτον στο ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας που το τόσο το κανουν ΤΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟΟ.Δεύτερον στο ότι η μονιμότητα χαλάει την θέληση για δουλειά αφού η ρουτίνα σκοτώνει την δημιουργικότητα και 3ον οτι η συντριπτική πλειοψηφία των ΔΥ δεν ξέρει-δεν θέλει-δεν ενδιαφέρεται να κάνει την δουλειά του σωστά.

+1) Και επειδή είμαι ψωνάρα και το παραδέχομαι,να ξέρεις Κωνσταντίνε ότι οι άνθρωποι που θα ήταν ευτυχείς να με έχουν για γιο είναι πάαααααααααααααααααααααααραααααααααααααααααα πολλοί.

Reaction score
164
Και επειδή είμαι ψωνάρα και το παραδέχομαι,να ξέρεις Κωνσταντίνε ότι οι άνθρωποι που θα ήταν ευτυχείς να με έχουν για γιο είναι πάαααααααααααααααααααααααραααααααααααααααααα πολλοί.
Εγώ πάντως δεν θα σε ήθελα για γιο. Οι δυο μας θα θέλαμε ένα αρνί τη μέρα. Δεν λέει... :happy_5:

Απάντηση θα πάρεις αύριο. Έχει σχολάσει τώρα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.783

Εγώ πάντως δεν θα σε ήθελα για γιο. Οι δυο μας θα θέλαμε ένα αρνί τη μέρα. Δεν λέει... :happy_5:
Φαντάζεστε να είμασταν π.χ. 3 αδέρφια; Ο χριστός και η Παναγία.
Ένα αρνί θα ήταν για έναρξη.
Εγώ πάντως θα φρόντιζα για την σίτισή μας. Χόμπυ μου και αγαπημένο σπορ.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Φαντάζεστε να είμασταν π.χ. 3 αδέρφια;
Εγώ πάντως θα φρόντιζα για την σίτισή μας. Χόμπυ μου και αγαπημένο σπορ.
Εννοείς το ψήσιμο...
Γιατί το θέμα είναι ποιός θα δουλεύει για να μας ταϊζει. Κανένα Ωνάση, κανένα Νιάρχο... Κάτι τέτοιο θέλαμε! :happy_5:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Διαδοχες (καρα-ασχετες) (moved)

Πρέπει να ξέρεις ότι οι κυρώσεις επιβάλλονται σε κάποιον που έχει κάνει κάτι το οποίο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ συνεπάγεται κυρώσεις. Η αίσθηση και μόνο για κάποια πράξη ή παράλειψη πράξης δεν δίνει δικαίωμα ούτε καν σε δικαστή να επιβάλλει κυρώσεις. Επίσης, από τα λίγα νομικά που ξέρω, υπάρχει και το "συντρέχον πταίσμα", δηλαδή για κάποιον που σε υποχρεώνει ή σε αναγκάζει να κάνεις κάτι, έχει κι αυτό κυρώσεις. Και τέλος, επειδή έχω 3 συνάδελφους που είναι μέλη στη σελίδα και τους προέτρεψα εγώ να μπουν μια και τους αρέσει η τεχνολογία, έχουν ήδη αποθαρρυνθεί να μπαίνουν στη σελίδα μετά από αυτά που διάβασαν. Ομοίως και για τον ανηψιό μου.
Οι εκάστοτε κυρώσεις, επιβάλλονται από αυτούς που κατά περίπτωση προσπαθούν να τηρήσουν κάποιους κανόνες. Οι κανόνες (γραπτοί και άγραφοι), καθώς και η ερμηνεία και τήρηση αυτών σε μια μικρή κοινωνία όπως η δική μας, αποτελούν ευτυχώς ή δυστυχώς, αποκλειστική δικαιοδοσία της εκάστοτε διαχειριστικής ομάδος. Αυτό σημαίνει ότι ποσώς μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι δικαστές στα δικαστήρια ή οι μανάβηδες στις λαϊκές. Προφανώς τα νομικά, δεν έχουν εφαρμογή στην περίπτωσή μας. Ξαναλέω, ευτυχώς ή δυστυχώς, τα πράγματα είναι έτσι και αυτό δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Είτε το αποδέχεσαι και συμμετέχεις, είτε δεν το αποδέχεσαι και δεν συμμετέχεις.

- Επί του θέματος, το παρακάτω:
Δεν πειράζει, σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και άσχημες για μερικούς από εδώ μέσα, σύντομα.
με τα φτωχά ελληνικά μου το μεταφράζω ως απειλή. Το ότι δεν έδωσα συνέχεια, (κάποιος έχει μπαναριστεί επειδή απείλησε άλλο μέλος), είναι γιατί αναγνώρισα το ότι βιάστηκες και υποθέτω ότι το έχεις ήδη μετανιώσει.

Το θέμα κλείνει, διότι επί της ουσίας μετατρέπεται σε ένα προσωπικό ζήτημα (αυτό της συμμετοχής σου), το οποίο μάλιστα δείχνει να μην ενδιαφέρει πλέον κανέναν. Νομίζω ότι οι εκατέρωθεν επανειλημμένες δηλώσεις περί αποχωρήσεων και μη, αρκούν.

p.s. Χαιρετίσματα στους συναδέλφους και στον ανηψιό, εύχομαι να βρούνε ένα site που να τους ταιριάζει περισσότερο από το δικό μας.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS