Διακοπές καλοκαίρι 2015

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.012
Φέτος έχει Μύκονο με ...σκηνή. Θα τη στήνω στις χλιδάτες παραλίες κι όποιος πάει να με διώξει θα του λέω ότι οι παραλίες είναι για όλους.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Φεύγω την Παραςκευη Για 3 βδομάδες. Έξω απο τα Χανιά, Αγία Μαρινα, Κάτω Σταλος, πάω εκεί τα τελευταία 3 χρονια αφού έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα και όλα τα νησιά, έχω "κατασταλάξει" εδώ.

http://www.hotel-phaedra.com

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Φέτος έχει Μύκονο με ...σκηνή.
Κάτι ήξερα που σου έστειλα συμβουλές για camping.

Mε τη μ@λακία του δημοψηφίσματος και των capital controls, χάθηκε η όρεξή μου να πάω έστω και στο εξοχικό για κάποια τριήμερα.
Ομως , 23/8 θα φύγω για 2 βδομάδες .
Προορισμός πάλι η Σαιδόνα και τα περίχωρα Καρδαμύλης-Στούπας.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Κάτι ήξερα που σου έστειλα συμβουλές για camping.

Mε τη μ@λακία του δημοψηφίσματος και των capital controls, χάθηκε η όρεξή μου να πάω έστω και στο εξοχικό για κάποια τριήμερα.
Ομως , 23/8 θα φύγω για 2 βδομάδες .
Προορισμός πάλι η Σαιδόνα και τα περίχωρα Καρδαμύλης-Στούπας.
Ακυρον, με πρόλαβες...:laugh: Καλά να περάσεις :drinks:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
ΜΙΧΑ το νού σου!
Άσε τον ήπιε ο ΜΙΧΑ, ήδη κρύβεται...:lolsign::roflmao::lol: Είμαι μεγάλο πρόβλημα πίνω σαν νερόφιδα και δεν μεθάω. Μονο με το φαΐ σουρώνω, να φανταστείς βλέπω λαϊβ γκρουπάκια και τρώω ταυτόχρονα, και απο τη ηδονή τους φωνάζω "γεια στα χέρια σας!" :lolsign::lol:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
oχι
οχι
.-
για εκτη φορα σπιτι μου σπιτακι μου .....

Y

Yiannis_B

Guest
Εγώ θα πάρω τ' όχημα, και βλέπουμε.

8-)

A bowling wind is whistling in the night
My dog is growling in the dark
Something's pulling me outside
To ride around in circles
I know that you have got the time
Coz anything I want, you do
You'll take a ride through the strangers
Who don't understand how to feel
In the deathcar, we're alive

I'll let some air come in the window
Kind of wakes me up a little
I don't turn on the radio
Coz they play shit, like... You know
When your hand was down on my dick
It felt quite amazing
And now that, that is all over
All we've got is the silence
So come on mandolins, play

When I touched you
I felt that you still had your baby fat
And a little taste of baby's breath
Makes me forget about death
At your age you're still joking
It ain't time yet for the choking
So now we can own the movie and see each other truly
I want to ear some mandolins

Reaction score
30.455
Ήμανε δυο εβδομάδες στη Χαλκιδική....τα καλά του να έχεις σαλονικιά γυναίκα με εξοχικούλι εκεί...:acute:
Αλλιώς έτσι όπως είναι τα οικονομικά μου θα την έβγαζα στον εξωτικό... Γέρακα..:headbang:

Y

Yiannis_B

Guest
Υπάρχει και ο Nick. Η σκοτεινή μου πλευρά, πάει πάσο. 8-)

"Αυτό το παραμορφωτικό φίλτρο του Αυγούστου που όλα τα κάνει υπέροχα, δεν με έχει πιάσει. Από την άλλη κρίνω την ύπαρξή του, κοιτώντας τις ευχαριστημένες φάτσες, αλλά οι ευχαριστημένες φάτσες είναι πάντα ευχαριστημένες για κάποιο ακατανόητο σε μένα λόγο. Κοιτάζω πως περνάνε όλοι και δεν αντιλαμβάνομαι την ευχαρίστηση.

Κάθονται μόνοι τους στα σπίτια τους, άλλοι διαβάζουν, άλλοι βλέπουν ταινίες, άλλοι ακούνε μουσική. Αυτό δεν κάνουμε όλο τον χρόνο; Ε και; Κάποιοι βγαίνουν με τους φίλους τους. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ. ΟΧΙ. Δεν θέλω να βγω με τους φίλους μου. Πως γίνεται να θες αυτές τις ημέρες ειδικά, να βγεις με τους φίλους σου; Τους έχω βαρεθεί. Πέραν του ότι κανείς δεν είναι καλά, όλοι μέσα στη μιζέρια, να τους κάνεις τι; Να διασκεδάσεις πως ακριβώς; Τους βλέπεις κάθε μα κάθε μέρα. Μιλάτε στο τηλέφωνο, sms, facebook. Τα έχετε πει όλα, έχετε γελάσει με όλα. Πάλι με τους φίλους; Να περάσει πως το βράδυ στο πιο καυτό και από την κόλαση κωλόμπαρο του "cool" κέντρου; Να πιεις μόνο. Ε πίνω και σπίτι μου και πολύ καλύτερο αλκοόλ. Οι βλάχοι ένα Macallan δεν έχουν.

Άλλοι βγαίνουν με γνωστούς. Πωπω. Απόγνωση. Για να βγεις τέτοιο μήνα με γνωστούς, φωνάζεις απόγνωση. Οι γνωστοί είναι αυτά τα άτομα με τα οποία δεν μπορείτε να επιτύχετε τίποτα εκτός από μια μπύρα. Δεν έχετε πραγματικά κοινά και αλληλοεκτίμηση αλλιώς θα ήσασταν φίλοι. Είναι διασκεδαστικοί μόνο όταν πλήττεις αφόρητα. Δεν μπορείς πχ να πας διακοπές με γνωστούς.

Οι διακοπές είναι λεπτές ισορροπίες στα όρια της Τέχνης. Εκτός αν είσαι από αυτούς τους χυμαδιό τύπους που διψούν τόσο πολύ για κοινωνικοποίηση που θα πάνε διακοπές με τον οποιονδήποτε. Αυτό έχει ένα όνομα. Κενότητα.
Και διακοπές. Ποιος περνάει καλά στις διακοπές; Ειλικρινά. Βλέπεις μια το πανέμορφο κωλόνησο, δύο, τρεις και μετά όλα είναι ίδια. Ο καφές, τα μπαρ, οι άνθρωποι. Είναι ίδιοι. Μπορεί να μην είναι ίδιο το τοπίο απλά. Κι αν είναι και όμορφο τόσο το χειρότερο. Αν δεν είσαι σε νησί φρεσκοκαψουρεμένος και με το αμόρε σου, γάμησέ το το νησί. Δεν παλεύεται. Εκτός αν είσαι φοιτηταριό και νομίζεις ότι "πήγες κάπου" και "έκανες κάτι".

Το χειρότερο; Οι 30-με-τους-γονείς-μου. Εντάξει, δεν αφήνεις το σπίτι γιατί ανεργία και παίρνεις χαρτζιλίκια γιατί ανεργία. Μαζί σου. Αλλά καλύτερα να πεθάνεις μόνος σπίτι, παρά να τρέχεις σε χουριά με γονείς και σόγια. Τα σόγια τα αποφεύγεις στις γιορτές και τα πανηγύρια, μόνος σου θα πας να πέσεις στο στόμα του λύκου καλοκαιριάτικα; Αλλά εκεί αηδιάζω αισθητικά. Με την συνειδητή επιλογή λόγω της αποθέωσης του φολκλόρ. Έχω φίλες, 30 χρονών που πάνε στα χουριά για το χ, ψ, πανηγύρι. Α είναι πολύ γραφικά. Μια γνωστή μου παράταγε τον γκόμενό της, ενώ είχαν διαθέσιμο σπίτι, καλοκαιριάτικα για να πάει στο χουριό και στο πανηγύρι. "Τη σχέση που έχω με τον τόπο μου, δεν θα την καταλάβεις ποτέ" του είπε. Και δεν θέλουμε κιόλας. Gratz για το empowerment και που έκανες αυτό που γούσταρες, αλλά την αισθητική και πολιτισμική σχέση με το πανηγύρι... Δεν μπορώ και δεν θέλω... Δεν.

Και δηλαδή τι; Δεν υπάρχει φως; Πάντα υπάρχει. Έρωτας και σεξ και γ@μήσι και σεξ και έρωτας και σεξ και γ@μήσι και βρώμικο γ@μήσι και πιο βρώμικο και γρήγορο σεξ και βαριεστημένο σεξ και καυτό κυριολεκτικά σεξ και σεξ στο ντους και έρωτα και σεξ και έρωτα και έρωτα και έρωτα και έρωτα και έρωτα. Αν δεν έχεις αυτό... Τι να ζηλέψω...
Και για πες. Πως τα περνάτε;
# μιζέρια "

Nick Daskalopoulos

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa