Διακοπές 2012

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Διακοπές 2012

+ τηγανια
+ ελια

Reaction score
1.560
Καλαματα για 10 μερες και σε αλλο ενα νησι οπου ακομα το ψαχνουμε
Ειμαι μεταξυ αμοργο-αστυπαλαια-Ιος,εχουμε χρονο ακομα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Σεις που ειστε κοσμογυρισμενοι στα νησια μας(!), που ειναι καλυτερα για εν 4ημερο: Μηλο ή Ναξο*; επιλεγω αυτα τα νησια γιατι προσφερονται για να κανεις κανα χιλιομετρο, αλλα και γιατι σε ενα απο τα δυο θα συνεκδραμω μετα αλλου ζευγους οποτε μην μου θυμωσουν γιατι δεν περασαν καλα! Εγω (εμεις δηλ) θα συνεχισουμε στο αλλο αλλα και για Παρο Συρο! Χρονος: τελος Ιουνιου/αρχη Ιουλιου (τό'παμε αυτο!)

*κυκλοφορουν προσφορες 5ημερου στα 150€ το δικλινο μετα πρωινου (και στα δυο νησια)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.656
Αν και το καλοκαίρι είναι δύσκολο να φύγω απο τη δουλειά, θα προσπαθήσω τον Αύγουστο να πάω 9 ημέρες Λευκάδα-Ζάκυνθο-Κεφαλονιά.
Ιούνιο-Ιούλιο πηγαίνω κάποια Σαββατοκύριακα Τήλο.

Reaction score
1
Σεις που ειστε κοσμογυρισμενοι στα νησια μας(!), που ειναι καλυτερα για εν 4ημερο: Μηλο ή Ναξο*; επιλεγω αυτα τα νησια γιατι προσφερονται για να κανεις κανα χιλιομετρο, αλλα και γιατι σε ενα απο τα δυο θα συνεκδραμω μετα αλλου ζευγους οποτε μην μου θυμωσουν γιατι δεν περασαν καλα! Εγω (εμεις δηλ) θα συνεχισουμε στο αλλο αλλα και για Παρο Συρο! Χρονος: τελος Ιουνιου/αρχη Ιουλιου (τό'παμε αυτο!)

*κυκλοφορουν προσφορες 5ημερου στα 150€ το δικλινο μετα πρωινου (και στα δυο νησια)
Νάξο:)

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761

Φέτος δεν βλέπω να διακόπτω.
Αλλά καμιά βουτιά στον Χαμόδρακα μπορεί να ρίξω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

https://www.dropbox.com/gallery/13038839/1/Naxos?h=21c9db

Δεν συγκρινεται με κανενα αλλο κυκλαδονησι .....:102::109:

αμα ειναι να ερθεις πμ...:)
Τσεκαρω ημερομηνιες και δρομολογια - μαλλον κατα τις 25-30/6 μου βγαινει (θα προηγηθει Συρος, αλλο φιλαρακι εκει) αλλα εχουμε και τις κουφαλες τις εκλογες:)

Reaction score
1
Τσεκαρω ημερομηνιες και δρομολογια - μαλλον κατα τις 25-30/6 μου βγαινει (θα προηγηθει Συρος, αλλο φιλαρακι εκει) αλλα εχουμε και τις κουφαλες τις εκλογες:)
Εντάξει η Σύρος είναι αρχοντικό νησί,αλλά δεν έχει χιλιόμετρα να κάνεις που έγραψες ούτε ωραίες παράλιες.... ρίξε μια μάτια στις φώτο που έβαλα και θα καταλάβεις ;)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Εντάξει η Σύρος είναι αρχοντικό νησί,αλλά δεν έχει χιλιόμετρα να κάνεις που έγραψες ούτε ωραίες παράλιες.... ρίξε μια μάτια στις φώτο που έβαλα και θα καταλάβεις ;)

Συμφωνω βεβαια, αλλα αφου θα κατηφορισουμε που θα κατηφορισουμε να μην περασουμε απο εκει;

Reaction score
1
Όσα περισσότερα μπορέσεις να δεις τόσο καλύτερά

Reaction score
1.213

10ημερο στο Λουτρακι :116:

Μπανακια,μπριζολακια,θα ριξω και καμμια μπιλια .Γιατι η φτωχεια θελει καλοπεραση :116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead