- Reaction score
- 3.093
Έβρισε αυτούς που δεν εμβολιάστηκανΤώρα εσύ κάποιον έβρισες...![]()
Έβρισε αυτούς που δεν εμβολιάστηκανΤώρα εσύ κάποιον έβρισες...![]()
τα νερά και οι σεισμοί..... ακόμα θυμάμαι το 2003,ήμουν παραδίπλα (από την Λευκάδα) λίγο έξω από την Πρέβεζα,για πότε άδειασε το συγκρότημα......για μένα ήταν τελευταία μέρα,οπότε απλά έφυγα μερικές ώρες νωρίτερα.Εντάξει, τα νερά του Ιουνίου δεν παίζονται
Κάνατε κάνα δύο στάσεις να κρυώσει το αμάξι;Στο εξοχικό στη Νικιάνα. Ολόκληρα 9 χλμ. απ' το σπίτι
Τέτοια λέω στη γυναίκα μου αυγουστιάτικα και έτσι ξεκινάει ο καυγάςΓυρισαμε. Καλο χειμωνα σε ολες και ολους.
Να πεταχτείς στον Άγιο Παύλο! Δίπλα είναι.Όπως λέει το ρητό "σαν τη Χαλκιδική δεν έχει", αλλά και η Λίνδος θαυμάσια,..
View attachment 221667
View attachment 221668
+1000Προτιμώ παραλίες με λεπτό βοτσαλάκι παρά άμμο που κολλάει στα πόδια.
Στην παραλία Τσαμπίκα είμαστε τώρα. Δύο μέρες συνεχόμενα. Μου αρέσει πολύ. Σήμερα θα κάνουμε και watersports. Προσπαθώ να πείσω τον γιο μου να κάνουμε και parasailing.Επίσης αν γουστάρεις αμμουδιές, εννοείται Παναγιά Τσαμπίκα και Αγάθη
@daharis666 σβηστο τώρα και αν επαναληφθεί μπαν μέχρι ΜάιοΓυρισαμε. Καλο χειμωνα σε ολες και ολους.
Μυρίζει ακόμη στην περιοχή ή να κάνω ντου Ροβιές το ΣΚ?Κοχύλι, Λίμνη Εύβοιας
View attachment 221701
Να κάνεις. Να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε.....Μυρίζει ακόμη στην περιοχή ή να κάνω ντου Ροβιές το ΣΚ?