Διακοπτικοι ενισχυτες...

D

deleted user 10898

Guest
ναι ειμαστε κολητοι...
γενικα αρεσουν χωρις να συναρπαζουν....
αυτό που μου κανει εντυπωση ειναι τα διθυραμβικα σχολια για τον nad...
η τα σκασανε χοντρα η παιζει παπαδες...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
ναι ειμαστε κολητοι...
γενικα αρεσουν χωρις να συναρπαζουν....
Aν έγραφαν ότι "συναρπάζει" ενισχυτής που είναι μία σταλιά, δεν καίει ρεύμα, σου δίνει αρκετή ισχύ για το 80% των ηχείων της αγοράς και τον φτιάχνεις με 700 ευρώ ιδιοκατασκευή, καλύτερα να το έκλειναν το μαγαζί...

αυτό που μου κανει εντυπωση ειναι τα διθυραμβικα σχολια για τον nad...
η τα σκασανε χοντρα η παιζει παπαδες...
Άλλη ιστορία ο NAD.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Υπερβολές ο Kessler?! Ποτέ!!

Για εμένα είναι σαν τον Δανίκα στους κριτικούς κινηματογράφου...
Θα γελάσεις (ή θα νευριάσεις) με αυτά που γράφει, αλλά επί της ουσίας (δηλ. επί της ταινίας) θα συμφωνήσεις μαζί του..

D

deleted user 10898

Guest
Υπερβολές ο Kessler?! Ποτέ!!

Για εμένα είναι σαν τον Δανίκα στους κριτικούς κινηματογράφου...
Θα γελάσεις (ή θα νευριάσεις) με αυτά που γράφει, αλλά επί της ουσίας (δηλ. επί της ταινίας) θα συμφωνήσεις μαζί του..
συμφωνω απολυτα...με τον Δανικα...
αλλα ρε παιδακι μου ο κεσλερ...
εγραφε διθυραμβους για τα sonus faber elipsa auditor... τοτε παλια που εψαχνα για ηχεια βασης δηλαδηηη... καλα που στην σονους ειναι καλα παιδια και τα ακουσα πολλη ωρα με την ησυχια μου... να χ...σω τον κεσλερ.... πηρα κεφ...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Κάτι ακόμα...
Ένας διάφανος/ουδέτερος/αναλυτικός/όπως-θες-πες-το ενισχυτής όπως ο Hypex δεν μπορεί να "συναρπάσει" από μόνος του. Πετάει το μπαλάκι στο υπόλοιπο σύστημά σου κι ο Θεός βοηθός, που λένε...

Το σίγουρο είναι ότι δεν κάνει σε όσους ψάχνουν (τουλάχιστον από τον τελικό) "χρώμα" ή "άποψη" ή "ζεστασιά" στον ήχο τους.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Κάτι ακόμα...
Ένας διάφανος/ουδέτερος/αναλυτικός/όπως-θες-πες-το ενισχυτής όπως ο Hypex δεν μπορεί να "συναρπάσει" από μόνος του. Πετάει το μπαλάκι στο υπόλοιπο σύστημά σου κι ο Θεός βοηθός, που λένε...

Το σίγουρο είναι ότι δεν κάνει σε όσους ψάχνουν (τουλάχιστον από τον τελικό) "χρώμα" ή "άποψη" ή "ζεστασιά" στον ήχο τους.
Aααα,δλδ είναι ότι πρέπει για καλωδιάδες.:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos