Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά της ON-TELECOMS

Reaction score
1.988
Πολύ καλημέρα σας!
Μου ήρθε με e-mail αυτή η διαμαρτυρία-καταγγελία για την ON-TELECOMS. Την παραθέτω αυτούσια μιας και είναι ενυπόγραφη. Αν πρέπει να μεταφερθεί σε αλλή κατηγορία ας μεταφερθεί.

:happy_4: :happy_4:

Attachments

Reaction score
14
Πολύ καλά εκανες και την έβαλες να την διαβάσουμε όλοι αλλά για το ορθό μεταφερεται στο "Satellite, Terrestrial & Internet Streaming"

Reaction score
3
Απάντηση: Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά της ON-TELECOMS

Αυτήν την ιστορία με τις τηλεφωνικές αιτήσεις και τα έγγραφα τα οποία δεν είναι υπογεγραμμένα, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο ισχύουν μου είναι τελείως ακατάληπτη. Αν δεν κάνω λάθος η υπογραφή είναι ακόμα ο μοναδικός νομικά κατοχυρωμένος τρόπος πιστοποίησης της αποδοχής μιας σύμβασης και οποιαδήποτε άλλη βλακεία της μορφής «μαγνητοφωνημένη συνομιλία» και παρόμοιες π@π@ριές έχουν τόση αξία όση και η προσωπική, πρωινή παραγωγή μου στο βάθος της Hestras μου.
Έχω προσωπική αντίστοιχη εμπειρία με την HOL, έναν χρόνο πριν, οι οποίοι μου υποσχέθηκαν ΤΣΑΜΠΑ αστικά και υπεραστικά τηλεφωνήματα για 6 (έξη) μήνες (προωθητική ενέργεια τάχα μου) και πως εντός του επόμενου μήνα θα λάμβανα τα σχετικά έγγραφα να τα διαβάσω και να ΥΠΟΓΡΑΨΩ!
Όμως το μόνο το οποίο έλαβα ήταν κάποια διαφημιστικά έγγραφα και ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. Μου έκαναν προεπιλογή φορέα εντός δύο(2) ημερών και άρχιζαν να με χρεώνουν, αν και άλλα μου είχαν υποσχεθεί. Και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.

Ήθελα να ήξερα για ποιο λόγο το ΥΠ.ΑΝ. κάνει τόσο κόπο για την καθιέρωση της ψηφιακής υπογραφής, εδώ στο Ελλαδιστάν υπάρχει η παραδοσιακή πλαστογραφία και το πατροπαράδοτο λάδωμα.

Reaction score
6
Αντί να χαίρεται που τον ενεργοποίησαν σε λιγότερο από ένα μήνα, φωνάζει κιόλας.... ρε που φτάσαμε....!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χωρίς πλάκα τώρα, πολύ καλά κάνατε και βάλατε την διαμαρτυρία, ώστε να είναι όλοι πιο προσεκτικοί στις "πληροφοριακές" ερωτήσεις με την εν λόγω εταιρεία....

Είμαι περίεργος πάντως να δω και την γνώμη της άλλης πλευράς, αν και δεν νομίζω ότι θα προβούν σε κάποιο σχολιασμό - ανακοίνωση...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Πονεμένες ιστορίες με εναλλακτικούς παρόχους (περισσότερους του ενός) έχω να πω κι εγώ, αλλά μάλλον θα γίνω βαρετή, μια και θα είναι εκ των προτέρων γνωστές.

Τελικά στον ΟΤΕ μάλλον μπράβο έπρεπε να πει η ΕΕΤΤ για το γεγονός ότι φέρνει προσκόμματα στους ΕΠ... φανταστείτε να δούλευαν κι όπως ήθελαν, πόσους θα έβαζαν στο χέρι τα τυχάρπαστα λαμόγια...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λάθος της υπαλλήλου που είναι πιεσμένη να πιάσει τον στόχο των πωλήσεων...

Ίσως μάλιστα να μην ήταν καν από την ίδια την ΟΝ αλλά κάποια εταιρία telemarketing όπου αυτοί οι τύποι έχουν την λογική "το προχωράμε ακόμα και αν ο πελάτης είναι διστακτικός"...

Η ΟΝ πήρε το αίτημα και το προχώρησε...

Τα ίδια και χειρότερα έκαναν και άλλες εταιρίες με την προεπιλογή παλιότερα...

Βέβαια η ΟΝ τώρα πρέπει να πληρώσει μια καλή αποζημίωση για να μάθει να τα χειρίζεται καλύτερα αυτά τα θέματα...

Reaction score
3
Το ερώτημα όμως παραμένει:
Πως κινείται ο μηχανισμός χωρίς υπογεγραμμένη αίτηση ή χωρίς κάποιον άλλο τρόπο αποδοχής της όλης διαδικασίας;
Αν συνεχίσει αυτή η διαδικασία τότε η κάθε εταιρία θα με χρεώνει ότι θέλει όποτε και όπως το θέλει, ανεξάρτητα εάν εγώ το έχω ζητήσει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά της ON-TELECOMS

Η λέξη ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ λέει κάτι?
ΠΟΛΛΑ.................τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα οι εναλλακτικοί με παίρνουν τηλέφωνο για προεπιλογή και κάτι τέτοιες μ@λ@κίες :mad_2: ............και εκεί που πάνε να μου εξηγήσουν τα πακέτα τους τους κλείνω το τηλέφωνο στα μούτρα..........και μια φορά ένας αγενέστατος ξαναπαίρνει και τότε του λέω "φίλε για να σου κλείσω το τηλέφωνο θα πεί πώς δεν ενδιαφέρομαι"................και πριν προλάβει ν' απαντήσει του ξανακλείνω το τηλέφωνο.........η συγκεκριμμένη εταιρία(Altec) στην κυριολεξία μου τα 'χει πρήξει...........θα 'θελα να 'ξερα πως βρίσκουν τα τηλέφωνα...........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:..............μια χαρά είναι ο Οτέ με τη χαρτούρα του.......... :crazy_1:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.804
Το ερώτημα όμως παραμένει:
Πως κινείται ο μηχανισμός χωρίς υπογεγραμμένη αίτηση ή χωρίς κάποιον άλλο τρόπο αποδοχής της όλης διαδικασίας;
Αν συνεχίσει αυτή η διαδικασία τότε η κάθε εταιρία θα με χρεώνει ότι θέλει όποτε και όπως το θέλει, ανεξάρτητα εάν εγώ το έχω ζητήσει.
Εδώ εκδίδουν πιστωτικές κάρτες με τηλεφωνική συναίνεση και όχι μόνο...
Πρόσφατα ήρθε στον πεθερό μου να πληρώσει λογαριασμό για πιστωτική κάρτα που δεν είχε ποτέ! Όμως τα στοιχεία έδειχναν το όνομά του!
Είχαν λοιπόν εκδώσει την κάρτα χωρίς να τον ρωτήσουν και την έστειλαν ταχυδρομικά με ...απλή αποστολή!!! Ούτε καν συστημένη!!! Η κάρτα δεν έφτασε ποτέ στον παραλήπτη. Κάποιος επιτήδειος την ανακάλυψε πριν φτάσει στον προορισμό της και τη χρησιμοποίησε για τα ψώνια του.
Η τράπεζα δικαιολόγησε τη μέθοδό της λέγοντας ότι το κάνει μόνο στους καλούς πελάτες. Ωραίο δώρο τους κάνει...
Φυσικά δεν πήραν δραχμή...ευρώ εννοούσα...και δεν είχαμε περαιτέρω εξελίξεις γιατί ο πεθερός μου είναι φιλήσυχος και ηλικιωμένος για να μπλέξει με δικαστήρια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.804
Re: Απάντηση: Re: Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά της ON-TELECOMS

θα 'θελα να 'ξερα πως βρίσκουν τα τηλέφωνα...........
Hint: Όταν ελέγχετε την κάλυψη DSL στην περιοχή σας μέσω των online wizards των εταιρειών παροχής internet και βάλετε τον αριθμό σας, το πιο πιθανό είναι ότι μπαίνει σε μια βάση δεδομένων "υποψηφίων πελατών" που έδειξαν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες.
Είναι λογικό αυτοί που ψάχνονται για εναλλακτικούς στα sites, να είναι οι πελάτες που θα "ψηθούν" πιο εύκολα με λίγη επιπλέον τηλεφωνική προσπάθεια...
Πριν μερικούς μήνες έβαλα στον "οδηγό κάλυψης" μεγάλου provider απόρρητο νούμερο που δεν υπάρχει στους καταλόγους του ΟΤΕ. Την άλλη μέρα κιόλας χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν μια ευγενέστατη κοπέλα που μου αράδιασε τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει η εταιρεία της. Όταν τη ρώτησα που βρήκε το νούμερο, μου είπε ότι δεν ξέρει και ότι απλά καλεί τα τηλέφωνα της λίστας που της δίνεται...

Reaction score
3
Αν δεν θέλετε να σας παίρνουν οι διάφοροι τηλέφωνο και να σας "πρήζουν", κάντε αυτή την αίτηση στην "Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων"

http://www.dpa.gr/article_13.htm
Προκειμένου να μην περιλαμβάνεστε σε αρχεία, τα οποία έχουν ως σκοπό την προώθηση προμήθειας αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών εξ΄αποστάσεως, μπορείτε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στην υπηρεσία μας την παρακάτω αίτηση (άρθρο 13 του Ν.2472/97) :

Αίτηση

Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας των σχετικών αρχείων έχουν την υποχρέωση να συμβουλεύονται πριν από κάθε επεξεργασία το εν λόγω μητρώο και να διαγράφουν από το αρχείο τους τα ανωτέρω πρόσωπα.

Αν παρά ταύτα συνεχίσουν την ανεπιθύμητη προώθηση των προϊόντων τους και των υπηρεσιών υπόκεινται, κατόπιν σχετικής καταγγελίας των προσώπων που ενοχλούνται και περιλαμβάνονται στο πιο πάνω μητρώο, σε κυρώσεις που μπορεί να επιβάλει η Αρχή.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά της ON-TELECOMS

Hint: Όταν ελέγχετε την κάλυψη DSL στην περιοχή σας μέσω των online wizards των εταιρειών παροχής internet και βάλετε τον αριθμό σας, το πιο πιθανό είναι ότι μπαίνει σε μια βάση δεδομένων "υποψηφίων πελατών" που έδειξαν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες.
Είναι λογικό αυτοί που ψάχνονται για εναλλακτικούς στα sites, να είναι οι πελάτες που θα "ψηθούν" πιο εύκολα με λίγη επιπλέον τηλεφωνική προσπάθεια...
Πριν μερικούς μήνες έβαλα στον "οδηγό κάλυψης" μεγάλου provider απόρρητο νούμερο που δεν υπάρχει στους καταλόγους του ΟΤΕ. Την άλλη μέρα κιόλας χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν μια ευγενέστατη κοπέλα που μου αράδιασε τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει η εταιρεία της. Όταν τη ρώτησα που βρήκε το νούμερο, μου είπε ότι δεν ξέρει και ότι απλά καλεί τα τηλέφωνα της λίστας που της δίνεται...
Και το δικό μου νούμερο στη δουλειά απόρρητο είναι........wall_1 wall_1 wall_1 wall_1 wall_1..............και με παίρνουν συνέχεια οι άτιμοι.......στου σπιτιού που δεν είναι απόρρητο δεν με παίρνει κανένας...........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:......και τα 2 νούμερα τα βάζω στον wizard διάφορων εταιριών.........αλλά τώρα τελευταία βάζω τηλέφωνα φίλων που τυγχάνει να είναι στο ίδιο κέντρο ώστε να πρίζουν αυτούς............:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.804
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά της ON-TELECOMS

αλλά τώρα τελευταία βάζω τηλέφωνα φίλων που τυγχάνει να είναι στο ίδιο κέντρο ώστε να πρίζουν αυτούς............:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:
Όμως μπορεί και οι φίλοι σου να βάζουν το δικό σου και τελικά έχουν πληκτρολογηθεί τα ίδια νούμερα από διαφορετικούς ανθρώπους.:happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά της ON-TELECOMS

Όμως μπορεί και οι φίλοι σου να βάζουν το δικό σου και τελικά έχουν πληκτρολογηθεί τα ίδια νούμερα από διαφορετικούς ανθρώπους.:happy_8:
Λες ε? :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
173
Απάντηση: Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά της ON-TELECOMS

Μια ιδια περιπτωση ειχα τα Χριστουγεννα του 2006 με την tellas.
Μαλιστα ετσειλε και λογαριασμο στο ονομα της γυναικας μου(το νουμερο ειναι στο δικο μου ονομα):happy_5:
Κατα το Μαρτη κι ενω καθε μηνα ερχοταν ο ιδιος λογαριασμος και ειχαμε μιλησει μαζι τους καμμια 20αρια φορες,πηγαμε απο τα γραφεια τους κι εγινε της μουρλης!
Ζητησαν 1000 συγνωμη ο δε σεκιουριτας που στεκοταν ακριβως πισω μου ειχε σκασει στα γελια με ολα αυτα τα κουλα που ακουγε.
Τι να πει κανεις;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo