Διαμαρτυρία

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
107
Reaction score
36
Ενημερώθηκα με private message (γιατί private? Για να μην εκτεθεί ποιος ακριβώς; ) ότι δεν πρόκειται να μου επιτραπεί στο εξής η δημοσίευση αγγελιών. Όταν ζήτησα διευκρινίσεις σχετικά με το ποιον κανονισμό παραβίασα, η αιτιολογία του αποκλεισμού μου ήταν ότι "δραστηριοποιούμαι πάρα πολύ στις αγγελίες έναντι των άλλων κατηγοριών".

Σύμφωνα με τον κανονισμό των αγγελιών, "η Διαχειριστική και η Συντονιστική Ομάδα του AVSite έχει την δυνατότητα να ελέγχει το ποσοστό συμμετοχής των χρηστών σε μηνύματα ανά κατηγορία. Στους χρήστες οι οποίοι κάνουν κατάχρηση του δικαιώματος ανάρτησης αγγελιών, θα γίνεται αρχικά επισήμανση με pm και εφόσον δεν υπάρχει συμμόρφωση, ο λογαριασμός τους θα υπόκειται σε κυρώσεις, σύμφωνα με τον ισχύοντα πίνακα infractions".

Ο διαχειριστής αποφάσισε προφανώς ότι καταχρώμαι το δικαίωμα ανάρτησης αγγελιών επειδή "δραστηριοποιούμαι πάρα πολύ" και επέβαλε κυρώσεις, όπως με ενημέρωσε. Χωρίς προειδοποίηση, άρα αντίθετα με το γράμμα του κανονισμού, που κατά τα άλλα τηρείται αυστηρά...

Όσον αφορά την ουσία του ζητήματος και επειδή ελπίζω ότι έχω τουλάχιστο δικαίωμα να εκφράσω τις αντιρρήσεις μου, δεν γνωρίζω το μέτρο βάσει του οποίου προκύπτει το "πάρα πολύ" της δραστηριότητάς μου. "Πάρα πολύ" σε σχέση με τι και με ποιους;

Δεν μπορώ επίσης να μη σχολιάσω εκείνο το "αποφασίστηκε να εφαρμόζεται πιστά ο κανονισμός". Δηλαδή πριν "αποφασιστεί", γίνονταν εξαιρέσεις; Πότε και για ποιους;

Γνωρίζω όμως ότι η αγενής συμπεριφορά κάποιων απέναντι και σε μένα και σε τρίτους (επιθετικό παζάρεμα μηχανημάτων προς πώληση και μετά εξαφάνιση) συνεχίζεται, χωρίς η διαχείριση να δείξει ιδιαίτερο ζήλο. Ίσως η αυστηρή τήρηση του κανονισμού να μην είναι και τόσο αυστηρή για κάποιους που είναι πιθανό να αγοράζουν κοψοχρονιά μηχανήματα π.χ. στην Αθήνα και να τα μοσχοπουλούν στην επαρχία.

Δια ταύτα: Επειδή θεωρώ τη στάση του διαχειριστή αυθαίρετη και μεροληπτική και επειδή προσωπικά ούτε έχω θίξει κανένα ούτε χρωστάω χάρες σε κανένα, αποσύρρω όλες τις ανοιχτές αγγελίες μου και δεν προτίθεμαι στο μέλλον να δημοσιεύσω καμία στο avsite.

Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε σε κάποιους το "πάρα πολύ" της δραστηριότητάς μου και καλές αγοραπωλησίες σε όσους δραστηριοποιούνται... "όχι πάρα πολύ".
 

Μηνύματα
470
Reaction score
513
Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στα προσωπικά μηνύματα μεταξύ σας όμως θεωρώ ήδη και χωρίς κανέναν ενδοιασμό λανθασμένη τη συμπεριφορά απέναντι στο μέλος καθώς μια απλή επίσκεψη στη σελίδα του δείχνει αφενός ότι δεν δραστηριοποιείται στις αγγελίες έναντι άλλων κατηγοριών με εκτός ορίων δυσαναλογία, αφετέρου έχει χαρίσει πολλάκις πράγματα και αυτό τον τιμά. Πέραν τούτων, μπορεί κανείς να ελέγξει το χρονικό διάστημα που οποιοσδήποτε αποτελεί εγγεγραμμένο μέλος. Στο διάστημα αυτό ο καθένας έχει δικαίωμα να παρακολουθεί και να μαθαίνει δίχως να ενεργεί άμεσα σε κάποια δημοσίευση, ωστόσο το εν λόγω μέλος έχει συν τοις άλλοις συμμετάσχει και σε αρκετές συζητήσεις, ενώ έχει δημιουργήσει και καινούριες. Μπορώ άνετα να σκεφτώ απροκάλυπτους "επαγγελματίες" στο φόρουμ, όπως φαντάζομαι όλοι, στους οποίους δεν έχει γίνει καν σύσταση - δεν υιοθετώ την άποψη, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει πλουραλισμός στις επιλογές των μεταχειρισμένων, εγώ προσωπικά έτσι έφτιαξα το σύστημά μου περνώντας από πολλά ενδιάμεσα και ευχαριστώ το site και τα μέλη του γι'αυτό.
Καλημέρα.
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.230
Reaction score
27.825
Άλλος ένας παραπονούμενος για τις αγγελίες.

Αγαπητέ gdmn1873 το pm που έλαβες, το έχουν λάβει πολλά μέλη και οι διαμαρτυρίες ήταν ελάχιστες.
Οι πιο πολλές απ΄αυτές μέσω pm. Και απάντησα σε όλες.
Δεν γίνεται με pm γιατί κρυβόμαστε από κάτι.

Το να ανοίγεις θέμα για να διαμαρτυρηθείς για τις αγγελίες είναι κάπως.
Εσύ κι ο artvoice αυτό κάνατε, λες και το σημαντικότερο μέρος του φόρουμ είναι αποκλειστικά οι αγγελίες.

Λοιπόν ναι, πιο πριν γινόταν εξαιρέσεις και υπήρχε μεγάλη ελαστικότητα στην διαχείριση των αγγελιών.
Με δική μου προτροπή να γίνει τόσο ελαστικός.

Μετά όμως ήρθε η κατάχρηση σε απίστευτο βαθμό κι έτσι αποφασίστηκε εκ νέου να αλλάξει η πολιτική της διαχείρισης στις αγγελίες.
Μην κοιτάμε το τι γινόταν πριν, αλλά τι θα γίνεται από εδώ και στο εξής.

Το να σου κάνει κάποιος παζάρια δεν είναι επιθετική συμπεριφορά.
Δεν θα κάνω εγώ τον αστυνόμο στου καθενός την αγγελία επειδή κάποιος κάνει παζάρια.

Το να θεωρείς την στάση μου μεροληπτική είναι δικαίωμά σου, δεν έχω κάτι μαζί σου, απλά βλέποντας 3 σελίδες μόνο αγγελίες σε βάζω στην λίστα των αποκλεισμένων, όπως και τους άλλους.

Το να λες με τη μορφή απειλής ότι δεν θα ξαναβάλεις αγγελία στο avsite, δεν θα μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας.

Και να ξανατονίσω ότι ο αποκλεισμός από τις αγγελίες ΔΕΝ είναι μπαν.
Η συμμετοχή σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες επιτρέπεται.
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.230
Reaction score
27.825
Μπορώ άνετα να σκεφτώ απροκάλυπτους "επαγγελματίες" στο φόρουμ, όπως φαντάζομαι όλοι, στους οποίους δεν έχει γίνει καν σύσταση - ..................
Θα ήθελα να μου τους πεις έστω με pm διότι οι "επαγγελματίες" έχουν αποκλειστεί από τις 11 Μαΐου και μετά.
Αν μου ξεφεύγει κάποιος θα ήθελα να ενημερώνομαι.
 


Μηνύματα
107
Reaction score
36
Το να λες με τη μορφή απειλής ότι δεν θα ξαναβάλεις αγγελία στο avsite, δεν θα μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας.
Το να λέω ότι αποσύρρω τις αγγελίες μου και δεν πρόκειται να βάλω νέες δεν είναι απειλή, κ. Μελίδη, είναι δικαίωμά μου. Επίσης, δεν θεωρώ ότι θα χάσει κανείς τον ύπνο του. Αντιθέτως, εδώ κυκλοφορούν πάρα πολλοί ξύπνιοι, όπως δείχνει αυτό που ο ίδιος γράψατε:

Λοιπόν ναι, πιο πριν γινόταν εξαιρέσεις και υπήρχε μεγάλη ελαστικότητα στην διαχείριση των αγγελιών.
Με δική μου προτροπή να γίνει τόσο ελαστικός. Μετά όμως ήρθε η κατάχρηση σε απίστευτο βαθμό κι έτσι αποφασίστηκε εκ νέου να αλλάξει η πολιτική της διαχείρισης στις αγγελίες.
Δικαίωμα του avsite να έχει όποια πολιτική θέλει και να την τροποποιεί όποτε θέλει. Δικαίωμα και υποχρέωση της ΣΔΟ είναι να την εφαρμόζει ισόρροπα και δίκαια, ειδικά όπου υπάρχουν δημιουργικές ασάφειες και επομένως τα όρια τίθενται κατά την κρίση των διαχειριστών, όπως τι είναι "υπερβολική δραστηριότητα στις αγγελίες" σε αντιδιαστολή υποθέτω με την "δραστηριότητα συνήθους εντάσεως" κλπ.

Δικαίωμά μου όμως κι εμένα να κρίνω τους κρίνοντες όταν θεωρώ ότι αδικούμαι και να διαμαρτύρομαι δημοσίως. Δε θεωρώ ότι αυτό είναι "κάπως", το "κάπως" θα ήταν να κάνω το κορόιδο με κουτοπόνηρο υπολογισμό. Είναι επίσης δικαίωμά μου να απέχω στο εξής από τις αγγελίες, εφόσον κρίνω ότι έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα έλλειψης αλληλοσεβασμού, έστω και αν η κύρια ευθύνη γι' αυτό δεν βαρύνει τη ΣΔΟ του avsite.

Το να σου κάνει κάποιος παζάρια δεν είναι επιθετική συμπεριφορά.
Δε μίλησα για επιθετική συμπεριφορά, ούτε απλώς για παζάρια. Μίλησα για αγενή συμπεριφορά και ξεκαθάρισα σαφέστατα τη μορφή και το περιεχόμενό της: Επιθετικό (= πιεστικό) παζάρι και μετά ο δήθεν "θερμά ενδιαφερόμενος" εξαφανίζεται. Απ' αυτό, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Σε ότι αφορά εμένα, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ και αυτό να συνεχίζεται για μήνες και η πολιτική αγγελιών να γράφει "δεν είμαστε site δημοπρασιών" και να χρησιμοποιούνται κάποιοι (μεταξύ τους και εγώ) ως εξιλαστήρια θύματα για να αποδειχτεί ότι.. το avsite δεν είναι δημοπρατήριο.

Σε ότι αφορά το ζήτημα της μεροληψίας που έθιξα, αρκεί να ξοδέψει κανείς μισή ώρα στις αγγελίες για να διαπιστώσει αν είναι βάσιμες οι υποψίες μου ή όχι. Δεν είναι δική μου δουλειά να κάνω έλεγχο, όμως είναι και παραείναι δική μου δουλειά να μην ανέχομαι έμπρακτη μομφή σε βάρος μου για καμώματα άλλων, που παραμένουν προφανώς και προκλητικά ασύδοτοι.
 
Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα έγραψες όλα αυτά. Για να πεις τον πόνο σου ή για να αφήσεις υπονοούμενα για μυστικές συμφωνίες του AVSite με πωλητές;

Να ξέρεις ότι ο συντονισμός της κατηγορίας των αγγελιών είναι με διαφορά ο πιο απαιτητικός και ο Μιχάλης δεν φταίει σε τίποτα να ασχολείται με κάθε περίπτωση χωριστά.

Οι αγγελίες, ενώ ξεκίνησαν για διευκόλυνση των μελών, μετατράπηκαν σε χώρο δραστηριότητας εμπορικών συναλλαγών. Και σε κάθε στραβή μας ζητείται να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.

Μπορείς να νιώθεις όσο αδικημένος θέλεις, αλλά τις μπηχτές δεν τις ανεχόμαστε, για να χρησιμοποιήσω το λεξιλόγιό σου.
 

Μηνύματα
107
Reaction score
36
Νομίζω ότι υπήρξα αρκετά σαφής και ξεκάθαρος για όσους θέλουν να καταλάβουν. Δε θέλω όμως να αφήσω αναπάντητα κάποια ερωτήματα, οπότε απαντώ στον xfader.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα έγραψες όλα αυτά. Για να πεις τον πόνο σου ή για να αφήσεις υπονοούμενα για μυστικές συμφωνίες του AVSite με πωλητές;
Για να διαμαρτυρηθώ, επειδή θεωρώ την απαγόρευση δημοσιεύσεων σε βάρος μου αυθαίρετη και άδικη και την αιτιολόγησή της αόριστη και επομένως προσβλητική. Επίσης, όπως ήδη έγραψα (κι απάντηση δεν πήρα) θεωρώ πως έγινε κατά παράβαση του κανονισμού των αγγελιών, διότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση προς εμένα με pm, πριν την απαγόρευση, όπως ο κανονισμός προβλέπει.

Η διαμαρτυρία μου δεν αποσκοπούσε στο "να πω τον πόνο μου", αλλά στη δημοσιοποίηση ενός παραπόνου και στο ΔΗΜΟΣΙΟ ξεκαθάρισμα της θέσης μου.

Να με συμπαθείς xfader, αλλά η υποβάθμιση της πρόθεσής μου - ενώ την έχω εξηγήσει αρκετές φορές - στο "να πω τον πόνο μου ή να αφήσω μπηχτές" μου φαίνεται απόπειρα υποτίμησής μου. Δεν είναι η πρώτη από χθες το μεσημέρι και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί.

...ο Μιχάλης δεν φταίει σε τίποτα να ασχολείται με κάθε περίπτωση χωριστά.
Μα όταν γίνεται απαγόρευση δημοσίευσης, αλλά και όταν ΔΕΝ γίνεται απαγόρευση δημοσίευσης εκεί που ίσως θα 'πρεπε,
κάποιος διαχειριστής αποφασίζει για κάθε περίπτωση ξεχωριστά! Και δε βλέπω τι άλλο θα ήταν δυνατό να γίνει.

Σαφώς δεν φταίει ο Μιχάλης ή το ένα ή το άλλο μέλος της ΣΔΟ για το κλίμα στις αγγελίες, όπως ξεκαθάρισα ήδη:

...εφόσον κρίνω ότι έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα έλλειψης αλληλοσεβασμού, έστω και αν η κύρια ευθύνη γι' αυτό δεν βαρύνει τη ΣΔΟ του avsite.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται η δημόσια κριτική σε όποιον έχει αναλάβει κάποια ιδιαίτερη αρμοδιότητα από κάποιον που θεωρεί ότι θίγεται!

Μπορείς να νιώθεις όσο αδικημένος θέλεις, αλλά τις μπηχτές δεν τις ανεχόμαστε, για να χρησιμοποιήσω το λεξιλόγιό σου.
Σε όσα έγραψα, διαχωρίζω σαφώς αυτό που ΓΝΩΡΙΖΩ από αυτό που ΝΟΜΙΖΩ με βάση όσα ΠΑΡΑΤΗΡΩ, οπότε ποια υπονοούμενα; Αφήνω υπονοούμενα επειδή δε βγάζω nickname στον αέρα, όπως κακώς έγινε (όχι από μένα) για άλλο μέλος του avsite που διατύπωσε παρόμοια παράπονα με μένα; Κι αυτό δεν το γνώριζα καν, όπως δε γνωρίζω ούτε τον ίδιο, μέχρι που το διάβασα εδώ, σε μια απάντηση προς εμένα!

Μια που μιλάμε για υπονοούμενα, xfader, ελπίζω η παραπάνω φράση σου να μη σημαίνει "μπορείς να νιώθεις όσο αδικημένος θέλεις, αρκεί να το βουλώσεις και να μην το κάνεις θέμα δημοσίως". Αν απαγορεύεται να έχω γνώμη με βάση αυτά που βλέπω, αν απογορεύεται να τη διατυπώνω δημόσια, επειδή θεωρείται μπηχτή, ε τότε ας ξεκαθαριστεί δημοσίως τι επιτρέπεται να θίγει κανείς και τι όχι! Ειδικά όταν αυτός που δημοσιοποιεί ένα παράπονο έχει ήδη θιγεί. Κι αυτό δεν είναι καθόλου "μπηχτή", νομίζω πως είναι μια λογική απαίτηση θέσπισης και τήρησης κανόνων, ίδιων για όλους.

Αφού έγινε αναφορά μέχρι και στο λεξιλόγιό μου, λες και βρίζω, η ΕΥΘΙΞΙΑ είναι για μένα κάτι παραπάνω από μια λέξη. Η αποχή μου από τη δημοσίευση αγγελιών στο εξής έχει ως κίνητρο την ευθιξία και τίποτε άλλο. Ούτε πρόθεση απειλής, ούτε εκβιασμός/παζάρι για άρση κάποιου μέτρου σε βάρος μου, ούτε πρόθεση σπίλωσης κανενός, ούτε τίποτα.

Ε τι στο καλό, δεν χρειάζεται έγκριση για να ΜΗΝ κάνω κάτι στο avsite!
 
Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.971
Reaction score
20.486
Σωστά. Δεν χρειάζεσαι έγκριση για να μην κάνεις κάτι στο AVsite.

Όμως, χρειάζεσαι έγκριση για να κάνεις κάτι. Να στο εξηγήσω: Η συμμετοχή στο AVSite δεν είναι υποχρέωση κανενός, είναι δικαίωμα για όλους. Επιλέγει ο καθένας εάν θα το εξασκήσει ή όχι. Εάν επιλέξει να μην το εξασκήσει, καλώς. Εάν επιλέξει να το εξασκήσει, εξίσου καλώς, αλλά θα το κάνει όπως ορίζουν οι κανονισμοί λειτουργίας του AVSite και οι κατά καιρούς αποφάσεις της συντονιστικής/διαχειριστικής ομάδας. Είτε σου αρέσει είτε όχι, έτσι έχουν τα πράγματα.

Όποιου του αρέσει, "μένει" στο forum, συμμετέχει σε όσες κατηγορίες μπορεί και έχει γνώσεις ή/και θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του (= από τα 29 θέματα που δημιουργεί τα 19 να ΜΗΝ είναι αγγελίες). Όποιου δεν του αρέσει, τη βόλτα του - δεν κρατάμε κακία σε κανέναν.

Τώρα, εάν διέφυγε της προσοχής του Μιχάλη ότι έπρεπε να σου στείλει προειδοποιητικό pm και δεν το έκανε κι αποφάσισες να κάνεις τόσο μεγάλο θέμα, ε, ΟΚ, νομίζω ότι κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
Αφού έγινε αναφορά μέχρι και στο λεξιλόγιό μου, λες και βρίζω, η ΕΥΘΙΞΙΑ είναι για μένα κάτι παραπάνω από μια λέξη. Η αποχή μου από τη δημοσίευση αγγελιών στο εξής έχει ως κίνητρο την ευθιξία και τίποτε άλλο. Ούτε πρόθεση απειλής, ούτε εκβιασμός/παζάρι για άρση κάποιου μέτρου σε βάρος μου, ούτε πρόθεση σπίλωσης κανενός, ούτε τίποτα.
Κρατάω την τελευταία σου παράγραφο και το τελειώνουμε.
 

Μηνύματα
107
Reaction score
36
wizzy, δεκτά ΟΛΑ όσα λες. Ελπίζω να είναι εξίσου κατανοητό ότι δεν διεκδίκησα να κάνω κάτι ΠΑΡΑ ή ΕΝΑΝΤΙΑ στον κανονισμό - δηλαδή το "δικαίωμα" στην αυθαιρεσία - αλλά να πω τη γνώμη μου, ΔΗΜΟΣΙΑ, για τον τρόπο που ο κανονισμός εφαρμόστηκε σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, για μένα. Νομίζω ότι έχω αυτό το δικαίωμα.

Τώρα, εάν διέφυγε της προσοχής του Μιχάλη ότι έπρεπε να σου στείλει προειδοποιητικό pm και δεν το έκανε κι αποφάσισες να κάνεις τόσο μεγάλο θέμα, ε, ΟΚ, νομίζω ότι κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος.
Αν πρόκειται απλώς για μια αβλεψία, πράγμα που το δέχομαι ως πιθανό, για μένα είναι απολύτως συγχωρητέα - απλώς θα προτιμούσα να έχω πάρει απάντηση από τον ίδιο το Μιχάλη. Δεκτό κι αυτό με το δέντρο και το δάσος, όμως... για να είναι το δάσος καλά, πρέπει να προσέχουμε όλα τα δέντρα εξίσου.
 

Y

Yiannis_B

Guest
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα έγραψες όλα αυτά. Για να πεις τον πόνο σου ή για να αφήσεις υπονοούμενα για μυστικές συμφωνίες του AVSite με πωλητές;

.
Γνωστή τακτική, σε μάθαμε. Από την ανάποδη, γιατί καλή δεν υπάρχει. 8-)

Με το σκεπτικό σου, είτε κάνουμε την πάπια, είτε η απάντηση θα είναι η γνωστή π@παριά που συνοψίζεται στο δίδυμο : ( ειρωνεία για τις προθέσεις του εκάστοτε διαμαρτυρόμενου + επίθεση με "όπλο" την δήθεν αμεροληψία από τους έχοντες και κατέχοντες.

Μιλήστε ρε μια φορά, ανθρώπινα, το κέρατό μου μέσα. Λες και η "επίθεση" κάθε φορά, είναι προσωπική.

-Η δική μου είναι. :rolleyes:

Τώρα, εάν διέφυγε της προσοχής του Μιχάλη ότι έπρεπε να σου στείλει προειδοποιητικό pm και δεν το έκανε κι αποφάσισες να κάνεις τόσο μεγάλο θέμα, ε, ΟΚ, νομίζω ότι κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος.
...μα το δέντρο είναι ο ίδιος. :confused:
 
Last edited by a moderator:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.651
Reaction score
94.625
Ρε Γιάννη, έλεος!

Αφού δεν σου αρέσει το AVSite, η μαλακία όπως έχεις πει, γιατί συνεχίζεις να γράφεις;

Το κακό δεν είναι ότι γράφεις, αλλά ότι γράφεις μόνο και μόνο για να μας κατηγορείς!

Αν ήσουν σε άλλο φόρουμ, πιστεύω ότι δεν θα μπορούσες να γράψεις εδώ και καιρό.
 
Last edited:

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.940
Reaction score
41.206
Ρε Γιάννη, έλεος!

Αφού δεν σου αρέσει το AVSite, η μαλακία όπως έχεις πει, γιατί συνεχίζεις να γράφεις;

Το κακό δεν είναι ότι γράφεις, αλλά ότι γράφεις μόνο και μόνο για να μας κατηγορείς!

Αν ήσουν σε άλλο φόρουμ, πιστεύω ότι δεν θα μπορούσες να γράψεις εδώ και καιρό.
ξέρεις πόσο στοιχίζει η κάθε συνεδρία στο ανάκλιντρο;
 

Y

Yiannis_B

Guest
Το κακό δεν είναι ότι γράφεις, αλλά ότι γράφεις μόνο και μόνο για να μας κατηγορείς!
4.120 posts, ντροπή σου. - Και μην ξαναπάρεις τηλέφωνο. Ο.Κ. ?
 
Last edited by a moderator:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
Γνωστή τακτική, σε μάθαμε. Από την ανάποδη, γιατί καλή δεν υπάρχει. 8-)

Με το σκεπτικό σου, είτε κάνουμε την πάπια, είτε η απάντηση θα είναι η γνωστή π@παριά που συνοψίζεται στο δίδυμο : ( ειρωνεία για τις προθέσεις του εκάστοτε διαμαρτυρόμενου + επίθεση με "όπλο" την δήθεν αμεροληψία από τους έχοντες και κατέχοντες.

Μιλήστε ρε μια φορά, ανθρώπινα, το κέρατό μου μέσα. Λες και η "επίθεση" κάθε φορά, είναι προσωπική.

-Η δική μου είναι. :rolleyes:
Όσο μέσα στο μυαλό σου υπάρχει τρικυμία και βλέπεις πίσω από κάθε λέξη δέκα "κρυφές αλήθειες" δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά. Ο τρόπος που ερμηνεύεις στίχους τραγουδιών δεν είναι κατάλληλος για όλες τις περιπτώσεις.

Έχω γράψει την άποψή μου για σένα. Επίσης, τις συμβουλές κράτα τες για τις παρέες σου. Στο AVSite δεν πιάνουν. Δεν έχουμε ανάγκη από supervisor "Ρομπέν των Δασών".

Το ότι σε ανέχομαι δεν σημαίνει ότι θα σε αφήνω να γράφεις ό,τι θες όποτε σου καπνίσει. Τελευταία φορά από μένα.
 


Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.230
Reaction score
27.825
Aγαπητέ gdmn1973 είσαι ένας από τους πολλούς που έχασαν το δικαίωμα καταχώρησης αγγελίας.
Σύνολο περίπου 70 άτομα, που η δραστηριότητά τους στο φόρουμ ήταν κυρίως στις αγγελίες.
Γι΄αυτό και "κόπηκαν" από αυτές.

Να με συγχωρεί η χάρη σου που δεν σου έστειλα πρώτα προειδοποιητικό pm και μετά να σου στείλω το pm που έλαβες.
Ε το έλαβες κατευθείαν, αμάν πια, σιγά τον πολυέλαιο.
Το έχουν λάβει και οι άλλοι περίπου 68 αλλά δεν άνοιξαν θέμα για να διαμαρτυρηθούν. (εκτός του artvoice και εσού)
Θύμωσαν μερικοί, διαμαρτυρήθηκαν πολλοί, δυσανασχέτησαν αρκετοί και οι πιο πολλοί δέχτηκαν την απόφαση που τους ανακοινώθηκε (με το ίδιο pm που έλαβες κι εσύ) ευγενικά και ωραία.
Κάποιοι ζήτησαν και συγνώμη για την κατάχρηση στις αγγελίες και μίλησαν ήρεμα και κόσμια.
Κάποιοι άλλοι μας ευχαρίστησαν για την ανοχή και την συμμετοχή τους στις αγγελίες τόσον καιρό.
Όλες αυτές οι συζητήσεις, ερωτήσεις και απαντήσεις έγιναν με pm.
Εσύ κάθεσαι και γράφεις "σεντόνια" για το θέμα αυτό, που απ' ότι φαίνεται σε απασχολεί πάρα πολύ.

Aγαπητέ gdmn1973 δεν έχω χρόνο καν να διαβάσω τα μακροσκελή κείμενά σου, πόσο μάλλον να κάθομαι κι εγώ να γράφω απάντηση "σεντόνι" και τώρα που πήγε 7:30 το απόγευμα μπόρεσα να αξιοποιήσω τον λίγο χρόνο μου για σένα, διότι πρέπει να σου πω μερικά πράγματα.
Δεν γίνεται να μην απαντήσω σε αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματά σου π.χ. "απόπειρα υποτίμησής μου", "η αιτιολόγησή της αόριστη και επομένως προσβλητική"

Aγαπητέ gdmn1973 δεν έγινε καμιά απόπειρα υποτίμησής σου, ούτε είναι προσβλητική η αιτιολόγηση της απόφασης που σου ανακοινώθηκε.
Γιατί προσβλήθηκες;
Δεν σε ξέρω κι ούτε έχω να χωρίσω κάτι με σένα.
Είσαι ένα όνομα που απλώς εμπίπτει σε κάποια άρθρα του κανονισμού και μπήκε σε μια λίστα μελών χωρίς δικαίωμα καταχώρησης αγγελίας.
Αυτό είναι όλο.
Ελπίζω να κλείσει το θέμα εδώ, διότι δεν θα αλλάξει κάτι.
Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, ας μην τον σπαταλάμε σε ανούσιες διενέξεις για αγγελίες.
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.971
Reaction score
20.486
wizzy, δεκτά ΟΛΑ όσα λες. Ελπίζω να είναι εξίσου κατανοητό ότι δεν διεκδίκησα να κάνω κάτι ΠΑΡΑ ή ΕΝΑΝΤΙΑ στον κανονισμό - δηλαδή το "δικαίωμα" στην αυθαιρεσία - αλλά να πω τη γνώμη μου, ΔΗΜΟΣΙΑ, για τον τρόπο που ο κανονισμός εφαρμόστηκε σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, για μένα. Νομίζω ότι έχω αυτό το δικαίωμα.

Αν πρόκειται απλώς για μια αβλεψία, πράγμα που το δέχομαι ως πιθανό, για μένα είναι απολύτως συγχωρητέα - απλώς θα προτιμούσα να έχω πάρει απάντηση από τον ίδιο το Μιχάλη. Δεκτό κι αυτό με το δέντρο και το δάσος, όμως... για να είναι το δάσος καλά, πρέπει να προσέχουμε όλα τα δέντρα εξίσου.
Για την ίση προσοχή προς όλα τα δέντρα, έχεις δίκιο, αλλά θα έλεγα ότι είναι φύση θέση αδύνατη. Είμαστε 19 και είστε 28639. Για να δίναμε ίση και ίδια προσοχή σε κάθε μέλος (ειδικά σε όσους δραστηριοποιούνται μόνο στις Μικρές Αγγελίες), θα θέλαμε 20 άτομα μόνο για τις αγγελίες - και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι θα "έβγαινε" η δουλειά όπως θέλουμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.

...μα το δέντρο είναι ο ίδιος. :confused:
Όχι, δεν είναι. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εστίασε στο γεγονός ότι δεν του έστειλε προειδοποιητικό pm ο Μιχάλης. Ο οποίος, όπως όλα τα μέλη της Συντονιστικής/Διαχειριστικής Ομάδας έχει κι άλλα πράγματα να κάνει (π.χ. να εργαστεί, προσωπική ζωή κτλ) και μπορεί να του ξέφυγε. Αυτό εννοώ. Εάν εξακολουθείς να έχεις την ίδια άποψη, μπορείς να διαβάσεις το πρώτο μέρος του post μου.

4.120 posts, ντροπή σου. - Και μην ξαναπάρεις τηλέφωνο. Ο.Κ. ?
Θες να μας πεις πώς συγκρίνονται τα 4120 posts σου με τα 41536 του abcd;
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.620
Μηνύματα
2.868.302
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top