Διαμορφωση του Δορυφορικου section.

Reaction score
114
Προς Διαχειριστες και Mod.

Νομιζω οτι θα ηταν καλη ιδεα να διαμορφωθει το section με τα Δορυφορικα σε 4-5 κυριες κατηγοριες και μεσα σε καθε κατηγορια να τοποθετηθουν και τα σχετικα θεματα που εχουν ανοιχτει.
Νομιζω οτι ειναι αρκετα δυσκολο τωρα να βρουμε καποια πιο παλια θεματα ,συν οτι ειναι και μπερδεμενα.

john78

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Διαμορφωση του Δορυφορικου section.

johnny78, αυτο ήταν κάτι το οποίο ζητούσα και εγώ και κάποια αλλα παιδιά συντονιστές, αλλα μαλλον είναι τεχνικά δύσκολο.

Ομως ηδη εδώ και καιρό γίνεται μια κατηγοριοποίηση που θα αναρτηθεί ώς υπόμνημα για να βρίσκονται πιο εύκολα τα θεματα.

Σε λίγο διάστημα θα το δείτε...

Reaction score
114

Πιστευω δεν ειναι τοσο δυσκολο να δημιουργηθουν μερικες βασικες κατηγοριες.
Σιγουρα θελει δουλεια,αλλα πιστευω οτι θα δικαιωθειτε.

Δορυφορικα Γενικα
Δορυφορικοι Δεκτες
Επιγειοι Δεκτες
ΗD
Feeds

Reaction score
4.909

Ναι, θα ειναι όντως καλύτερο να υπάρχουν 3-4 υποκατηγορίες (όχι όμως...14, γιατι μετα γίνεται πολυδιάσπαση!)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Διαμορφωση του Δορυφορικου section.

johnny78, αυτο ήταν κάτι το οποίο ζητούσα και εγώ και κάποια αλλα παιδιά συντονιστές, αλλα μαλλον είναι τεχνικά δύσκολο.

Ομως ηδη εδώ και καιρό γίνεται μια κατηγοριοποίηση που θα αναρτηθεί ώς υπόμνημα για να βρίσκονται πιο εύκολα τα θεματα.

Σε λίγο διάστημα θα το δείτε...
Τεχνικά δύσκολο;Η πλατφόρμα του vBulletin σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις όσες κατηγορίες(forums)και υποκατηγορίες(subforums)θέλεις.Τώρα είναι όλα μαζεμένα σε μια κατηγορία και καθόλου ευανάγνωστα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Με τους επίγειους δέκτες να έχουν την τιμητική τους και το ενδιαφέρον του ευρέος κοινού, νομίζω πράγματι ότι η δημιουργία ειδικής κατηγορίας τουλάχιστον γι' αυτούς, θα ήταν θεμιτή.
Υπάρχουν και οι υβριδικές περιπτώσεις βέβαια, αλλά νομίζω ότι αυτές ούτως ή άλλως είναι υποσύνολο των πιο "προχωρημένων" κατηγοριών όπου υπάγονται (πχ combo δορυφορικά).

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαμορφωση του Δορυφορικου section.

Τεχνικά δύσκολο;Η πλατφόρμα του vBulletin σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις όσες κατηγορίες(forums)και υποκατηγορίες(subforums)θέλεις.Τώρα είναι όλα μαζεμένα σε μια κατηγορία και καθόλου ευανάγνωστα.
Αυτο το ξέρω και χανεται η δουλειά που έχει γίνει, δεν διαχειρίζομαι όμως εγώ την πλατφόρμα οπότε δεν μπορώ να ξερω εαν γίνεται.

Παρόλα αυτα είναι ενα θεμα που έχει τεθεί στους υπευθυνους εδώ και πολύ καιρό, καθοτι αφορά ολες σχεδόν τις κατηγορίες.

Εχει κάνει κάτι αντίστοιχο ο Γιαννης Δημητρόπουλος, χωρίς να είναι βεβαια υποκατηγορίες....
http://www.avsite.gr/index.php?page=links&fid=51

αλλά εκείνο που ζήτησα ηταν υποκατηγορίες , κάτι το οποίο όπως μου ανέφεραν δεν μπορεί να γίνει τουλάχιστον άμεσα...

Reaction score
114

Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο,γιατι το εχω κανει και εγω αλλου.
Σιγουρα ομως, θελει πολυ χρονο για να μπουν ολα τα θεματα στις σωστες κατηγοριες.
Ελπιζω να το κανετε,ακομα και αν χρειαστει να μεινει και καποιες ωρες η' και μερα κλειστο λογω εργασιων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv