Διανομη της 42αρας Αmoi Elite

Reaction score
0
Χρηστο αν εννοεις τους 6.10 οχι δεν εχω αυτους.Χρησιμοποιω αυτους που ειχε το cd της καρτας στο κουτι της οι οποιοι δεν ξερω ποιοι ειναι.
Θα δοκιμασω τους τελευταιους και θα δω.

Reaction score
0
Τελικα χρησιμοποιησα τους τελευταιους οδηγους 6.10 και το προβλημα λυθηκε με την μια.Ευχαριστω Χρηστο.

Reaction score
0
takisd said:
Θα συνδέσεις την όποια ψηφιακή έξοδο της TV με την αντίστοιχη είσοδο του ενισχυτή και όταν επιλέξεις αυτή την πηγή θα ακούς.
Μισό να καταλάβω κάτι...
Στο προηγούμενο σετ-απ έπαιρνα την coaxial έξοδο ήχου του DVD και την οδηγούσα στον AV για τον ήχο του DVD και το Audio out της τηλεόρασης πάλι στον AV για τον ήχο των τηλεοπτικών καναλιών. Ουσιαστικά όταν διάλεγα ώς πηγή το DVD έπαιρνα ψηφιακό πολυκάναλο σήμα, και όταν διάλεγα ως πηγή την TV είχα απλό αναλογικό στερεοφωνικό σήμα που διαμορφωνόταν Dolby Surround...

Τώρα τα έχω ψιλομπερδέψει...
Το DVD μου δεν έχει HDMI έξοδο...Οπότε λογικά θα το συνδέσω στην ΑΜΟΙ με component + Audio out ....
Μπορώ σε αυτή την περίπτωση να πάρω με coaxial ψηφιακό ήχο από την ΑΜΟΙ στον AV ???
Και θα παίρνω τον ήχο τόσο του DVD όσο και των αναλογικών καναλιών για να τον οδηγήσω στον AV ???

Reaction score
0
1. dvd component out + rca out --> tv component in + rca in
2. tv coaxial out --> amplifier coaxial in
3. dvd coaxial out --> amplifier coaxial in (2nd)

1. Βλέπεις και ακούς από tv
2. ακούς από ενισχυτή ότι βλέπεις στην tv επιλέγοντας tv
3. ακούς από ενισχυτή ότι παίζει το dvd επιλέγοντας dvd (για μουσικά κυρίως που δε θες ανοικτή tv)

Reaction score
0
takisd said:

3. ακούς από ενισχυτή ότι παίζει το dvd επιλέγοντας dvd (για μουσικά κυρίως που δε θες ανοικτή tv)
Δεν το ήξερα ότι μπορεί να λειτουργήσει KAI έτσι...

Μου λύνει τα χέρια....Αύριο τρέχω για τα σχετικά καλώδια...

THANK'S :wink:

Reaction score
0
takisd said:

Το δοκίμασα....

ΤΙΠΟΤΑ... :( :( :(

συνδέω

και σε καμμία περίπτωση (ούτε από το dvd ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια) δεν παίρνω ήχο στο amplifier coaxial in :?

Όταν μάλιστα για δοκιμή δίνω dvd coaxial out --> amplifier coaxial in στην ΙΔΙΑ ΕΙΣΟΔΟ του AV που πριν είχα δώσει από το tv coaxial out, τότε όλα κανονικά-που σημαίνει ότι το coaxial out της ΑΜΟΙ δεν δίνει σήμα ή πρέπει να ενεργοποιήσω στο μενού κάτι που δεν έχω βρεί ακόμα ή και εγώ δεν ξέρω τι...

Ακόμα χειρότερα σε μια προσπάθεια να πάρω αναλογικό Audio out από τα scart της ΑΜΟΙ ούτε αυτό λειτούργησε....

Με λίγα λόγια δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να πάρω από την tv τον ήχο των τηλεοπτικών καναλιών (και του dvd αλλά εκεί δεν με νοιάζει γιατί μπορώ να το δώσω απ'ευθείας) για τον AV... :(

Αν κάποιος το έχει βρεί πως γίνεται ή έχει καμμιά ιδέα ας βοηθήσει...PLEASE....

Reaction score
0
Μια μικρη βοηθεια παρακαλω.........
προσπαθω να συνδεσω την καινουργια AMOI :D με το dvd (denon 1920) μεσω hdmi και
δεν δινει σημα στην τηλεοραση ,το καλωδιο ειναι αρκετα καλο (οελμπαχ) .
Τι μπορει να φταιει? το καλωδιο -το dvd -η AMOI?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια, οι εξτρα τηλεορασεις εχουν ολες φυγει.
Μενουν να παραλαβουν δυο απο Αθηνα και ενας απο επαρχια.
Παρακαλω ας το φροντισουν...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΘΕΟΘΑΝ said:
takisd said:

Το δοκίμασα....

ΤΙΠΟΤΑ... :( :( :(

συνδέω

και σε καμμία περίπτωση (ούτε από το dvd ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια) δεν παίρνω ήχο στο amplifier coaxial in :?

Όταν μάλιστα για δοκιμή δίνω dvd coaxial out --> amplifier coaxial in στην ΙΔΙΑ ΕΙΣΟΔΟ του AV που πριν είχα δώσει από το tv coaxial out, τότε όλα κανονικά-που σημαίνει ότι το coaxial out της ΑΜΟΙ δεν δίνει σήμα ή πρέπει να ενεργοποιήσω στο μενού κάτι που δεν έχω βρεί ακόμα ή και εγώ δεν ξέρω τι...

Ακόμα χειρότερα σε μια προσπάθεια να πάρω αναλογικό Audio out από τα scart της ΑΜΟΙ ούτε αυτό λειτούργησε....

Με λίγα λόγια δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να πάρω από την tv τον ήχο των τηλεοπτικών καναλιών (και του dvd αλλά εκεί δεν με νοιάζει γιατί μπορώ να το δώσω απ'ευθείας) για τον AV... :(

Αν κάποιος το έχει βρεί πως γίνεται ή έχει καμμιά ιδέα ας βοηθήσει...PLEASE....
Για να πάρεις από το scart αναλογικό out θέλεις ειδικό scart αυτό με το κουμπάκι in - out...

Από το rca out της τηλεόρασης δεν παίρνεις ήχο στον ενισχυτή; περίεργο μου φαίνεται... θα το ψάξω και στην δική μου και θα σου πω...

Reaction score
620
Παρέλαβα και εγώ χθες την κουτάρα. :)

Δεν έχω παίξει ακόμα με HD υλικό αλλά ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο να συμβεί και αυτό.

Δοκίμασα απλώς τηλεοπτικό σήμα που ήταν πολύ καλό όπως είχα παρατηρήσει άλλωστε και στην παρουσίαση του Ιουλίου.
Επίσης δοκίμασα SD σήματα από Dreambox, Xbox και έπαιζαν πολύ καλά.

Αυτό που μάλλον πρέπει να αλλάξει στο επόμενο firmware update είναι η λειτουργία (Video on Graphics) VOG. Κατανοητό να μην έχει PIP, POP και PBP λειτουργίες εφόσον έχει ένα tuner αλλά είναι κακό να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί η HDMI είσοδος στην λειτουργία VOG. Ούτε την component μπορείς βέβαια αλλά εγώ έχοντας τον Denon 2807 από όπου μπορώ να περάσω όλα τα σήματα εισόδου μέσω της HDMI εξόδου (ακόμα και 1080p 8) ) θα ήθελα να μπορεί να επιλεχθεί ως subsource στη λειτουργία VOG η HDMI.

Ελπίζω να το διορθώσουν....

Reaction score
0
Δεν ξερω γιατι σου ακουγεται λογικο να μην εχει PIP και POP και PBP επειδη εχει ενα tuner......
Δηλαδη γιατι να μην μπορουμε να βλεπουμε απο το DVD με HDMI και παραλληλα απο το δορυφορικο σε scart....
Η αληθεια ειναι οτι δεν την εχω ψαξει ακομα σε ρυθμισεις αλλα αν οντως δεν τα εχει αυτα ή δεν χωριζει την εικονα στη μεσα ή τετοια.... ηδη θα φαω την πρωτη ξενερα....

Reaction score
0
Επιτελους την πηρα και εγω μετα απο μια ταλαιπωρια με την μεταφορικη.!!
Να ευχαριστησω το AVSITE και τον ΑΝΔΡΕΑ Κ. για αυτο το Power-Buy!

Παρατηριση για την AMOI
1)1 καμμενο πιχελ που δεν με χαλαει καθολου(για να το δω πρεπει να ειμαι στα 30 εκατοστα)
2)καπου προς το κεντρο της οταν εχει το μπλε φοντο σε μερικα σημεια ειναι λιγο ποιο σκουρο!(χωρις να εχω συνδεσει καποια πηγη)
3)Οσο αφορα την εγγυηση το χαρτακι που εχει μεσα στο κουτι-ποιο αριθμο τιμολογιου συμπληρωνουμε και στελνουμε?δεν εχω παρει καποιο χαρτι-αποδειξη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef