Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μισό να καταλάβω κάτι...takisd said:Θα συνδέσεις την όποια ψηφιακή έξοδο της TV με την αντίστοιχη είσοδο του ενισχυτή και όταν επιλέξεις αυτή την πηγή θα ακούς.
Δεν το ήξερα ότι μπορεί να λειτουργήσει KAI έτσι...takisd said:1. dvd component out + rca out --> tv component in + rca in
2. tv coaxial out --> amplifier coaxial in
3. dvd coaxial out --> amplifier coaxial in (2nd)
1. Βλέπεις και ακούς από tv
2. ακούς από ενισχυτή ότι βλέπεις στην tv επιλέγοντας tv
3. ακούς από ενισχυτή ότι παίζει το dvd επιλέγοντας dvd (για μουσικά κυρίως που δε θες ανοικτή tv)
takisd said:1. dvd component out + rca out --> tv component in + rca in
3. ακούς από ενισχυτή ότι παίζει το dvd επιλέγοντας dvd (για μουσικά κυρίως που δε θες ανοικτή tv)
Για να πάρεις από το scart αναλογικό out θέλεις ειδικό scart αυτό με το κουμπάκι in - out...ΘΕΟΘΑΝ said:takisd said:1. dvd component out + rca out --> tv component in + rca in
Το δοκίμασα....
ΤΙΠΟΤΑ...![]()
![]()
συνδέω
1. dvd component out + rca out --> tv component in + rca in
και σε καμμία περίπτωση (ούτε από το dvd ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια) δεν παίρνω ήχο στο amplifier coaxial in :?
Όταν μάλιστα για δοκιμή δίνω dvd coaxial out --> amplifier coaxial in στην ΙΔΙΑ ΕΙΣΟΔΟ του AV που πριν είχα δώσει από το tv coaxial out, τότε όλα κανονικά-που σημαίνει ότι το coaxial out της ΑΜΟΙ δεν δίνει σήμα ή πρέπει να ενεργοποιήσω στο μενού κάτι που δεν έχω βρεί ακόμα ή και εγώ δεν ξέρω τι...
Ακόμα χειρότερα σε μια προσπάθεια να πάρω αναλογικό Audio out από τα scart της ΑΜΟΙ ούτε αυτό λειτούργησε....
Με λίγα λόγια δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να πάρω από την tv τον ήχο των τηλεοπτικών καναλιών (και του dvd αλλά εκεί δεν με νοιάζει γιατί μπορώ να το δώσω απ'ευθείας) για τον AV...
Αν κάποιος το έχει βρεί πως γίνεται ή έχει καμμιά ιδέα ας βοηθήσει...PLEASE....