Διανομη της 42αρας Αmoi Elite

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Απο αυριο το απογευμα λοιπον μπορειτε να περνατε απο το καταστημα της Ηλιουπολης και να παραλαμβανετε.
Παρακαλω πολυ, για να μην πεσετε ολοι μαζι, οσους δεν βιαζονται ιδιαιτερως να πανε τις επομενες ημερες :wink:

Κανένα πρόβλημα....Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε...σιγά μην τσαλαπατηθούμε για μια τηλεόραση.....

τι ώρα είπαμε ότι ανοίγει το μαγαζί αύριο το απόγευμα ??? :D :D :D

Reaction score
620
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Oi τηλεορασεις παραδοθηκαν στην αντιπροσωπεια και αυτη παραδιδει στην Ηχοεκφραση αυριο.
Απο αυριο το απογευμα λοιπον μπορειτε να περνατε απο το καταστημα της Ηλιουπολης και να παραλαμβανετε.
Παρακαλω πολυ, για να μην πεσετε ολοι μαζι, οσους δεν βιαζονται ιδιαιτερως να πανε τις επομενες ημερες :wink:
Την Πέμπτη είναι καλά? Για πες και ώρες (απογευματινές) Ανδρέα......

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τα ωραρια ειναι:
Δευτερα & Τεταρτη:11-3
Τριτη Πεμπτη Παρασκευη:11-3 & 6-9

Μην ξεχνατε το ροζ χαρτακι!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Oi τηλεορασεις ειναι ηδη στο καταστημα της Ηλιουπολης.
Μπορειτε να ξεκινησετε απο τωρα, οι βιαστικοι :wink:

Επισης για ολους αυτους που μου ζητησαν να τους κρατησω κομματια διχως να εχουν δωσει προκαταβολη, εχω παρει μονο τρια επιπλεον.
Δεν κραταω καμμια σειρα, οποιος παει πρωτος τα εχει παρει...

Reaction score
620
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Επισης για ολους αυτους που μου ζητησαν να τους κρατησω κομματια διχως να εχουν δωσει προκαταβολη, εχω παρει μονο τρια επιπλεον.
Δεν κραταω καμμια σειρα, οποιος παει πρωτος τα εχει παρει...
Μου θυμίζει τη λοταρία στα χαρτάκια όταν είμασταν πιτσιρικάδες....Λοταρία το τριακόσιααααααααααααααααααα! :lol:

Reaction score
0
Αυτη τη στιγμή την βάζω στη θέση της και ετοιμάζομαι να την συνδέσω με το PC...Stay tuned...

Reaction score
0
Πω,πω ένα τεράστιο κουτί... :!: ευτυχώς που αγγάρεψα φίλο με στέησον... :mrgreen:

Όπως καταλάβατε μόλις παρελήφθει..... :D :D :D

Ακόμα στο κουτί και πρώτη προσπάθεια σύνδεσης αργά το απόγευμα...Θα τα πούμε.... :p

Reaction score
0
ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΜΕΝΟ PIXEL!!

σύνδεση με Helios: check... ολα καλά, τίποτα τρελό, upscaling γαρ...

προχωράω με το HTPC σύνδεση HDMI->HDMI...

Reaction score
0
οκ και το HTPC...ρυθμίσεις δεν πείραξα καθόλου, προς το παρόν για δοκιμές μια χαρά ήταν όλα...η AMOI έπειξε κανονικά 1080P στα 60Hz με HDMI, οι ταινίες που είδα κεντάνε...πολλή λεπτομέρεια έπεσε!!

Ολα μιά χαρά...

Reaction score
385
Να πω καλορίζικη σε όλα τα παιδιά που την έλαβαν,και σε μένα βέβαια. 8)
Αν και δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά μαζί της να πω κάποιες πρώτες εντυπώσεις.
Πρώτη επαφή μαζί της, μία λέξη μου ήρθε στο στόμα:τεράστιο κουτί!! :shock:

Αρχική τοποθέτηση στο χώρο μου ,και αναρωτιέμαι "μήπως είναι τεράστια για το δωμάτιο ?"
Το έπιπλο είναι προς αλλαγή γιατί η τηλεόραση προεξέχει αρκετά.
Αντικαταστάθηκε μία sony 29" ¨4:3 50 hz 4ετίας.

Η τηλεόραση πανέμορφη και πάμε για το κυρίως μενού.
Με ρυθμίσεις δεν έχω παίξει ακόμα ,αλλά παίζει σχετικά καλά "out of the box".

Σε τηλεοπτικό σήμα αρκετά αποδεκτή ποιότητα αν αναλογιστώ το κακό σήμα που έχω.

Eικόνα σε περιβάλλον windows τ-έ-λ-ε-ι-α :p
κλείδωσε αμέσως στα 1920*1080 60 hz από htpc.Καλώδιο dvi to hdmi.

007 σε 1080p

Eικόνα από δορυφορικό μέσω skystar 2.

Sin City 720 p

Περισσότερα μετά από λίγες ημέρες αφού θα έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Mένουνε να γίνουνε κάποιες ρυθμίσεις εικόνας , συνδέσεις με dvd σε upscale 1080i και από component .

Eυχαριστώ το avsite και τον Ανδρέα προσωπικά για το Powerbuy αυτό.

Και τώρα θα με συγχωρέσετε πάω να μετρήσω τα Pixels :(
1,2,3,.......................................................

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.476
λευτέρης said:
Και τώρα θα με συγχωρέσετε πάω να μετρήσω τα Pixels :(
1,2,3,.......................................................
:lol: :lol: :lol:

Που ξέρεις, μπορεί να είναι και περισσότερα. :p

Reaction score
0
Αν και πρώτη μου lcd τηλεόραση, και αν και άσχετος με το άθλημα των θεάσεων, μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε σε πρώτη επαφή....

Τεράστια (την βλέπω από τα 3 μέτρα), φωτεινή, ζωντανή, είναι τα πρώτα που μου έρχονται αυθόρμητα....
Συντόνισα τα τηλεοπτικά κανάλια και πρόλαβα να δω το πρώτο μου DVD....Ειδικά στο τελευταίο η εικόνα ήταν άψογη με τα δικά μου φτωχά μέτρα και σταθμά...

Δεν την σύνδεσα με component γιατί δεν είχα τα αντίστοιχα καλώδια αλλά με το κλασσικό scart καλής ποιότητας...Και πάλι όμως δεν πρόσεξα κάτι που να με ενοχλεί...Αυριο θα εφοδιαστώ με καλώδια και θα δοκιμάσω να της δώσω component σήμα και να δω αν θα παίξει καλύτερα...
Ένα παράπονο μόνο...Δεν διαθέτει audio out ώστε να συνδέσω εύκολα τον AV στο τηλεοπτικό σήμα...Τόσο δύσκολο ήταν ρε γαμώτο να βάλουν 2 RCA ??? Μπορώ να το κάνω μέσω κάποιας scart ????

Ααααα.....Και αν κάποιος φίλος και γνώστης κάνει κάποιες ρυθμίσεις που πιστεύει ότι βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την εικόνα, ας ανοίξει ένα ξεχωριστό πόστ γιατί εγώ δεν τολμάω να πειράξω τίποτα προς το παρόν...

HV

Reaction score
0
Παιδια λογικο ειναι να εντυπωσιαστει καποιος και μονο με τις ιντσες ( απο 29 CRT δλδ 27 καθαρες κοντα σε 42 καθαρες... ) :p

Καλοριζικες παντως..
Αντε να δουμε αν θα εχω την Sharp μεχρι την πρωτοχρονια...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλωρίζικες παιδιά και καλές θεάσεις!!!

Ως κάτοχος και εγώ της ΑΜΟΙ έστω και 5 ίντζες λιγότερες θα σας πρότεινα να την αξιοποιήσετε πλήρως. Προτιμήστε συνδέσεις HDMI στο υψηλότερης ανάλυσης σήμα που μπορείτε! Εκεί δείχνει η τηλεόραση αυτή την αξία της...

Reaction score
0
Φίλε ΘΕΟΘΑΝ έχει ψηφιακά out και ομοαξονικό και οπτικό. Υποθέτω πως ο ενισχυτής σου έχει εισόδους τέτοιες.

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους και καλοριζικη.Χτες την παρελαβα,τεραστιο κουτι το οποιο και αφησα εκει γιατι δεν χωρουσε στο αμαξι.Οσο για την Αμοι πολυ καλη, οτι ξεραμε απο την παρουσιαση.Το βραδακι ξεκινησα τα πρωτα,καλωδια,συνδεσεις,συντονισμους,360(α-πι-στευ-το) και HTPC.
Λιγη θεαση απο dvd και HD.Φοβερη εικονα.Στο τελος ομως ειχα ενα προβλημα το οποιο δεν το πολυεψαξα γιατι ειχε περασει η ωρα και ημουν και κουρασμενος.Σε συνδεση HDMI απο την καρτα γραφικων(CEGUBE X1600pro με HDMI) κανει overscan(1920*1080 60Hz).Μπορει
να φταιει το hdmi καλωδιο?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
flasher27 said:
Καλημερα σε ολους και καλοριζικη.Χτες την παρελαβα,τεραστιο κουτι το οποιο και αφησα εκει γιατι δεν χωρουσε στο αμαξι.Οσο για την Αμοι πολυ καλη, οτι ξεραμε απο την παρουσιαση.Το βραδακι ξεκινησα τα πρωτα,καλωδια,συνδεσεις,συντονισμους,360(α-πι-στευ-το) και HTPC.
Λιγη θεαση απο dvd και HD.Φοβερη εικονα.Στο τελος ομως ειχα ενα προβλημα το οποιο δεν το πολυεψαξα γιατι ειχε περασει η ωρα και ημουν και κουρασμενος.Σε συνδεση HDMI απο την καρτα γραφικων(CEGUBE X1600pro με HDMI) κανει overscan(1920*1080 60Hz).Μπορει
να φταιει το hdmi καλωδιο?
Έχεις τους τελευταίους drivers?

Reaction score
0
takisd said:
Φίλε ΘΕΟΘΑΝ έχει ψηφιακά out και ομοαξονικό και οπτικό. Υποθέτω πως ο ενισχυτής σου έχει εισόδους τέτοιες.

:shock: Για κάντο λίγο πιο λιανά.... :oops:
Εγώ απλώς τον ήχο των τηλεπτικών καναλιών θέλω για να τον οδηγήσω στον AV YAMAHA RXV650 ο οποίος από ότι έχω δεί δέχεται σχεδόν τα πάντα, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ παραπέρα. Νόμιζα ότι έχει ψηφιακές εξόδους σήματος αλλά δεν ξέρω για εισόδους :oops: ....
Στην προηγούμενη crt απλά έπαιρνα τα RCA του Audio out της τηλεόρασης και τα οδηγούσα στον AV και αυτό μόνο για τα τηλεοπτικά κανάλια...Από το DVD δινα απ' έυθείας....Τώρα τι ????

Reaction score
0
Θα συνδέσεις την όποια ψηφιακή έξοδο της TV με την αντίστοιχη είσοδο του ενισχυτή και όταν επιλέξεις αυτή την πηγή θα ακούς.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef