Διανομη της Amoi

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ανδρέα, δεν θα μπορέσω να περάσω σήμερα αφού θα κλείσετε στις 15:00. Θα περάσω αύριο που το ωράριο θα είναι πιο φιλικό (ελπίζω να είναι ανοικτό το κατάστημα μέχρι τις 19:00).

...και με έχει φάει η αναμονή...

Reaction score
2
Ανδρεα καλησπερα
τα ονοματα για την αυριανη διανομη ποτε θα βγουν?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια , τωρα ειμαι σπιτι και δεν μπορω να δω την λιστα.
Παντως και ο Αριστομενης και ο georg9 θυμαμαι πως ειναι μεσα.
Αυριανο ωραριο 10-15.00 και 18-21.00
Οι διανομες για επαρχια θα αρχισουν Παρασκευη.

Reaction score
2
μήπως υπάρχει πρόβλεψη για courier εντός Αθήνας?
επίσης εαν υπάρχει δυνατότητα διακονισμού σε κάρτα με δόσεις, ή μόνο τοις μετρητοίς?

ευχαριστώ,
Γιάννης

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!
ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ?
ΠΟΣΟ?
ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΏΣΕΙΣ?

JD

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Οι διανομες για επαρχια θα αρχισουν Παρασκευη.
Ωραια! Πως θα γινει? Θα μας ενημερωσεις για το ποσο του courier για να καταθεσουμε τα υπολοιπα?

Reaction score
4
Αντρεα Αντρεα να σε τραβηξω και εγω λιγο απο το πατζακι σου; :)
Ποτε θα ειναι ετοιμες οι βασεις;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Λινακης Γιωργος
george9
Παπαπαυλος Σωτηρης
Κωστας Νεκταριος(2)
Δεβαρη Μαρια
Νικολοπουλος Γεωργιος
Βασιλειου Κωστας

Reaction score
0
Απο ότι καταλαβαίνω είναι η σημερινή.
Απορία.
Αντρέα γιατί δεν γράφεις την λίστα μέχρι το τέλος να ξέρουμε ολοι πότε θα παραλάβουμε;

Reaction score
0
Υπάρχει περίπτωση να ψάξετε για καμένα pixels πριν τις στείλετε για επαρχία; Ακόμα και να ισχύει η εγγύηση είναι μεγάλη ταλαιπωρία και μεγάλο έξοδο αν πρέπει να την στείλουμε στην Αθήνα και πάλι πίσω.

Εκτός και αν μπορούμε να την πάμε και σε service στην Θεσσαλονίκη (αν θυμάμαι καλά Ανδρέα μου είχες πει ότι υπάρχουν πολλά service στην επαρχία).

Άλλοι βέβαια προτιμούν να ανοίξουν αυτοί το πακέτο τους...

JD

Reaction score
0
cospan said:
Υπάρχει περίπτωση να ψάξετε για καμένα pixels πριν τις στείλετε για επαρχία; Ακόμα και να ισχύει η εγγύηση είναι μεγάλη ταλαιπωρία και μεγάλο έξοδο αν πρέπει να την στείλουμε στην Αθήνα και πάλι πίσω.

Εκτός και αν μπορούμε να την πάμε και σε service στην Θεσσαλονίκη (αν θυμάμαι καλά Ανδρέα μου είχες πει ότι υπάρχουν πολλά service στην επαρχία).

Άλλοι βέβαια προτιμούν να ανοίξουν αυτοί το πακέτο τους...
Συμφωνω κ εγω με τον conspan.
Επισης δεν εχουμε κανενα νεοτερο για τη διανομη εκτος Αθηνων που υποτιθεται ξεκιναει σημερα κ δεν βλεπω λογο να κα8υστερησει μιας που το προβλημα χωρου στο μαγαζι που επιβαλει τη λιστα παραλαβης δεν υφισταται σε αυτην την περιπτωση. Ειχα ρωτησει επισης για το πως θα γινει η εξοφληση κ ποιο ειναι το κοστος αποστολης που 8α πρεπει να συμπεριληφθει στην τιμη αλλα δεν πηρα απαντηση οπως κ δεν ειδα να περνουν απαντηση και οι υπολοιποι εκτος Αθηνων που ρωτησαν παρομοια πραγματα. Ελπιζω καποιος να μας ενημερωσει τελικα συντομα.

Φιλικα
Γιαννης

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απο σημερα ξεκινουν οι αποστολες στην επαρχια οσων εχουν εξοφλησει τον λογαριασμο τους.
Οσοι δεν , παρακαλουνται να επικοινωνησουν μαζι μου στο 210 9273375 η στο 210 9010575 για να κανονισουμε σχετικα.
Επισης οσοι εντος Αττικης δεν εχουν εξοφλησει παρακαλουνται να επικοινωνησουν μαζι μου επισης.

Οι βασεις ειναι ηδη στο καταστημα της Ηλιουπολης.... :wink:

Reaction score
0
Δηλαδη, πιο απλα,
οσοι έχουν εξωφλήσει ,
συνεννοουνται με τον μεταφορέα τους και
τον στελνουν για παραλαβη (TV + βαση) απο το καταστημα
της Ηλιούπολης ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752