Διαπράττω έγκλημα αυτή τη στιγμή!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379
Ψάχνω εδώ και ώρα το γιουεσμποκαλώδιο ενός εξωτ. δίσκου που έχω, το μανίσιο. Πουσταδιαλεχειπαραπέσει ούτε και ξέρω, οπότε, έκανα την ανάγκη φιλοτιμία και έβγαλα το καλώδιο του εκτυπωτή, για να ξαλαφρώσω το lap από κάτι flac. Και είναι και ωραίο καλώδιο, σε γκριζάκι και μακρύ - μακρύ. Θα δοκιμάσω ακρόαση και θα σας πω αν αλλοιώθηκαν οι χροιές... :114:

Reaction score
1.848
Απάντηση: Διαπράττω έγκλημα αυτή τη στιγμή!

για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις σύστημα αναφοράς.

έχεις εσύ σύστημα αναφοράς????

:105:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

:428:

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Ο εκτυπωτής είναι laser ή inkjet?

Στην πρώτη περίπτωση ενδέχεται να αντιμετωπίσεις πρόβλημα beaming, ενώ στη δεύτερη να "ζεστάνει" υπέρ το δέον ο ήχος και να "μουτζουρωθεί" λίγο το "μαύρο πέπλο ησυχίας" πίσω από τη ΜΟΥΣΙΚΗ.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.326
Kογια , οχι γκριζα καλωδια usb...ειναι μουντα κ με πεσμενα δυναμικα.

Κανουν για μενα , για late night jazz κλπ αντε κ για σολο πιανο απαλο ομως..

Να βαλεις το μπλε εσυ, μη σου πω το κιτρινο , που εισαι πιο "τρελλιαρης¨στις μουσικες σου απο μενα, θες δυναμικες καταστασεις.

Το κιτρινο θα σε βαλει μεσα στο mood λιιιγο παραπανω αλλα μην ειναι too much και παραπαει φοβαμαι ..

τες πα, εμπειρος εισαι θα δεις κ θ ακουσεις κ μονος σου βεβαια...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.326
Re: Απάντηση: Διαπράττω έγκλημα αυτή τη στιγμή!

και πες μου κατι , τι τερματισμο εχεις στο usb? το μινι , το κανονικο , η το χοντρο μαλλον , το πλατυ απ οτι καταλαβα γιατι ηταν στον εκτυπωτη?? πολυ σημαντικο..

υγ. κατι πηρε το ματι μου Κογια καπου σ ενα φορουμ οτι η γνωμη σου δεν ειναι σημαντικη κ θελανε κατι πιο σοβαρο , εμπιστο κ εμπεριστατωμενο..με λιγα λογια σε βγαλαν ακυρο..ειναι σοβαρη η περιπετωση αυτη η οχι τι λες??

...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.470

...οπότε, έκανα την ανάγκη φιλοτιμία και έβγαλα το καλώδιο του εκτυπωτή
Ουαου...θα εκτυπώνονται κιόλας τα αρχεία που θα ακούς!:410:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Εκτύπωση flac! Θα δοκιμάσω και θα σου πω την εμπειρία μου... :114:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Στην πρώτη περίπτωση ενδέχεται να αντιμετωπίσεις πρόβλημα beaming, ενώ στη δεύτερη να "ζεστάνει" υπέρ το δέον ο ήχος και να "μουτζουρωθεί" λίγο το "μαύρο πέπλο ησυχίας" πίσω από τη ΜΟΥΣΙΚΗ.
Όχι ρε Άλεξ, στοκ καβλώδιο των 3 ευρώ από κομπιουτεράδικο είναι. Σιγά μην έβαζε καβλώδιο η HP στη συσκευασία. Τους τσιγκουνομπαστουνόβλαχους... :114:

Reaction score
33
Αν ο εκτυπωτής είναι φωτογραφικός, τότε να περιμένεις τρομερή σκηνική εικόνα! Γιατί θα έχει στρώσει σωστά το καλώδιο!
Αν όχι, την εβαπσες! τα όργανα θα πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο και οι χροιές θα είναι για κλάματα!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Και μιας και είναι καβλώδιο πασπαρτού, θα δοκιμάσω και εικόνα. Μη λέει ο Καφ ότι ασχολούμαι μόνο με ήχο. Ρίπαρα το U571 και ένα ντιβιντάκι της Elegant Angel... :137:

Reaction score
33
Τσσσσ πάντως όπχιος θέλει έχω χαί ένδ γιου εσ μπί καλώδιο που χρησιμοποιήθηκε για εκτυπώσεις αρχείων 21 μεγαπίξελ!
Τρομερή καθαρότητα στον ήχο! :138:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαπράττω έγκλημα αυτή τη στιγμή!

...

υγ. κατι πηρε το ματι μου Κογια καπου σ ενα φορουμ οτι η γνωμη σου δεν ειναι σημαντικη κ θελανε κατι πιο σοβαρο , εμπιστο κ εμπεριστατωμενο..με λιγα λογια σε βγαλαν ακυρο..ειναι σοβαρη η περιπετωση αυτη η οχι τι λες??

...
:204:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.895

Διαβάζω τόσες π@π@ριές, δεν αντέχω θα το πω.

Ξέρω από έμπιστη και έγκυρη πηγή ότι αυτά τα καλώδια ακούγονται σωστά μόνο σε μουσικά σύνολα εγχόρδων συνοδεία βαρύαυλου και τούμπας που κατεβαίνει στα 41 ΗΖ.
Το γαλλικό κόρνο χαλάει τη συνταγή.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το κακό με εσάς όλους που χλευάζετε τα καλώδια δεν είναι ότι δεν ξέρετε αλλά ότι δεν θέλετε και να μάθετε.

...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣΣΣΣ!

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Όχι ρε Άλεξ, στοκ καβλώδιο των 3 ευρώ από κομπιουτεράδικο είναι. Σιγά μην έβαζε καβλώδιο η HP στη συσκευασία. Τους τσιγκουνομπαστουνόβλαχους... :114:
Δηλαδή όχι μόνο χρησιμοποιείς non audio spec'd usb cable, αλλά το κα(β)λώδιό σου δεν έχει καν pedigree...

Είσαι αδιόρθωτος...:445:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Διαπράττω έγκλημα αυτή τη στιγμή!

Το κακό με εσάς όλους που χλευάζετε τα καλώδια δεν είναι ότι δεν ξέρετε αλλά ότι δεν θέλετε και να μάθετε.

...
Άμα ακούς 50kHz δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Εγώ, όταν μεγαλώσω (λίγο ακόμα), σκοπεύω να ακούω μέχρι τα 80kHz.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ούτως ή άλλως αν δεν ακούει διαφορές είτε είναι κουφός είτε δεν έχει τόσο αναλυτικό σύστημα που θα βγάλει τις διαφορές.
Για αστεία πράγματα μιλάμε που τα ξέρουν και οι πέτρες στον χώρο του hi end!

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@