Διαφορες ερωτησεις....και απο μενα!!!!!

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Διαφορες ερωτησεις....και απο μενα!!!!!

Βλάση πρόσεχε γιατί με τέτοιες δηλώσεις για τα ψηφιακά αρχίζεις και αποποιείσαι τον χαϊεντισμό. Θα σε βάλουνε στις λίστες κι ούτε δωρεάν πρόσκληση για την έκθεση δεν θα μπορείς να πάρεις. Καλύτερα όμως... θα την βγάλουμε παρέα σε ένα κουτούκι εκεί παραπέρα. :137:...
Σιγά μην πιάσουν τα μάγια σου. Θα τον πάω εγώ στα ξανθά περίπτερα και :106:«πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικό μας θα 'ναι».
Πανελλαδικό Κλαμμμπ χαιετεντάδων Ελλάδος – Κύπρου.
Ναι είναι αλήθεια είμαι στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πλέον καλύπτουμε και τη Μεγαλόνησο με τις υπηρεσίες μας.

Υ.Γ. Κόμματα δεν έβαλα γιατί σήμερα 28 Οκτωβρίου είμαστε όλοι ενωμένοι. Η εκεχειρία ισχύει μέχρις ότου παρελάσουν οι Έλληνιδες νοσοκόμες.:205:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Διαφορες ερωτησεις....και απο μενα!!!!!

Λετε λετε ο καθενας το μακρυ του και το ποιο μακρυ του και κανενας δεν απαντησε στις ανω ερωτησεις......Μου λετε για γοργονες ,για κουτουκια ,για παγους και παγακια,για γραφικοτητες,για παραθυρα ανοιχτα ,για το πως πρεπει να κουτουπωσουμε μια γοργονα(ειναι λεβια ρεεεεεεε),μου λετε οτι δεν ειμαι χαιεντας και τελος τελος θα μου πειτε και την μαρκα του δονητη της Ντορας......ρε αι σιχτιρ ανωμαλαρες ......που κανετε το παπι και δεν απαντατε !!!!!!!!
Τι διαολο ολοι σας εχετε γαμω τα κεφια και ακουτε καργα μοιυσικες?
Που επεσα ρε παιδι μου??????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Διαφορες ερωτησεις....και απο μενα!!!!!

Σιγά μην πιάσουν τα μάγια σου. Θα τον πάω εγώ στα ξανθά περίπτερα και :106:«πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικό μας θα 'ναι».
Πανελλαδικό Κλαμμμπ χαιετεντάδων Ελλάδος – Κύπρου.
Ναι είναι αλήθεια είμαι στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πλέον καλύπτουμε και τη Μεγαλόνησο με τις υπηρεσίες μας.

Μιχαλη προσεχε τον Incognito γιατι ειναι μεγαλη μαρκα ,με ματι τσακιρικο και βαρυ πικαπι!!!!!!
Θα παει πρωτος και θα μας τα φαει τα ξανθοπιπινα.....φγψ

Reaction score
3.582
Απάντηση: Διαφορες ερωτησεις....και απο μενα!!!!!

Τι διαολο ολοι σας εχετε γαμω τα κεφια και ακουτε καργα μοιυσικες?
Που επεσα ρε παιδι μου??????
Σκοπός μας δεν είναι το high-end να μην αρχίσει να γίνεται ψυχοφθόρο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON