Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494
Απάντηση: Διενίσχυση...
Μερσώ για τη άποψη.
Μερσώ για τη άποψη.

Θα ακούνε. Εννοείται θα ακούνε.Θα συμφωνήσω με τα τρία προηγούμενα πόστς του ear. Και εν πάσει περιπτώσει, αν δεν μπορείς να πας σε ενεργή διενίσχυση, λόγω κόστους, πάρε εναν βαρβάτο τελικό 2χ200, η 2χ300 να τους πετάξει τα μάτια όξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούνε τα 805 σε εναν μεγάλο τελικό. Μεγάλο και σοβαρό, με σοβαρό τροφοδοτικό.
Είσαι μεγάλο κωλόπαιδο (φιλικά πάντα) γιατί με πρόλαβες , εγω το πήγαινα λάου λάου, και εσυ μπάινεις σφήνα στη μέση , αλλά δεν πειράζει , αφού έχεις δίκιο και εγω αυτό θα έλεγα. Gojackla άντε πάρε ενα άλλο ζευγάρι ηχεία αγοράκι μου να βρείς την υγειά σου, και αν μετά απο κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα , αν , σου λείψει κάτι , απλά αγοράζεις άλλο τελικό που τα ηχεία σίγουρα θα σηκώνουν , και τελείωσε η παράσταση που λέει και ο αμερικάνος φίλος μου ο Χρήστος...... και ισως τοτε διαπιστωσεις οτι τελικα ισως λεμε τωρα δεν ηθελες ενισχυτη αλλα &μεγαλυτερα ηχεια...![]()
Συμφωνώ απόλυτα.επίσης να προσθέσω πως διαφωνώ εντόνως με την άποψη του Σάκη Πετρόπουλου, όπως αυτή αναφέρεται στο πρώτο ποστ.
ιδίως με τις σκέψεις περί μινιμαλ του χάι έντ και τα συναφή των τελεστικών των ενεργών κρος....
η πραγματικότητα είναι διαμετρικά αντίθετη.
Πολύ σωστά! Τις απροάλλες πήρε το μάτι μου έναν Luxman dac που συζητούσαν στο χαζομάγ... -γκουχ - γκουχ- στο α-βε-κλυμπ, που είχε πάνω του NE5532, και συζητούσαν με το στόμα ανοιχτό. Προφανώς δεν ένοιξαν τα στραβά τους, αλλιώς θα τον είχαν θάψει....
Τα τελεστικά είναι απλά παρεξηγημένα... απλά έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε σε φτηνο-υλοποιήσεις και σε πυκνοκατοικημένες ψηφιακές εφαρμογές...
...
Ξέρω μέλος που έχει το phonocube. Και το σύστημά του έχει κοστίσει 6ψήφιο ποσό...(Για το aca δεν ξέρω, δεν το έχω μελετήσει ακόμα κοινωνιολογικώς) ...![]()
Σα δε ντρέπεται!Ξέρω μέλος που έχει το phonocube. Και το σύστημά του έχει κοστίσει 6ψήφιο ποσό...
...![]()
Στη θέση σου θα τα πάκτωνα.Τα ηχεία δεν το κουνάν ρούπι...![]()
Στη θέση σου θα τα πάκτωνα.
Αν δεν σου αρέσει το setup με τους ενισχυτές σου, η πιο φθηνή λύση είναι άλλος ένας 8000p (~300€). Αν δεν έχει τύχει να ακούσεις το τι μπορούν να κάνουν πραγματικά τα 805 με έναν καλό ενισχυτή, κοντά μένουμε...