Δισκοι με στενη τρυπα...

Reaction score
1.173
- καλημέρα , συμφωνώ και εγώ με τον Μιχάλη , και θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό , διότι εγώ έχω δίσκους που κολυμπάνε στον άξονα
Όσο πιο στενό τόσο πιο καλό.;)

Reaction score
7.905
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά παρακαλώ κάποιον διαχειριστή να κάνει κάτι. Θεωρώ το "στενή τρύπα" του τίτλου, εντελώς πρόστυχο. Θα μπορούσε να αναγραφεί πχ "με μη ακριβή εφαρμογή".

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.539
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά παρακαλώ κάποιον διαχειριστή να κάνει κάτι. Θεωρώ το "στενή τρύπα" του τίτλου, εντελώς πρόστυχο. Θα μπορούσε να αναγραφεί πχ "με μη ακριβή εφαρμογή".
- ο πλήρης τίτλος είναι : Δίσκοι με . . .

- το : "με μη ακριβή εφαρμογή'' , παραπέμπει σε παράταιρη ή και έκκεντρη εφαρμογή

- τουλάχιστον το νήμα προς το τέλος , γύρισε και λίγο στο χιούμορ

ΥΓ : δεν προσπερνάω κανέναν διαχειριστή , απλά πήρα την πρωτοβουλία και απάντησα , με σκοπό κάποια μικροπροβλήματα να τα λύνουμε μεταξύ μας

- φιλικά πάντα

Last edited:

Reaction score
7.905
Εγώ πάλι νομίζω πως εσείς είστε υπαίτιος όλου αυτού, μιας και απαντήσατε στο θέμα έπειτα από 5 μήνες και είναι ηλίου φαεινότερον πως "στενή τρύπα" σας κέντρισε το ενδιαφέρον.

ΥΓ: Το "χ@ισαμε" γράφετε με "ε", δηλαδή "χ@σαμε".

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.539
Εγώ πάλι νομίζω πως εσείς είστε υπαίτιος όλου αυτού, μιας και απαντήσατε στο θέμα έπειτα από 5 μήνες και είναι ηλίου φαεινότερον πως "στενή τρύπα" σας κέντρισε το ενδιαφέρον.

ΥΓ: Το "χ@ισαμε" γράφετε με "ε", δηλαδή "χ@σαμε".
- ευχαριστώ για την τιμή , είμαι τόσο νέος ( εδώ μέσα ) , και τόσω υπαίτιος ;

- δεν ήξερα πως το όριο απάντησης ΄σε κάποιο νήμα δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 5 μήνες

- sory man , αλλά δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον

Reaction score
1.173
....εμένα πάλι με αρέσουν τα βινύλια με την "στενή τρύπα" γενικά αλλά δες το και αλλιώς βάζεις το βινύλιο στο πικαπ και κάθετε λες και το "ρουφάει κάτω", απόλυτη εφαρμογή. Δεν πάει πουθενά!!!

Για το λόγο αυτό μίλησα. Φαντάζομαι ο Dr για τον ίδιο λόγο συμφώνησε μαζί μου. Αλλά και πάλι καλή καρδιά.:drinks:

Φιλικά
Παντελής

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.345
... το φοβομουν στο δισκο "Brown Reason to Live" ... αλλα ευτηχως...δεν χρειαστηκα ουτε βαζελινη ουτε τιποτα ! ....:D

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.539
....βάζεις το βινύλιο στο πικαπ και κάθετε λες και το "ρουφάει κάτω", απόλυτη εφαρμογή. Δεν πάει πουθενά!!!

Για το λόγο αυτό μίλησα. Φαντάζομαι ο Dr για τον ίδιο λόγο συμφώνησε μαζί μου. Αλλά και πάλι καλή καρδιά.:drinks:

Φιλικά
Παντελής
- ακριβώς έτσι , δημιουργείται το φαινόμενο του Auto-clamp
- always καλή καρδιά :)

ika

News
Reaction score
16.762
και για όποιον έχει πικάπ με αντλία κενού στο πλατό, ισχύει το ίδιο?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.539
όταν όμως εχεις ενα linn η thorens , ειναι καταστροφικό ..
- λόγω ανάρτησης ;
- σε αυτή την περίπτωση , χρειάζεται δεύτερο άτομο , ο ένας κρατάει το πλατό , και ο άλλος πιέζει τον δίσκο στο κέντρο , στο δε βγάλσιμο , πάλι ο ένας το πλατό και ο άλλος το δίσκο περιφερειακά , και σιγά σιγά
- ή . . . drill

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo