Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Φαντάζομαι έχεις περάσει το τελευταίο firmware στο Dune έτσι?

Reaction score
11

Φαντάζομαι έχεις περάσει το τελευταίο firmware στο Dune έτσι?
Όχι δεν το έχω περάσει.
Έχω να ασχοληθώ με αναβαθμίσεις εδώ και ένα χρόνο περίπου και πάλι δεν το είχα κάνει εγώ.
Προσπάθησα τότε να κάνω αναβάθμιση και μου παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια.
Το έστειλα στον Ανδρέα και το έκανε αυτός.
Έχει πάνω αυτό το fw ..90626_1828

Από τότε εν τω μεταξύ δεν μου λειτουργεί και το optical drive.
Δισκάκια δηλ. δεν μπορώ να παίξω.
Δεν εμφανίζει καθόλου το εικονίδιο στην αρχική οθόνη.
Εν τω μεταξύ φαίνεται σαν να παρουσιάζει και κάποια κόπωση να το πω;
Όταν κάνω περιήγηση στο σκληρό για λίγη ώρα σαν να καθυστερεί περισσότερο να ανταποκριθεί σε εντολές και κάποιες φορές κολλάει.

Πιστεύω οτι μια αναβάθμιση θα λύσει πολλά προβλήματα.

Αν θες δώσε ένα λινκ με την τελευταία αναβάθμιση και οδηγίες αν χρειάζονται.
Είναι απλή η διαδικασία;

Μιλάω για το Dune HD center

Reaction score
1.458

Λοιπόν τα μηνύματα θα τα μεταφέρω στο νήμα για το Center και θα συνεχίσουμε εκεί.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Λοιπόν εδώ είμαστε thomas.Πες μου ποια έδοση firmware έχει το center σου για να σου πω πια θα κατεβάσεις πρώτα.

Reaction score
1.458

Θα κατεβάσεις πρώτα αυτήν θα την εγκαταστήσεις και μετά με τη σειρά που σου γράφω κατεβάζεις και εγκαθιστάς μια μια,αυτές:

http://files.dune-hd.com/firmware/hdcenter_sony/dune_firmware_hdcenter_sony_100630_2131_beta.dff.zip

http://files.dune-hd.com/firmware/hdcenter_sony/dune_firmware_hdcenter_sony_100706_1032_beta.dff.zip

http://files.dune-hd.com/firmware/hdcenter_sony/dune_firmware_hdcenter_sony_100916_2027_beta.dff.zip

Σου λέω να πας μια προς μια για περισσότερη σιγουρία και να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση.

Αφού τις περάσεις όλες τότε δοκίμασε πάλι με τον σκληρό.

Τώρα πάω για ύπνο,αν παρουσιαστεί κάτι γράψτο εδώ και θα το συνεχίσουμε αύριο το απόγευμα.

Reaction score
11

Θα κατεβάσεις πρώτα ...... την εγκαταστήσεις και μετά με τη σειρά που σου γράφω κατεβάζεις και εγκαθιστάς μια μια,αυτές:

http://files.dune-hd.com/firmware/hdcenter_sony/dune_firmware_hdcenter_sony_100630_2131_beta.dff.zip

http://files.dune-hd.com/firmware/hdcenter_sony/dune_firmware_hdcenter_sony_100706_1032_beta.dff.zip

Σου λέω να πας μια προς μια για περισσότερη σιγουρία και να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση.

Αφού τις περάσεις όλες τότε δοκίμασε πάλι με τον σκληρό.

Τώρα πάω για ύπνο,αν παρουσιαστεί κάτι γράψτο εδώ και θα το συνεχίσουμε αύριο το απόγευμα.
Αυτά τα 2 δεν ανοίγουν.
Υπάρχει κάποια άλλη λύση;

Reaction score
1.458

Τα εγκατέστησες?ολα πήγαν καλά με το firmware?Με το δίσκο τι έγινε τον βλέπει τώρα?

Reaction score
11

Τα εγκατέστησες?ολα πήγαν καλά με το firmware?Με το δίσκο τι έγινε τον βλέπει τώρα?
Μόλις γύρισα από τη δουλειά.
Θα προσπαθήσω αργότερα να τα εγκαταστήσω.

Reaction score
11

Λεωνίδα, έκανα τις αναβαθμίσεις και πήγαν όλα ρολόι.

Με το δίσκο όμως δεν έγινε τίποτα.
Υπάρχει μόνο μια αλλαγή που μόλις τον επιλέγω μου λέει οτι δεν τον αναγνωρίζει και οτι ίσως δεν είναι φορμαρισμένος.
Με ρωτάει μετά αν θέλω να τον κάνω φορμάτ.
Φαντάζομαι οτι αν πω ναι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο μέσα!

Σε 2 όμως υπολογιστές που έχω με ΧP αλλά και με Vista εκεί όταν πάω ιδιότητες μου λέει σύστημα αρχείων NTFS.
Τι γίνεται τώρα;
Βρε μήπως αυτό το μαραφέτι δεν μπορεί να ανοίξει δίσκους πάνω από 2TB;

Οσον αφορά με το άλλο θέμα του optical drive κι εκεί δεν κατάφερα τίποτα.
Όταν πατούσα το eject για να βγεί o οδηγός έξω μου βγάζει ένα μήνυμα και λέει οτι τράβηξε screenshot με επιτυχία.
Μήπως έκανα καμία λαλακία με τις ρυθμίσεις και το συγκεκριμένο κουμπί αντί να δίνει εντολή στον οδηγό να βγεί έξω κάνει άλλα πράγματα;
Mετά μπήκα λίγο στο μενού άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις και τώρα δεν τραβάει σκρινσοτ αλλά ούτε βγαίνει έξω το πορτάκι.
Καμιά ιδέα;

Όπως και να΄χει Λεωνίδα, σ΄ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Reaction score
1.458

Μάλλον είναι θέμα firmware των dune γενικά,σχετικά με τους δίσκους 3ΤΒ.Νομίζω με κάποιο μελλοντικό firmware θα διορθωθεί το πρόβλημα.
Κανένας άλλος με 3ΤΒ εξωτερικό δίσκο σε usb ή esata το έχει δοκιμάσει με κάποιο dune player να μας πει αν τον διαβάζει το dune?
Δικτυακά δοκίμασες να δεις αν τον διαβάζει τον δίσκο το Center.Κανονικά θα πρέπει να το κάνει.Σύνδεσε τον σε μια θύρα usb στον υπολογιστή και κάντον share στο δίκτυο και δες αν το διαβάζει το dune.

Σχετικά με τον optical drive αφού κλείσεις το dune από το διακόπτη στο πίσω μέρος,στη συνέχεια ανοιξέ τον πάλι απ' τον διακόπτη και αμέσως μέχρι να αρχίσει να φορτώνει ο player,πάτα το πλήκτρο eject από την πρόσοψη του dune,όχι από το remote.
Αν δεν ανοίξει πάλι το πορτάκι τότε θα πρέπει να το στείλεις στο service.

Reaction score
11

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν έχεις ακόμα το Center σου.
Όταν το ανοίγεις στην αρχική οθόνη (στο home menu) σου εμφανίζει το εικονίδιο του optical drive;

Reaction score
1.458

Δεν το έχω πλέον.Κανονικά θα πρέπει να το εμφανίζει.

Reaction score
11

Δεν το έχω πλέον.Κανονικά θα πρέπει να το εμφανίζει.
Δεν το εμφανίζει όμως.
Αυτό δε μοιάζει να είναι πρόβλημα software;
Μετά από τόσες αναβαθμίσεις δεν έπρεπε να διορθωθεί;

Reaction score
1.458

Μάλλον hardware μου κάνει.Δοκίμασε όμως να κάνεις κι αυτό που γράφω πιο πάνω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis