Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor

...

ΥΓ 1

εγώ πιστεύω ότι ο άλεξ είναι πιόνι του σταματάκου. μάλιστα, τα παίρνει χοντρά.

...
Αμ πώς!

Σαν κι εσένα τον ψιλικατζή είμαι;

Εγώ θα "σηκώσω" πολυκατοικίες ρε!!!!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
ΥΓ 2

κι επιτέλους πατήστε το κουμπάκι που λέει "ευχαριστώ" κάτω από αυτό το ποστ, διότι δεν γίνεται να έχω κι άλλο το νούμερο "69", θ'αρχίσει να νομίζει διάφορα ο κόσμος...
ΕΓΩ φταίω που το πάτησα.:623:

Αλλά έννοια σου, θα σε φτιάξω εγώ!!!:125:

Θα το πατήσω άλλες δυο φορές και μετά θα βάλω στην υπογραφή μου το "No more 'Thank you's' for Costas EAR. - Αφήστε τον στα 72 ώστε να φαίνεται ότι κάνει 69 με τρ@βεστί...(εξ' ου και τα '3' επιπλέον)"!!!:606:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor

Βρε συ vet, το να "το παίζεις Πυθία" ή το να το "γυρίζεις στην τρελή" για να προβοκάρεις εμένα ή και άλλους για να γράψουμε κάτι χρήσιμο ή να γίνει "τζέρτζελο" έχει πολλές φορές την πλάκα του.

Το να αφήνεις υπόνοιες για τρίτους, ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Αν έχεις "ράμματα για τη γούνα" του Σταματάκου ή τον θεωρείς "ανεπαρκή" ή "ασόβαρο", όπως φαίνεται να υπονοείς με το παρακάτω

τότε γράψτο ευθέως.

Σαν άντρας.

Και δικαιολόγησέ το...

Please.

Εντελώς φιλικά τα παραπάνω.
αυτα που γραφω ειναι ξεκαθαρα.
οτι γραφει ο σταματακος δεν ειναι θεσφατο.
ξερω πολλα πραγματα που δεν μας αφορουν και εχω ολοκληρωμενη και οχι ιντερνετικη μονο αποψη.
ιντερνετικα ειναι ΑΨΟΓΟΣ.
τα υπολοιπα δεν μας αφορουν και δεν αποτελουν αιτία σχολιασμου και θεματος αυτου το site.
σε καλυψα?

Reaction score
4

Η κυρία πίσω πρέπει να ανήκει στο τμήμα έρευνας... :137:

Last edited by a moderator:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor

δηλαδης ο σταματακος ειναι ο Ελληνας Atkinson?
ημαρτον....
Κατά κάποιο τρόπο ναι

• Είναι χρόνια στο κουρμπέτι
  • Έχει μεγάλη πείρα
  • Χαίρει μιας γενικής εκτίμησης γιατί δεν έχει κάνει σοβαρά λάθη
  • Ξέρει να λέει αυτό που θέλει με σύνθετο τρόπο που αναγνωρίζεις με τον καιρό
  • Κάνει σοβαρές μετρήσεις
Αν έκανε ηχογραφήσεις και δεν απεχθανόταν την Apple θα ήταν "κόπια" !!

Reaction score
30.296

Αμ πώς!

Σαν κι εσένα τον ψιλικατζή είμαι;

Εγώ θα "σηκώσω" πολυκατοικίες ρε!!!!

Δεν μας χ...ις ρε Ζαπάντη ? με τις φιλολογίες σου?
Ελα να σε κάνω μια βόλτα με το βούτυρο να σου ασπρίσει το λίγο μαλλί που διαθέτεις να ησυχάσουμε απο σένα , και τον άλλο τον μουρλό τον ear.!!!

Reaction score
30.296

Κατά κάποιο τρόπο ναι

• Είναι χρόνια στο κουρμπέτι
  • Έχει μεγάλη πείρα
  • Χαίρει μιας γενικής εκτίμησης γιατί δεν έχει κάνει σοβαρά λάθη
  • Ξέρει να λέει αυτό που θέλει με σύνθετο τρόπο που αναγνωρίζεις με τον καιρό
  • Κάνει σοβαρές μετρήσεις
Αν έκανε ηχογραφήσεις και δεν απεχθανόταν την Apple θα ήταν "κόπια" !!

Χρήστο πολύ το κουράζεις το πράμα και δεν το βλέπω καλά.!!!!

Reaction score
30.296

Ζαπάντη για πάρτη σου θα ανέβαινα βόλο με το βούτυρο αλλά δεν . Η γ@μιόλα η βενζίνη στοιχίζει πολύύύύύύύύύ. Και το ρημάδι την ρουφάει σαν νεράκι.
Αμα θες βόλτα μόνο εδω στα πέριξ , εντάξ?:119:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

οτι γραφει ο σταματακος δεν ειναι θεσφατο.
...
Και βέβαια δεν είναι.
Ούτε μάλιστα ο ίδιος ή κανένας άλλος ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
Όπως γράφει και ο φίλος μας ο Bhutiaς, "Μας τελείωσαν οι θεότητες του χαϊ-ενδ καθώς και οι προφήτες αυτών"...

Πάντως, για μένα τουλάχιστον, ο λόγος του Σταματάκου έχει μεγάλη βαρύτητα - ακόμα και αν σε ορισμένα σημεία μπορεί να μην ταυτίζονται οι απόψεις μας.

...
Λυπάμαι, αλλά τα παρακάτω δεν είναι ξεκάθαρα:

...
ξερω πολλα πραγματα που δεν μας αφορουν και εχω ολοκληρωμενη και οχι ιντερνετικη μονο αποψη.
ιντερνετικα ειναι ΑΨΟΓΟΣ.
τα υπολοιπα δεν μας αφορουν και δεν αποτελουν αιτία σχολιασμου και θεματος αυτου το site.
σε καλυψα?
Καταλαβαίνω το να μη θέλεις να επεκταθείς και να μας διαφωτίσεις σχετικά με όσα (αόριστα κατά τη γνώμη μου) έγραψες παραπάνω είτε διότι δε μπορείς να διασταυρώσεις την ή τις πηγές σου, είτε διότι π.χ. έδωσες το λόγο σου ότι δε θα επαναλάμβανες κάτι δημόσια.
Πραγματικά το καταλαβαίνω.

Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, πάλι κατά τη γνώμη μου, δε θα έπρεπε να είχες αφήσει υπόνοιες in the first place...

Παρεμπιπτόντως, δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο με το να δηλώσει κανείς ότι δε συμφωνεί με τον τρόπο δουλειάς κάποιου επαγγελματία ή με το να επισημάνει (ακόμα και δηκτικά καμια φορά) τα λάθη του.

Έγω π.χ. έχω γράψει πολλάκις ότι θεωρώ τον τρόπο """δουλειάς""" των Πάρι Κωτσή - Θανάση Μωραϊτη για γέλια...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ζαπάντη για πάρτη σου θα ανέβαινα βόλο με το βούτυρο αλλά δεν . Η γ@μιόλα η βενζίνη στοιχίζει πολύύύύύύύύύ. Και το ρημάδι την ρουφάει σαν νεράκι.
Αμα θες βόλτα μόνο εδω στα πέριξ , εντάξ?:119:
Δε θέλω βόλτα...
Θέλω τη ζωή μου...:116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.779

πάντως, θα χεστεί στο γέλιο ο κακομοίρης αν μπει δω μέσα και διαβάσει τι γράφουμε γι'αυτόν!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Grace Design m903 στο avmentor

ok Αλεξ,
ειναι αληθεια οτι φανηκε καπως διαφορετικα αυτο που ηθελα να πω.
Ας μεινουμε στο οτι σεβομαι απολυτα την ιντερνετικη του παρουσια και ζηταω συγγνωμη και απο τον ιδιο για ολα τα αλλα που εγραψα.
Εαν θελει καποιος μπορει να σβησει τα ποστ μου.

Και βέβαια δεν είναι.
Ούτε μάλιστα ο ίδιος ή κανένας άλλος ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
Όπως γράφει και ο φίλος μας ο Bhutiaς, "Μας τελείωσαν οι θεότητες του χαϊ-ενδ καθώς και οι προφήτες αυτών"...

Πάντως, για μένα τουλάχιστον, ο λόγος του Σταματάκου έχει μεγάλη βαρύτητα - ακόμα και αν σε ορισμένα σημεία μπορεί να μην ταυτίζονται οι απόψεις μας.

Λυπάμαι, αλλά τα παρακάτω δεν είναι ξεκάθαρα:

Καταλαβαίνω το να μη θέλεις να επεκταθείς και να μας διαφωτίσεις σχετικά με όσα (αόριστα κατά τη γνώμη μου) έγραψες παραπάνω είτε διότι δε μπορείς να διασταυρώσεις την ή τις πηγές σου, είτε διότι π.χ. έδωσες το λόγο σου ότι δε θα επαναλάμβανες κάτι δημόσια.
Πραγματικά το καταλαβαίνω.

Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, πάλι κατά τη γνώμη μου, δε θα έπρεπε να είχες αφήσει υπόνοιες in the first place...

Παρεμπιπτόντως, δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο με το να δηλώσει κανείς ότι δε συμφωνεί με τον τρόπο δουλειάς κάποιου επαγγελματία ή με το να επισημάνει (ακόμα και δηκτικά καμια φορά) τα λάθη του.

Έγω π.χ. έχω γράψει πολλάκις ότι θεωρώ τον τρόπο """δουλειάς""" των Πάρι Κωτσή - Θανάση Μωραϊτη για γέλια...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Βρε Νίκο, δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για το ότι είσαι καλοπροαίρετος, ενώ κάλλιστα μπορείς (σε κάποιο βαθμό μάλιστα επιβάλλεται) να ζητάς επιπλέον διευκρινήσεις ή να κάνεις εποικοδομητική κριτική στον οποιονδήποτε επαγγελματία.

Συνεπώς, εγώ τουλάχιστον, δε βρίσκω την ανάγκη για καμία συγγνώμη.

Αν σου γκρίνιαξα, είναι επειδή καμια φορά γράφεις σαν να είναι αυτοσκοπός σου το να διατηρήσεις το "δίπολο του Ελύτη".:126:

Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι:

α. ο λόγος σου έχει κάποια βαρύτητα
β. σε διαβάζουν και άνθρωποι που είτε δεν έχουν τις γνώσεις σου είτε δεν καταλαβαίνουν τα "παιχνίδια" σου (όπως π.χ. εγώ παλιότερα :120:) - άνθρωποι όμως που βασίζονται και σ' εσένα ώστε σιγά σιγά να "πατήσουν καλύτερα στα πόδια τους" για να μπορέσουν να προχωρήσουν δυο βήματα παρακάτω,

πρέπει ίσως να προσπαθήσεις να βρεις λίιιιιιγο καλύτερη ισορροπία μεταξύ του ρόλου της "μύγας που κεντρίζει το άλογο" και του ρόλου του "αγωγιάτη".:126:

Ναι, το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο.

Ξέρω όμως ότι και σε σένα αρέσουν τα δύσκολα...

Reaction score
3.987

Ας πούμε και κάτι για το μηχανάκι..

Τόφερε ο Μάνος προχθές (ΑVsite-γιορτή) σπίτι όπου συνδέθηκε με τα μονομπλόκ Άρτεμις του Τσακιρίδη που οδήγησαν τα Lipinski.

Σαν τρανσπορτ το Greek 53, kai το Grace (δοκιμάστε να το γράψετε στα Ελληνικά ...)903 σε ρόλο ντακ-προ.

Πολύ ομοιογενές, σμούθ, άνευ ψηφιακίλας.

Ας γράψουν και τα άλλα δγυό παλληκάρια που τόχουν ακούσει πολύ περισσότερο !!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos