Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Περίμενε!Αν τα έχεις γράψει σωστά έχουμε διαφορές.

Εχεις το Mede8er Med400X ok?Και ήχο έχεις από την τηλεόρασή σου,άρα σε κάποια αρχεία θα πρέπει να γίνει downmix.Ενισχυτή δε χρησιμοποιείς καθόλου αν κατάλαβα καλά?Αν χρησιμοποιείς με hdmi ή optical?

Reaction score
0

μου δινεις το δικο σου να σου δωσω το δικο μου? κερναω depon

Reaction score
1.458

Κατέβασε αυτό:http://www.mede8er.org/beta/Firmware_Final/MED400X_MINI/MED400X_V4_INC_HD_AUDIO_25Jan2011.zip και το εγκαθιστάς με τις οδηγίες που έδωσα σε προηγούμενες σελίδες.Το βάζεις σε ΚΑΘΑΡΟ USB STICK σε fat32(install.img),το συνδέεις σε ΚΛΕΙΣΤΟ med400x,την tv την γυρνάς εκεί που βλέπει το med400x.
Στη συνέχεια ΤΡΑΒΑΣ το καλώδιο ρεύματος του med4000x και έχεις συνεχόμενα πατημένο το πλήκτρο on/off ΕΠΑΝΩ στο med400x.Συνεχίζοντας να πατάς αυτό το πλήκτρο (on/off) συνδέεις το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος του med400x και μόλις στην tv σου δεις το μήνυμα install firmware αφήνεις το πλήκτρο on/off.

Αφού εγκατασταθει το firmware επανέλαβε τις ρυθμίσεις στο settings/video που ανέφερα πιο πάνω και ότι άλλο θέλεις (δίκτυο κλπ) κ'ανε μερικά τεστ με ταινίες και πες μπου τι βλ'επεις και κυρίως τι ακούς!

Reaction score
0

Που μένεις?
σπιτι μου-εσυ?
χαχχαχα Λαζαρε αν θες να στο φερω να το δοκιμασεις , αν δεν σε κουραζω δλδ για μενα ειναι πανευκολο , γιατι ολη μερα γυρναω στους δρομους (ταξι γαρ).
Αν εννοεις φυσικα κατι τετοιο-αν οχι σορυ κιολας

Reaction score
1.458

Λεωνίδας γιατί όλοι με λένε Λάζαρο?
Ειμαι Καλλιθέα,αν είμαστε κάπως κοντά να κανονίσουμε έστω και να το δω με τα δικά μου συστήματα(not something important).
Γιαί αυτά που μου περιγράφεις ούτε στο med500x που το έχω 1 χρόνο περίπου,ούτε το med400x που το έχω ακόμη για το τεστ στην κατοχή μου,το έχουν κάνει ποτέ!
Πρέπει να σιγουρευτούμε λοιπόν ότι το μηχάνημα που έχεις δεν είναι ελλατωματικό.
Στείλε μου pm με το κινητό και θα τα πούμε αύριο!

Reaction score
0

Καλημερα , ειμαι απο χθες κατοχος του 400χ. Δεν εχω κανει ακομα update στο καινουργιο firmware. Εχω ακριβως τα ιδια προβληματα στον ηχο με τον kotsidisjohn , αληθεια βρηκες καμμια ακρη Γιαννη ? Κατα τα αλλα ψαχνομαι. .....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Κακό συγχρονισμό ήχου δεν έχω παρατηρήσει ποτέ στο mede8er, αλλά ούτε και στα άλλα media players που έχουν περάσει από τα χέρια μου!Δεν ξέρω τι φταίει στην περίπτωση του zilmer1.Μήπως να δοκιμάσεις με άλλο καλώδιο hdmi,μπορεί να φταίει το καλώδιο.
Για ματρόσκες με εσωτερικούς υπότιτλους αλλάξτε την κωδικοποίηση σε utf-8 από το μενου subtitles του mede8er.Θα πρέπει να τους δείτε έτσι.Οι εσωτερικοί υπότιτλοι σε mkv πρέπει να είναι σε utf για να φαίνονται,αλλιώς δε θα του βλέπετε!
Χμμμ, για εσωτερικους υποτιτλους θα το τσεκαρω, τι να κανω ομως με "βαρια" ματροσκα (1080p / H.264 / 39gbs) που εχει εξωτερικους υποτιτλους (.srt) και δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι ουτε στην τηλεοραση (CRT) αλλα ουτε και στον προβολεα (720p) παρ'ολο που στο menu του Mede8er / subtitles ναι μεν εμφανιζονται σαν επιλογη αλλα ολες οι αλλες παραμετροι (π.χ. μεγεθος, υψος, χρωμα, συγχρονισμος κλπ) δεν ειναι προσβασιμες...

Υ.Γ. Ειναι το πρωτο μου media player και γενικα παιδευομαι με το να στησω δικτυο...Αν και λιγο Offtopic θα μπορουσε καποιος να βοηθησει με τα βηματα για να στησεις Network με το MEDE8ΕR, Upnp, NAS, κλπ?
Έχω ενα modem-router Belkin (N+ / 802.11n) και Belkin USB Wifi Adapter στο PC-desktop και ενα laptop VAIO VPCF11M1E με ενσωματωμενο Wifi (και τα 2 με Windows 7 x64) εναν external HD / Seagate 1Tb o oποιος μπορει να συνδεθει και απευθειας μεσω USB με το BELKIN modem/router (ετσι δεν δημιουργειται και ΝΑS?)

Reaction score
0

vertical limit δεν λεγοταν η ταινια? ορια αντοχης? τα δικα μου δοκιμαζονται παντως...μιλαμε για φαινομενο ...τριτη μερα σημερα και ακομα να εχω συγχρονισμο..ψιλοξενερωσα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Καλημερα , ειμαι απο χθες κατοχος του 400χ. Δεν εχω κανει ακομα update στο καινουργιο firmware. Εχω ακριβως τα ιδια προβληματα στον ηχο με τον kotsidisjohn , αληθεια βρηκες καμμια ακρη Γιαννη ? Κατα τα αλλα ψαχνομαι. .....
μπα οχι φιλε μου τιποτα...μονο με πατεντα παιρνω ηχο απο οπτικη . dts δηλαδη, αλλα στα υπολοιπα τα ιδια, περιεγραψε μου αν θελεις τα προβληματα σου και το set up σου, ετσι οπως παμε θα γινουμε ασσοι στο αθλημα!!:137::137:

Reaction score
0

Πρεπει να εχει θεμα με το passthrough του Dolby trueHD τελικα δεν εξηγειται αλλιως..

Reaction score
0

ασχετο αλλα επειδη τα προβληματα πανε σαν τους Χιωτες (δυο , δυο) , ουτε το Yamj λειτουργει.Ανοιγω την συντομευση του yamj και μου βγαζει μνμ ¨<yamj to mede8er error>..παταω παραβλεψη σκαναρει τις ταινιες , και με το που παταω done παρε αλλο ενα error και φτου απο την αρχη.Καλλα εδω δεν φταιει το μηχανημα μην τρελλαθουμε κιολας, αλλα μηπως γνωριζει κανεις τιποτα?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis