Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Μετα το Max τι;

Επειδη μπηκα στο τρυπακι του 3D και επειδη το Max δεν παιζει 3D απο το bluray λεω να το σουταρω και να παρω καποιο media player με τις δυνατοτητες του Max και γιατι οχι και καλυτερο αλλα μονο να περνει 3.5 δισκο μεσα χωρις drive bluray κλπ.

Να παρω καποιο απο τα μικρα που εχει η να παω σε αλλη εταιρια;

Το D1 περνει σκληρο μεσα;

Μήπως τα έχεις μπλέξει λίγο ;

L

LLLEFTERIS

Guest

Οχι καθολου! Απλα επειδη θα παρω ξεχωριστο 3D bluray για να βλεπω τα 3D δισκακια γιατι το bluray που εχει το max μου ειναι αχρηστο λογω οτι δεν μπορει να παιξει 3D ελεγα να το εστελνα και αν επερνα καποιο απο τα 2 μικρα που εχει για media player η καποιο αλλο media player χωρις bluray drive.

Reaction score
1

Οχι καθολου! Απλα επειδη θα παρω ξεχωριστο 3D bluray για να βλεπω τα 3D δισκακια γιατι το bluray που εχει το max μου ειναι αχρηστο λογω οτι δεν μπορει να παιξει 3D ελεγα να το εστελνα και αν επερνα καποιο απο τα 2 μικρα που εχει για media player η καποιο αλλο media player χωρις bluray drive.
ΟΚ αλλά τώρα το ξεκαθάρισες, όπως το έγραψες πρίν ήταν σαν να ήθελες BDp χωρίς να θέλεις BDp :116: ...

Μπορείς να πάρεις ένα Philips BDP 7500 με 140 περίπου ευρώ για 3D αναπαραγωγή από δισκάκια και εικόνα να τη πιείς στο ποτήρι και να κρατήσεις και το Max σαν mp, τουλάχιστον έτσι παίζω στην LG 60PZ950 ...ή να περιμένεις μέχρι να βγεί τον άλλο μήνα περίπου το PCH C-300 και να ξεχάσεις τις σαχλαμάρες της HDI !

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Μόνο που το c300 δεν παίζει 3D εάν έπαιζε είχε να γίνει...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

L

LLLEFTERIS

Guest

Επειδη ο Denon 1910 που εχω (αν δεν τον πουλησω) δεν εχει 3D (hdmi 1.4) ελεγα να παρω το Panasonic 310 που εχει δυο hdmi ετσι να εχω και 3D εικονα αλλα και dts-hd ηχο.

Χαζη ερωτηση. Επειδη εγω δισκακια BR δεν εχω οτι περνω το ριπαρω αλλα εμαθα οτι το sbs δεν εχει την ποιοτητα που εχει το κανονικο δισκακι ειναι σωστο αυτο η χαζομαρες μου ειπαν; γιατι αν η ποιοτητα ειναι καλη τοτε δεν υπαρχει λογος να παρω 3D player αλλα θα τα κανω sbs και θα τα βαζω στον σκληρο του Max

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Mόνο για mkv3D.Δεν μπορεί παραπάνω το 8647.

Reaction score
1

Εμενα δεν ειναι του ζητησα δανεικα για τηλεοραση και εκανε την παπια :138:

Εσύ καταστάλαξε πρώτα τι θέλεις, πως το θέλεις και γιατί το θέλεις, διάβασε λίγο για την τεχνολογία που σε ενδιαφέρει να μαθαίνεις (μη περιμένεις μασημένη τροφή από τα φόρα)...και μετά μιά πόρτα είμαστε :116: θα σε φτιάξουμε...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.108

"Like every other media streamer today, we also have an apps market for premium video services. Note that we still don't get HDMI 1.4 or 3D Blu-ray ISO because the SMP 8647 doesn't support it."

Aπό εδώ.

Reaction score
1

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...τελείωσε το tsmuxer κλείνει ο υπολογιστής και τα φόρα :605:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.108

Ρε Νίκο, σαν τον Αργύρη γράφεις τελευταία. Ανησυχώ. :138:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Eν ολίγοις,όσοι θέλουν player με τσιπάκι Sigma που να παίζει και 3D δισκάκια(ή ΙSO κτλ..) πρέπει να περιμένουν τα μοντελάκια που θα έχουν τον 8910.
Πότε;Αν αληθεύουν οι φήμες απο Ιούνιο(το νωρίτερο) και μετά.
Πιθανή εταιρία που θα πρωτοστατήσει λογικά είναι η HDI με το Pro και με πιθανή αναβαθμιση στο Μax(άγνωστο κόστος).Εκτός και αν βγάλει Max2 και στείλει τους υπάρχοντες κατόχους για τσάι..

L

LLLEFTERIS

Guest

Εσύ καταστάλαξε πρώτα τι θέλεις, πως το θέλεις και γιατί το θέλεις, διάβασε λίγο για την τεχνολογία που σε ενδιαφέρει να μαθαίνεις (μη περιμένεις μασημένη τροφή από τα φόρα)...και μετά μιά πόρτα είμαστε :116: θα σε φτιάξουμε...
Τι φταιω εγω βρε που οταν ειπα να παρω μηχανηματα δεν ειχε βγει το φρουντου. Τωρα θα βγει και το 4D
(4D=οταν η σκηνη εχει ξυλο θα τρως και συ μερικες ξωφαλτσες.) :116:

L

LLLEFTERIS

Guest

Eν ολίγοις,όσοι θέλουν player με τσιπάκι Sigma που να παίζει και 3D δισκάκια(ή ΙSO κτλ..) πρέπει να περιμένουν τα μοντελάκια που θα έχουν τον 8910.
Πότε;Αν αληθεύουν οι φήμες απο Ιούνιο(το νωρίτερο) και μετά.
Πιθανή εταιρία που θα πρωτοστατήσει λογικά είναι η HDI με το Pro και με πιθανή αναβαθμιση στο Μax(άγνωστο κόστος).Εκτός και αν βγάλει Max2 και στείλει τους υπάρχοντες κατόχους για τσάι..
Τιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;; Πουλαω το MAX :116:

L

LLLEFTERIS

Guest

Βρε παιδια δεν παραπηγε αυτη η beta εκδοση ποτε θα την κανουν κανονικη γιατι να βγαινει αλλη δεν το βλεπω.

Reaction score
1.458

Εγώ η διαφορά που είδα στο μικρούλη Lite 53D που έχω τώρα με το νέο firmware,είναι η σημαντικά πιο γρήγορη περιήγηση στα αρχεία ταινιών που περιέχουν covers,περίληψη κλπ ειδικά μέσω δικτύου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe