Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Δυστυχώς θα πρέπει να μετατρέψεις και πάλι τα .vob αρχεία σε mkv με το MKVTOOLNIX και να περάσεις εκεί τους υπότιτλους .srt ...αλλιώς δεν τους βλέπει.

Reaction score
0
νομίζω ότι παίζει εξωτερικούς υπότιτλους όταν είναι ISO εκτός και αν δεν παίζει DVD ISO ή αν δεν ισχύει αυτό που λέω

Reaction score
228

συγνωμη το yadis ισχυει και για τα smart?
Ναι. Παίζει μια χαρά.

Απλά το yadis (και όλα τα αντίστοιχα indexes) έχουν νόημα αν αρχειοθετείς τις ταινίες σου. Τελικά για μένα αυτό δεν έχει ουσία καθώς το κόστος αποθήκευσης σε bytes είναι δυσανάλογο της αντίστοιχης χρήσης. Στο κάτω κάτω αν θέλω να ξαναδώ μια ταινία, ξαναβρήσκω ένα αντίγραφο ασφαλείας και είμαι ΟΚ.

Reaction score
0

ερωτηση : θελω να εχω εξωτερικο δισκο δεν θελω drive κτλ κτλ αρα απο οτι καταλαβαινω θελω το Η1.Αυτο εχει ανεμιστηρα-εφοσον δεν θα βαλω μεσα δισκο , δεν απενεργοποιειται καπως?
και αν επιτρεπεται μια αλλη ερωτηση , το Η1 υστερει σε κατι απο τα αδελφακια του?

Reaction score
0
Να ρωτησω κατι κι εγω...
Σχετικα με το Dune HD Smart B1,
αν βαλω ενα bluray disc μεσα, μπορω να δω τα αρχεια του στον υπολογιστη μου (προφανως μεσω ethernet)...
και να κανω rip αρχεια του (πχ με dvdfab) και να κρατησω τα αρχεια του bluray στον δισκο του υπολογιστη μου;

Reaction score
2
Ευτυχής κάτοχος κι εγώ του Smart H1 και έχω 2 πρώτες ερωτήσεις.

1. Ανεμιστήρα μάλλον δεν έχει από ότι κατάλαβα. Για 10 λεπτά που έβαλα μέσα ένα δίσκο να παίξω κάτι πήγε στους 50 βαθμούς η θερμοκρασία του (τον έβαλα καπάκι στο PC για να την μετρήσω). Έκαιγε αρκετά μπορώ να πω. Επειδή έχω συνειθήσει να έχω τους δίσκους μου σε max θερμοκρασία 40 βαθμούς, να ανησυχώ?

2. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για μοίρασμα αρχείων. Έχω κάνει τα shares μου κανονικά και έχω φτιάξει shortcuts στην home screen, αλλά ξεκινάω να παίξω ένα bluray και σε 2-3 λεπτά παγώνει η οθόνη και μου πετάει το pc εκτός δικτύου. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω?

Συγνώμη αν υπάρχουν κάπου οι απαντήσεις στα παραπάνω αλλά είχα διαβάσει όλο το θέμα πριν 1 μήνα και δεν αντέχω να το ξανακάνω :)

Ευχαριστώ!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
update, ρε παίδες πώς κάνουμε? διαβάζω κάτι για system storage κτλ, εχουμε πουθενά οδηγίες?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

update, ρε παίδες πώς κάνουμε? διαβάζω κάτι για system storage κτλ, εχουμε πουθενά οδηγίες?
Κατέβασε το αρχείο, αποσυμπίεσέ το, βάλτο σε ένα στικάκι ή σε ένα σκληρό και απλά πάτα επάνω του το enter στο χειριστήριο :126:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
αυτο εκανα αλλα δεν γινεται ρε γμτ...το αρχειο που προκυπτει τι ειναι?dff?

Reaction score
1

Ναι κατάληξη .dff έχει...τουλάχιστον στο Prime έτσι γίνεται το update, και σε αυτά το ίδιο θα είναι αφού το ίδιο chipset και fw έχουν.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
ok, το καταφερα...κατι άλλο εαν γνωρίζει κάποιος

οι δίσκοι που θα μπούν στο duo πρέπει να ειναι φορμαρισμένοι κατα κάποιο συγκεκριμένο τρόπο? εαν βάλω ενα δίσκο που εχω ήδη στον υπολόγιστή μου, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιο προβλημα απώλειας των δεδομένων?

Reaction score
1.458

Το σωστο είναι να κανεις ενα buck up στους δισκους και μετα να τους φορμαρεις απο το μενου του dune!
Απο κει και περα οτι σε φωτισει ο θεος!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

ok, το καταφερα...κατι άλλο εαν γνωρίζει κάποιος

οι δίσκοι που θα μπούν στο duo πρέπει να ειναι φορμαρισμένοι κατα κάποιο συγκεκριμένο τρόπο? εαν βάλω ενα δίσκο που εχω ήδη στον υπολόγιστή μου, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιο προβλημα απώλειας των δεδομένων?

Νομίζω έχει επιλογή να τον φορμάρεις επάνω στο μηχάνημα.Εγώ πάντως παίζω διάφορα φορμά από έναν 320άρι NTFS πάνω στο Prime και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
το θέμα μου ειναι οτι ειναι γεμάτοι και φοβαμαι μην γινει καμμια στραβή και χασω τις ταινίες. Θα γραψω και αναλυτικότερα τις εντυπώσεις μου αλλα πρόκειται για εξαιρετικό μηχάνημα, μεχρι στιγμής.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
hot swap είναι το duo, σκέφτομαi να τους βγάλω απο το pc και να τους βαλω στο dune.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.122
Απ' όσο ξέρω, το Dune υποστηρίζει δίσκους φορμαρισμένους κατά NTFS, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Μόνο αν θελήσεις να τους κάνεις format θα χάσεις τα δεδομένα σου, αλλά δεν έχεις λόγο να το κάνεις.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542