Δορυφορικος δεκτης απο τα Lidl

Reaction score
0
Eπεσε στα χερια μου ενα φυλλαδιο του LIDL και ειδα να πουλαει ενα φορητο δορυφορικο δεκτη
Αντιγραφω απο το φυλλαδιο του LIDL:
Περιλαμβανονται:
Ψηφιακος δεκτης,συνθετικο πιατο,LNB μαζι με στηριγματα, καλωδιο 10 μ.,καλωδιο scart ,πυξιδα Sat Locator,τηλεχειριστηριο.

Συνδεσεις 2χ scart,Rs232,IF in/IF out ,Audio L R.

Διαστασεις πιατου 41χ37χ4

Τιμη70Ε

Ξερει κανεις τιποτα για αυτο το σετακι ? Αξιζει τα λεφτα του ή δινοντας 10-20 ευρω παραπανω μπορεις να παρεις κατι καλυτερο?
Και τελος μπορει να δεχτει κλειδια απο το internet?

Reaction score
1
Αξιζει τα λεφτα του ή δινοντας 10-20 ευρω παραπανω μπορεις να παρεις κατι καλυτερο?
Και τελος μπορει να δεχτει κλειδια απο το internet?
Αμφίβολο να έχει UCAS για να δεχτει κλειδιά. Προτιμότερο να δώσεις 90ε για τον δέκτη με UCAS και άλλα 40-50 για κάτοπτρο, LNΒ κλπ και να κάνεις τη δουλειά σωστά!

Reaction score
19

H προσφορά λέει "από Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου". Μου φένεται όμως ότι είναι μόνο για free-to-air ή κάνω λάθος;

Reaction score
19
Σωστά διακρίνεις, έτσι λέει. Έλεγα μήπως με κάποιον τρόπο (κάποια απ'τις συνδέσεις του) έπερνε εξωτερικό reader ή τίποτα τέτοιο. Το IF In/Out τι είναι; Για την κεραία;
Δεν έχω ιδέα από δορυφ. δέκτες :oops:

Reaction score
14
Το πιάτο είναι 40άρι, δηλαδή πολύ πολύ μι΄κρό για Ελλάδα μεριά!!!

Αν το έπερνες απο το LIDL στην Γερμανία και το χρησιμοποιούσες εκεί θα σου ήταν σαν μέγεθος αρκετά ικανοποιητικό.

Ομως προσωπικά θα σου συνιστούσα να αγοράσεις εναν φθηνό UCAS δέκτη €90 (που να δέχεται κλειδιά είτε απο PC μέσω σειριακής είτε να σου εποτρέπει εισαγωγή κωδικών απο το τηλεχειριστήριο) και ένα πιάτο το λιγότερο 90 εκατοστά τών €25.

Επίσης μιλάς για μία βάση άλλα €10, €7 για μονό LNB, €10 καλώδιo. ρόκκα και βίσματα "F".

Ετσι είσαι καλά αλλά τα της ΝΟΒΑ που ρωτάς ξέχνα τα εκτός αν πάρεις είτε συνδρομή είτε κάποιον άλλο δέκτη που δεν τον αναφέρω εδώ που έχει σύνδεση μέσω card sharing και ανοίγει την NOBA. (βλέπε http://www.doriforikanea.gr/ αγόρασε το τελευταίο τεύχος είναι πολύ κατατοπιστικό)

Reaction score
0
Για πειτε τι προτεινετε για δεκτη καποια καποια μαρκα απο που κτλ.Με ενα τετοιο δεκτη θα μπορω να βλεπω ψηφιακη ΕΡΤ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.